number_nine 1 328 Opublikowano 23 maja 2023 Opublikowano 23 maja 2023 mnie jakoś gierka nie wciągnęła aż tak, ale miło wspominam szajbę na ten tytuł w trakcie covida. leży w pudełku i pewnie odpale ponownie po zakupie oleda albo switcha 2 ;p Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Opublikowano 24 sierpnia 2023 Po blisko 3,5 roku od premiery i ok. 43 milionach sprzedanych egzemplarzy, Animal Crossing: New Horizons doczekało się promocji. Jeszcze przez dwa dni gra kosztuje cyfrowo o ćwierć mniej, 187 zł. (Chociaż nigdy nie zapominam że z racji punktów, tak naprawdę każda gra na Switcha jest 5% tańsza niż niby jest. Switch antytax). Dla porównania, Doom Eternal był przeceniany przez ten czas bodaj kilkanaście razy, w tym roku 5 razy, do cen 42 zł i 56 zł. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Jebać te przeceny od Nintendo xD Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 października 2023 Autor Opublikowano 10 października 2023 Kto kupuje? XDD 1 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 10 października 2023 Opublikowano 10 października 2023 O jest Fauna. Kupiłbym, ale w gierce ile jest postaci ze 400? Więcej. Dobry interes, będą doić. nawet nie zaczynam tematu zbierania tych gówien wiem jak to się skończy wystaczy, że wydałem prawie 5000 punktów nintendo na ilonki villagersów w NSO a co do przeceny gierki w wersji cyfrowej w sklepie nintendo, to ta o której pisano wyżej, nie była pierwszą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi