Opublikowano 13 kwietnia 20205 l Ach, wreszcie te zje'bane jajka nie wypadają z wszystkiego. Od razu milej się zbiera materiały. No i mój dzisiejszy asortyment w sklepie z ciuchami, plus Kicks z plecakami A już jutro wpada do mnie POTĘŻNY K.K. Slideeeer.
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l 4 godziny temu, second napisał: Czy 150 to dobra cena sprzedaży rzepy, czy mozna wyrwać lepszą? O ktorej sie zmienia cena w ciągu dnia? Niezla cena. Powiedzialbym ze pewnie wyzszej nie bedzie xd ja bym sprzedawal, no jutro beda za 30. Albo szukaj wyspy gdzie maja wiecej. https://turnipprophet.io cena zmienia sie dwa razy, do 12 i po 12
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l Podobno @Rayos ma rzepę w dobrej cenie 185 ale oczywiście nie napisze tu nic. Sam czekam w kolejce zeby sprzedac za 195.
Opublikowano 13 kwietnia 20205 l Powoli rozbudowuje swoją wyspę i w końcu odpaliłem Online, wiec podaje swój Friend Code: SW-0585-2452-4033. Zapraszam do dodawania i wspólnej gierki
Opublikowano 14 kwietnia 20205 l Ech, na liczniku "90 hours or more", a tymczasem gra dostarcza gamechanger, który z pewnością dostarczy mi kolejne kilkadziesiąt godzin zabawy. Tylko cena rzepy pikuje u mnie w dół xd Ale dopiero wtorek, więc nie panikuję. Mam nadzieję, że w razie czego mogę na Was liczyć, bo nie chcę biegać po obcych ;]
Opublikowano 14 kwietnia 20205 l Ja rano zajrzałem do Nooków i oferowali 54 za rzepsko Myślę sobie, już gorzej nie będzie. Teraz loguję się jeszcze raz, a tam 48 xDD Amway, złodzieyskie kur.wy. Edytowane 14 kwietnia 20205 l przez tomasz_sromasz
Opublikowano 14 kwietnia 20205 l Ja wczoraj puscilem dwa pelne ekwipunki rzepy u randomow po okolo 195 i 1,600,000 bellsow wpadlo. Je.bać biedę
Opublikowano 14 kwietnia 20205 l Odwiedził mnie bogaty wujek z Ameryki, ufundował 130k na most i co ważniejsze, podarował pierwszy kibel, bo do tej pory nie miałem żadnego. Musiałem srać do dziury na plaży. Kask, bo czasem kokosy spadają w trakcie. Dzięki @tomasz_sromasz. Toaleta jest śliczna. Wkraczam do cywilizacji.
Opublikowano 14 kwietnia 20205 l Dzięki uprzejmości Kmiota wszedłem w posiadanie pięknego kapelusza z prezerwatyw. Od razu po powrocie zawinąłem się w ręcznik, zarzuciłem kwas i oglądałem gwiazdy w wielkim stylu.
Opublikowano 14 kwietnia 20205 l Dobra, przyznawać się kto ma dostęp do róż i lilii? Najlepiej w postaci nasion do kupienia w sklepie, ale jak ktoś ma na zbyciu wykopane, to też przyjmę. Kolory dowolne, bo nie mam żadnych.
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l Uff pół dnia czekania ale w końcu sprzedałem rzepę po 450 na jakiejś wyspie... Czas na zbieranie na piwnicę;)
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l Ja mam dzis za 195. Wg schematu jutro ma byc rano od 200 do 600 xd czekam
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l Zabijają mnie loadingi między pokojami w domku Po co, dlaczego, kto to wymyślił.
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l 15 minut temu, estel napisał: Zabijają mnie loadingi między pokojami w domku Po co, dlaczego, kto to wymyślił. Przecież graficznie to jest tak potężne, że się powinniśmy cieszyć, że nie trwają 30 sekund.
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l No ale cała wyspa ładuje się przy wychodzeniu z domku w 5 sekund, a przejście z pokoju do pokoju zabiera tyle samo. Co za bezsens. Nie mówiąc o tym, że ja bym chciał móc cieszyć oczy jedną konkretną dużą chatą, a nie 3 osobnymi pokojami, które istnieją w próżni w kompletnym oderwaniu od siebie.
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l Dla mnie to też bez sensu bo użytkowo nic w tej chacie nie ma w oddzielnym pokoju, to tylko taka wizualna zabawka. Fajnie byłoby móc płynnie po nim chodzić. -1 od ogólnej oceny za to. I wcale nie żartuję:D W końcu ten domek to połowa gry w jakimś sensie. Edytowane 15 kwietnia 20205 l przez roivas
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l Mam i ja zaczynam swoj animalowy trip, kto nie ma w znajomych to dodawac: SW-0696-8919-6377
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l Animal Crossing: Szkoda że. Ale i tak nawet hardcorowi grają i sadzą kwiatuszki.
Opublikowano 15 kwietnia 20205 l E dobra, wyzbieralem co lezalo, polowilem troche rybek, troche craftingu - rozumiem ze snu jako tako nie ma zeby zegar pchnac? btw pierwsze dwie godzinki a juz mnie pszczoly uyebaly i jakis pajonk uzarl