Kmiot 13 622 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 No różni się w warstwie multi i tym, że teraz nie będzie miał tylu e-kolegów do odwiedzania, wymiany przedmiotami, handlu rzepą, co miałby wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) 55 minutes ago, Kmiot said: No różni się w warstwie multi i tym, że teraz nie będzie miał tylu e-kolegów do odwiedzania, wymiany przedmiotami, handlu rzepą, co miałby wtedy. Nie jest źle, wszystko da się ogarnąć albo po prosić tutaj albo na grupach facebook/discord dedykowanych pod ACNH Animal Crossing to gry które są dobry na parę dobrych lat Edytowane 9 listopada 2020 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 No tak, ale co innego prosić randomów, a co innego zadawać się z Elitą Internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Kurde, troszkę się boję tej gry, bo widziałem licznik godzin u Kmiota, ale uwielbiam Stardew Valley i relaksujące dążenie do postawionych zadań, więc djobeł mnie kusi. Ale to po Yakuzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Ale wiesz, że SV i AC to w zasadzie dwie różne gry? Często się zdarza, że ludzie uwielbiający SV odbijają się od AC. Żeby nie było, że nikt Cię nie ostrzegł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 273 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Tarantule w porównaniu z skorpi*nami wyglądają na pluszaki, słodkie. Jakby też ich więcej, dwie jednego dnia i to na mojej wyspie, w sumie zasada pająków ‚gdzie istnieje jeden istnieje ich więcej’ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 W dniu 9.11.2020 o 20:28, Kmiot napisał: Ale wiesz, że SV i AC to w zasadzie dwie różne gry? Często się zdarza, że ludzie uwielbiający SV odbijają się od AC. Żeby nie było, że nikt Cię nie ostrzegł. Czyli gra polega na rozwoju swojej wysepki, eksploracji, craftingu, ustalaniu swoich celów? Jest tutaj jakieś zakończenie? Czy nieskrępowana, nieskończona zabawa? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 8 godzin temu, Rozi napisał: Czyli gra polega na rozwoju swojej wysepki, eksploracji, craftingu, ustalaniu swoich celów? Jest tutaj jakieś zakończenie? Czy nieskrępowana, nieskończona zabawa? gra się nigdy nie skończy. Cały czas też coś dochodzi. Miesiące maja swoje ryby i eventy. Także te tematyczne jak wielkanoc czy boże narodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 9 godzin temu, Rozi napisał: Czyli gra polega na rozwoju swojej wysepki, eksploracji, craftingu, ustalaniu swoich celów? Jest tutaj jakieś zakończenie? Czy nieskrępowana, nieskończona zabawa? Rozwój jest tylko do pewnego etapu, potem to już bardziej dekorowanie wysepki (i przestawianie przedmiotów/budynków z miejsca na miejsce), niż jej rozwijanie. Eksploracji tutaj niewiele, bo tylko przez pierwsze dni - potem eksplorujesz ją na tyle, na ile eksplorujesz własne mieszkanie w życiu codziennym, które znasz już na wylot. Crafting to tak, z tym że głównym jego celem jest przede wszystkim wspomniana dekoracja, bo craftujesz meble i inne rowery (na które nawet nie możesz wsiąść, bo służą... no, dekoracji). No i na okrągło narzędzia, bo się psują. Ustalanie własnych celów tutaj najbardziej pasuje. Wymyślasz sobie np, że chcesz mieć na wyspie kącik piracki (albo np. bar na plaży) i sobie go planujesz, craftujesz pasujące do tematyki meble, ciuszki, polujesz (w sklepach, u znajomych) na dedykowane przedmioty. Podobnie pokoje w domu - chcesz mieć np. salon gier, to działasz w temacie, szukasz automatów, adekwatnych tapet i podłóg, dekoracji. Ogólnie pożywka dla kreatywności. Całkiem sporo frajdy i satysfakcji sprawia głównie polowanie na ryby/owady do muzeum (tutaj znaczenie ma czas rzeczywisty, bo niektóre okazy pojawiają się np. tylko wieczorem czy też wyłącznie danego miesiąca). Poszukiwanie i polowanie na ciekawych mieszkańców, których zaprosisz do zamieszkania na Twojej wyspie też fajne (tylko potem trudno się chujów pozbyć, jak się rozmyślisz). Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 End game to znalezienie fajnych mieszkańców i tak naprawdę bawienie się w architekta, nie znam lepszej gierki do relax-u po całym dniu pracy Mozesz wejsc na twitter i zobaczyc co ludzie ciagle wymyslaja https://twitter.com/hashtag/ACNH Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Dziękuję bardzo koledzy za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Dobra, nie mogłem już wytrzymać, wziąłem XD Pory roku zaczynają się datami kalendarzowymi, czy zima będzie od początku grudnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Miesiącami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 W czwartek update, ależ to wygląda zimą Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Pięknie, trzeba będzie wrócić, by poczilować zimowym wieczorem i złapać brakujące gatunki (w grudniu zamykam listę). Oraz zmienić fryzurę na afro. @Rozi ja mogę być wieczorami aktywny w grze, więc jakbyś czegoś potrzebował, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Dopiero mi jutro gierka przyjdzie, ale w razie czego się odezwę A na początku będę odkrywał tajniki sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 4 hours ago, Rozi said: Dopiero mi jutro gierka przyjdzie, ale w razie czego się odezwę A na początku będę odkrywał tajniki sam spłacał chyba długi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Czy każdy na początek dostaje tych samych mieszkańców? Mam Doma i Divę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Nie. Są losowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Jest prawie 400 mieszkańców których można dostać/spotkać losowo potem przez amiibo karty można sobie wybierać kto się ma prowadzić a kto wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 No to się osiedliłem, wybrałem fajne miejsce nad rzeką, moja wyspa to Twin Peaks (po najlepszym serialu świata), zaczynam wspaniałą przygodę i z tej okazji zdjęcie pamiątkowe: Wgrywanie swoich designów rządzi, haha beniz :-DDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 273 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Dom to piepr*ony król Animal Crossing, ze mną też on przyleciał i jest królem wszystkiego, zrobiłem mu siłkę obok domu by pompa była bez przerwy grana Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 No chciał chłopak (baran) dużo wolnego miejsca, to mu postawiłem namiot przy plaży, będzie mógł napierniczać kardio Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ja mam dwóch bodybuilderów: Buck & Pierce Oprócz tego wyczilowanego australijskiego Ozzie, którego hobby to jedzenie z podłogi & hip-hopowego Pietro Wyspa to Bananaland na której oczywiście rosną wiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 273 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 U mnie jabłka, jak dostałem w liście inne owoce od mamy, to je zjadłem, myślałem, że tak trzeba, owoce to zdrowie Na wyspie już 8 rozbitków ze mną, wszystkich lubię podobnie ale nie ma co ukrywać, Dom, Fauna i Rodeo to moi faworyci, ten ostatni wygląda jak wysłannik piekeł. Fajne jest to, że wymyślają mi nowe pseudonimy (teraz jestem Blaster) albo pytają jak do mnie mówić, Moja wizja wyspy to natura i prostota, bez zbędnych blichtrów nowoczesności, chyba, że w sekrecie po domach, Zagadkowe elementy / easter egg z Lost już zainstalowałem, cieszyłem się na to mocno flaga to Wilson z Cast Away, mój Beastland to będzie raj dla osób mojego pokroju w liczbie jeden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi