Skocz do zawartości

Animal Crossing: New Horizons

Featured Replies

• Odpowiedzi 978
  • Wyświetleń 101,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem AC z ciekawości. Pograłem tydzień, zrozumiałem o co w tym chodzi i stwierdziłem, że fajna gra, rozumiem że można się w niej zakochać, ale nie jest w moim typie. I tak od 2 tygodni mam zamiar j

• Wieczorem odpalę konsolę z nowym Dodo Code i zostawię włączoną.

• Mój kawałek rolniczej doliny  

Opublikowano
13 minut temu, Kmiot napisał:

Dobra, u mnie rzepa dzisiaj po 94. Bramka otwarta, gdyby ktoś chciał.

Wrzucam jeszcze raz na nową stronę, dla przejrzystości. Pamiętajcie, że możliwość kuna tylko do południa.

Opublikowano
45 minut temu, Kmiot napisał:

Wrzucam jeszcze raz na nową stronę, dla przejrzystości. Pamiętajcie, że możliwość kuna tylko do południa.

Udany wypad. Tania rzepa

Opublikowano

U mnie po 102. Kupiłem, już wujtam, bo udało mi się pierwszy raz nie zaspać w niedzielę na zakupy xD Teraz nawet śpię na rzepach. Jak będziecie mieli dobre ceny na rzepki, to dajcie cynę, ja też będę sprawdzał.

A, i zrobiłem wszystkie przepisy na jajowe gówna. Nagrodą od zająca crackheada za to jest

przepis na jajkową różdżkę :(

Domek też doyebany ładnie na s rank

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p180x540/93118389_3645738835500924_244989255300939776_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=PpR9Ifag_3wAX8b8Dh9&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&_nc_tp=6&oh=f9b1c8b98498bf90827ff6e8c9a93779&oe=5EB90730

Opublikowano

Ja się załadowałem po 93 za sztukę :nosacz:

Opublikowano
12 minut temu, tomasz_sromasz napisał:

A, i zrobiłem wszystkie przepisy na jajowe gówna. Nagrodą od zająca crackheada za to jest

Ukryj zawartość

przepis na jajkową różdżkę :(

Spoiler

Ale ta różdżka jest bajerancka, bo w szafie możesz jej przypisać do ośmiu strojów i zmieniać je na zawołanie. Nie masz tych ciuchów w ekwipunku (ergo nie zajmują miejsca, tylko sama różdżka), ale przebierać się możesz w każdej chwili. Ogólnie fajny gadżet i ostatecznie było chyba warto crafcić te przepisy.

Do mnie wpadło dzisiaj dwóch chłopaków (MichAelis i devilbot), więc koń zwalony. 

EVZOUgjUMAkqx84?format=jpg&name=small

No i rzepa zakupiona. Postawiłem wszystko, ponad 600k xd

Muszę monitoring postawić.

EVZOUgoU0AAHtpv?format=jpg&name=small

Opublikowano

Tak ale tych różdżek to jest pełno w grze ja mam już 3. Wszystkie działają tak samo.

Opublikowano

A te spadające gwiazdy są każdej nocy czy trzeba czekać na siostrę sówki? Tzn. u mnie już była raz.

Opublikowano

Nie wiem ja miałem tylko jak ona była u mnie a na necie znalazłem ze niebo musi być czyste albo musi być ogłoszone że będzie deszcz meteorytów:notbad:

Opublikowano
7 minut temu, devilbot napisał:

Tak ale tych różdżek to jest pełno w grze ja mam już 3. Wszystkie działają tak samo.

No tak, sam mam przepis na inną (tylko nie mam large star fragments), ale może Tomasz o tym nie wiedział.

Co do gwiazd, to najlepszy połów jest w deszcz meteorytów, ale ogólnie wieczorami też się zdarzają spadające gwiazdy. One zazwyczaj lecą seriami i wydają charakterystyczny dźwięk, więc jak usłyszysz jedną, to można zakładać, że za chwilę polecą kolejne. Trzeba patrzeć w niebo (gałka w dół) i wciskać A. Im więcej życzeń uda nam się wypowiedzieć, tym więcej fragmentów gwiazd na następny dzień możemy znaleźć na plaży. Przynajmniej tak mi się wydaje na podstawie własnych obserwacji. 

Opublikowano

Z tym, że będziesz musiał grać z przestawionym bo jak przestawisz to rzepy chyba się zepsują tylko nie wiem czy przy przestawianiu zegara w przód czy w tył. 

Opublikowano

Wy sobie jaja z tą rzepą solidarnie robicie tak?

Opublikowano

A u mnie dzisiaj była po 92 :) tyle ze w tygodniu w sklepie chcieli po 56 :rofl:

jak wyglada sprawa z przechowywaniem rzepy? Nie mam miejsca ani w schowku ani przy sobie wiec towar koczuje w chacie. Czy jak uruchomię online i ktoś zajrzy do mojej posiadłości to może sobie wziąć w prezencie cenne zasoby? 

Edytowane przez pietrex

Opublikowano

Odwiedzający mogą zabrać twoją rzepę dlatego najlepiej ogrodzić ją płotem.

Opublikowano

Być może nie wszyscy wiedzą. Aby crafting przebiegał szybciej, to podczas animacji tworzenia itemu trzeba klikać szybko A. 

Opublikowano

Czy 150 to dobra cena sprzedaży rzepy, czy mozna wyrwać lepszą? O ktorej sie zmienia cena w ciągu dnia?

Opublikowano

Myślę że jeżeli kupiłeś za około 100 to poniżej 200 nie warto sprzedawać. Cena może dojść nawet do ponad 500 ale to rzadkość i na to nie licz.

Opublikowano

Przed chwilą szukałem baby od rzepy, a dziś przecież poniedziałek. Świąteczno kwarantannowa za(pipi)ka. btw, nawet nie wiedziałem, że rzepy gniją, także pierwszy sort wpizdu

Opublikowano

Po pewnym wydarzeniu w grze następują napisy końcowe. Większość z was pewnie wie ale napiszę bez spoilerów - po nich dopiero zaczyna się gra, za sprawą nowej aplikacji w nookphonie :obama:

Opublikowano

Mam trochę zdublowanych przepisów dla tego &#^$ zająca i kilka sakurowych, więc jeśli ktoś ma braki to się chętnie podzielę.

Szukam kwiatów: chryzantem i lilii. Ma ktoś może i poratuje? :)

Edytowane przez ashka