devilbot 3 682 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 I zanim dojdziesz do nowego kontentu odechce ci się grać. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Wlasnie sie z tym mecze teraz Tak wogole to ciekawe co bedzie u mnie skoro jako lokacje wybralem Afryke xD Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 (edytowane) Kusi, ale wiem, że jak włączę to znowu na 300h. Za każdym razem, gdy wracałem do Stardew Valley to mijały dwa lata, czy coś koło tego. Tu byłoby podobnie, niebezpieczna gra :). Edytowane 1 listopada 2021 przez zdrowywariat Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 W tym dlc będzie można rozwijać gospodarkę na wyspie Harva. Jeśli w tym tłustym interesie macza swoje palce Nook, Tom, zwiastuje to grube i niejasne inwestycje. Nie wiem czy moje 6 milionów dzwonków oszczędności wystarczy na rozkwit tego rynku a co dopiero jeśli ktoś zaczyna od zera do milionera. Ja z nadzieją patrzę w przyszłość, że pewnego dnia w którymś ciemnym kącie pojawi się nieoficjalne stoisko cinkciarza Redd, Jolly. Brakuje mi jeszcze 22 okazów… Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 1 listopada 2021 Opublikowano 1 listopada 2021 Mam troche beke z tego ze jak ktos trafi we snie na moja poprzednia wyspe to zobaczy plonacy krzyz z flag Skandynawskich krajow zrobiony z ognisk, dobrze ze chociaz zmienilem z normalnego plonacego krzyza Mialem wrzute zrobic najbardziej rasistowska wyspe jaka jest xD Ale tylko na chwile zeby porobic screeny rzecz jasna Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 2 listopada 2021 Opublikowano 2 listopada 2021 21 hours ago, Ken Adams said: W tym dlc będzie można rozwijać gospodarkę na wyspie Harva. Jeśli w tym tłustym interesie macza swoje palce Nook, Tom, zwiastuje to grube i niejasne inwestycje. Nie wiem czy moje 6 milionów dzwonków oszczędności wystarczy na rozkwit tego rynku a co dopiero jeśli ktoś zaczyna od zera do milionera. Ja z nadzieją patrzę w przyszłość, że pewnego dnia w którymś ciemnym kącie pojawi się nieoficjalne stoisko cinkciarza Redd, Jolly. Brakuje mi jeszcze 22 okazów… Przecież było w direct masz z tylu Red-a Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 (edytowane) 2.0 Edytowane 4 listopada 2021 przez Ken Adams 2 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Ojj dzisiaj nie bedzie spania, Forza Horizon 5 i Animal Crossing 2.0 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Ależ dziś piekny dzień dla fanów gaminguciezko bedzie wybrac w co grac 2 1 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Dzisiejszy update zajmuje polowe wielkosci gry 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 No i gdzie ten Brewster z updatu? Myślałem że będzie u pana sowy a tam wszystko po staremu. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 U mnie na razie nie ma Wiecie chłopaki jak podkładać te drabiny pod wzniesienia? Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Zapytaj Blathersa o niego i dopiero sie dowiesz. Na drabiny trzeba wykupić recepturę. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 10 minut temu, Ken Adams napisał: Zapytaj Blathersa o niego i dopiero sie dowiesz. Na drabiny trzeba wykupić recepturę. Nie ma żadnej opcji żeby spytać Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Musisz porozmawiać z Blathersem. Od niego dowiesz się gdzie znaleźć Brewstera. Spoiler Trzeba udać się w rejs łódką z Kapitanem na tajemniczą wyspę tam on jest Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Jeśli ktoś ma problem z odnalezieniem Brewstera, lub z rozmową z Blathersem o nim, lub z innymi nowościami, dzisiaj przeczytałem, że trzeba spełnić pewne wymagania jak: * K.K. Slider musiał wpaść z koncertem * 3gwiazdkowa wyspa * 60 donacji do muzeum być może coś jeszcze, googlujcie Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 5 listopada 2021 Opublikowano 5 listopada 2021 Wróciłem na wyspę, oj tak. Kupiłem DLC, ale jeszcze nawet tam nie zajrzałem. Póki co odwiedziłem Brewstera i go zwerbowałem. Trochę pogotowałem, wykupiłem część nowych gratów i wszystkie nowe appki. Teraz tak: Marchewki, pomidory - to wszystko rozumiem tylko z sadzonek od Leifa? Bo póki co zasadziłem jedynie dynie i trzcinę cukrową, ale widzę, że do przepisów będę potrzebował też innych gratów. No i zboże? Tez od Leifa? Dawno nie grałem... Te nowe wyspy, które można odwiedzać łódką to oferują coś wartego uwagi poza Brewsterem? Jutro chyba pora odwiedzić DLC i zobaczyć co tam się święci. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 listopada 2021 Opublikowano 7 listopada 2021 Tak, większość od Leifa, najlepiej mu zrobić budkę na Harv wyspie jako pierwszy (wszystkie to jakieś 700,000 wiec nie jest źle) Nowe wyspy to dalej farmowania surowców w grze (wyspa z dyniami, gwiazdami albo rożne pory roku itp,itd) 1 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 8 listopada 2021 Opublikowano 8 listopada 2021 Fajnie się gra w to. Powoli :) Fajne wychodzą zdjęcia po zaprojektowaniu domku letniskowego: W moim świecie już chodzą do szkoły: Fantastyczny dodatek Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Panowie, jak moge kogos wykopac z wyspy? Mam 2 mieszkancow ktorych chce sie pozbyc bo chce miec miejsce na nowych, fajnych i pokreconych zwierzakow xD Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Z Isabelle trzeba pogadać i tam jest taka opcja. Jeszcze nie używałem, ale chyba tak zrobię, bo jeden mieszkaniec chciał odejść, to co będę go trzymał. Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 53 minuty temu, Sven Froost napisał: Panowie, jak moge kogos wykopac z wyspy? Mam 2 mieszkancow ktorych chce sie pozbyc bo chce miec miejsce na nowych, fajnych i pokreconych zwierzakow xD Możesz być chuykiem i pacnąć kogoś kilka razy z siatki na robale, po jakims czasie powinien oznajmic ze chce się wyprowadzić. Raz tak kogos kogo nie lubilem walnąłem ale przykro mi się zrobiło i zacząłem przepraszać i kupować drogie prezenty. Ignorowanie tez powinno zadzialac, gadaj z każdym tylko nie z tymi których chcesz sie pozbyć. Trochę dłuższy ale bardziej humanitarny sposób. 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) Najszybciej to jak jakiś znajomy ma kogoś juz spakowanego i go odwiedzić i zaprosić do siebie tez można zamówić sobie amiibo karty z aliexpress i wymienić na tych co się chce, wymiana mieszkańca w 2 dni Edytowane 12 listopada 2021 przez Labtec Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Na wyspach z dlc paradise planning, o ile czegoś jeszcze nie wiem, może zamieszkać 96 (!) wieśniaków. Jak przez rok nie pozwolilem nikomu z ekipy odejść, tak teraz nie ogarniam tego natłoku absolutnych jednostek, co jeden pacjent to lepszy od poprzedniego. Polecam na dobry humor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi