Opublikowano 13 listopada 20213 l 13 hours ago, beardo0 said: Z Isabelle trzeba pogadać i tam jest taka opcja. Jeszcze nie używałem, ale chyba tak zrobię, bo jeden mieszkaniec chciał odejść, to co będę go trzymał. Wlasnie gadalem z nia kilka razy z rzedu i mozna tylko zglosic zly ubior albo zle odzywanie sie. Dzieki za info panowie
Opublikowano 13 listopada 20213 l https://www.nintendolife.com/news/2021/11/psa-if-you-restarted-your-animal-crossing-new-horizons-island-youll-have-to-wait-a-year-to-access-some-things?fbclid=IwAR3ZUL3OyVp5uobKqdtIHVoVF8xGZzYK77PpJyhy7U_GmObJ6W3bMiYGj6M Jeśli zaczniemy wyspę od nowa, to dopiero po roku będziemy mogli wpaść na sezonowe wyspy poprzez wyprawę na łódce
Opublikowano 14 listopada 20213 l Jak nie restartowalo sie wyspy to ile trzeba grac zeby odwiedzic te wyspy?
Opublikowano 14 listopada 20213 l Wygląda na to, że co najmniej rok (staż konta co najmniej rok). Pograłem trochę wczoraj. Nie chce mi się już grindować tych DIY przedmiotów i sprzedawać w sklepie, trzeba jakieś nowe sposoby na zarabianie mamony wymyśleć. Zwerbowałem tego Brewstera i jutro już będzie Cafe. Pobrałem też na telefon w grze jakąś aplikacje z wytycznymi
Opublikowano 14 listopada 20213 l 2 godziny temu, beardo0 napisał: Wygląda na to, że co najmniej rok (staż konta co najmniej rok). Pograłem trochę wczoraj. Nie chce mi się już grindować tych DIY przedmiotów i sprzedawać w sklepie, trzeba jakieś nowe sposoby na zarabianie mamony wymyśleć. Zwerbowałem tego Brewstera i jutro już będzie Cafe. Pobrałem też na telefon w grze jakąś aplikacje z wytycznymi Kupuj w niedzielę rzepę, potem wchodzisz na https://turnip.exchange/islands Lecisz na inną wyspę i sprzedajesz z zyskiem. Czasem można zarobić sześciokrotność zainwestowanej kwoty.
Opublikowano 14 listopada 20213 l Chyba właśnie ukończyłem wątek „fabularny” happy home paradise… o w mordę ale zadyma na koniec polecam 100% warto
Opublikowano 15 listopada 20213 l Nawet nie tykam Happy Home Paradise dodatku, w grudniu chce kupić drugiego Switch-a bo 7 letni syn strasznie zainteresował się i uwielbia grac w AC:NH i nawet dobrze mu to idzie tak dobrze, ze....moja wyspa już nie jest taka moja wiec będę chciał żeby miał własną a ja chyba po ponad 170 godzinach zrobię reset, tak żebyśmy razem zaczęli od nowa i będę go poduczał/tłumaczył mu zadania fabularne jak coś to będę w grudniu prosił o owoce
Opublikowano 15 listopada 20213 l Ma ktoś odstąpić trochę marchewki? Jedyne warzywo, którego nie mogę zdobyć.
Opublikowano 16 listopada 20213 l Też nie mam. Tylko ziemniaki i pomidory. Może Leif kiedyś będzie miał na handel, trzeba sprawdzać E: kto zgadnie kto to jest Edytowane 16 listopada 20213 l przez Ken Adams
Opublikowano 16 listopada 20213 l 1 godzinę temu, Ken Adams napisał: Też nie mam. Tylko ziemniaki i pomidory. Może Leif kiedyś będzie miał na handel, trzeba sprawdzać E: kto zgadnie kto to jest Pumba.
Opublikowano 16 listopada 20213 l O kurde, pani Rzepiarka powróciła! Ale super. Nie gram na razie, bo czekam, aż wróci moja +1 i pierwszym playerem przejdzie wątek "fabularny" i odblokuje nowy content.
Opublikowano 1 grudnia 20213 l No taka sytuacja xD Lopez siedzial na hustawce przy ktorej buduje 4-ty most na wyspie ktora zniknela i jakos tak dziwnie wyszlo jak na zdjeciu Tak wogole to pierwszy bug z jakim sie spotkalem
Opublikowano 14 grudnia 20213 l W dniu 15.11.2021 o 21:25, Emileczekpl napisał: Ma ktoś odstąpić trochę marchewki? Jedyne warzywo, którego nie mogę zdobyć. Jeśli wciaz potrzebujesz to właśnie znalazłem. SW-3375-4145-5811 Brakuje mi tylko wheat
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Już zdobyłem, mam także pszenicę więc zapraszam. Wysłałem do Ciebie prośbę o dodanie. Edytowane 14 grudnia 20213 l przez Emileczekpl
Opublikowano 14 grudnia 20213 l 32 minuty temu, Emileczekpl napisał: Już zdobyłem, mam także pszenicę więc zapraszam. Wysłałem do Ciebie prośbę o dodanie. Ladna wyspa. Dzięki za wheat. Edytowane 14 grudnia 20213 l przez Xehanort
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Kupiłem AC z ciekawości. Pograłem tydzień, zrozumiałem o co w tym chodzi i stwierdziłem, że fajna gra, rozumiem że można się w niej zakochać, ale nie jest w moim typie. I tak od 2 tygodni mam zamiar ją porzucić, ale nie mogę, gram codziennie po kilkadziesiąt minut i z ogromną ciekawością odpalam każdego dnia. Dzisiaj zacząłem most budować i jakieś 3 chaty stawiać. I mam drabinę. Mam większą radochę z drabinki niż miałem ze Screw attack w Metroidzie albo Master sworda w Zeldzie.
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Proste. Jest dużo radości i tyle. Ja w końcu spotkałem czekającą na plaży na domek Ketchup i mam wymarzonych dwóch specjalnych villagersów w jednym domku letniskowym. Co mają ze sobą wspólnego i wyjątkowego? Urodzili się tego samego dnia. I tego samego dnia co ja. Radość o to chodzi w grach wideo!
Opublikowano 31 grudnia 20213 l No to wszystkiego wesołego w nowym roku dla zwierzako-maniaków, wszystko gotowe do odliczania Edytowane 31 grudnia 20213 l przez Labtec
Opublikowano 31 grudnia 20213 l W sumie to fajnie masz, @Ken Adams, bo ze mną jednego dnia urodził się tylko jakiś lamus, Gruff the Goat XD Czekam aż żona wróci do Polski, bo jest P1, i rozbuduje trochę wyspę. Wtedy będzie można pograć.
Opublikowano 5 stycznia 20223 l Isabelle ... <3 Że też pies z takiej cukierkowej gry ma więcej charyzmy niż 95% bohaterów gier poprzedniej generacji. Nadal chcę się od tej gry oderwać dla poważnych tytułów a nie mogę... ona cały czas zaskakuje...