Skocz do zawartości

Animal Crossing: New Horizons

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki, ale wolę sam sobie uzbierać fanty. :D Aczkolwiek mam pytanie, czy osiągnąłem jakiś limit mieszkańców wyspy? Bo już drugi raz jestem na bezludnej wyspie, gdzie nikogo nie ma, a wcześniej zawsze byli odwiedzający, których zapraszałem do zamieskzanie mojej wyspy. Czy muszę zrobić jakiś kolejny progres na wyspie, żeby znowu się pojawiali na bezludnych wyspach?

• Odpowiedzi 977
  • Wyświetleń 101,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem AC z ciekawości. Pograłem tydzień, zrozumiałem o co w tym chodzi i stwierdziłem, że fajna gra, rozumiem że można się w niej zakochać, ale nie jest w moim typie. I tak od 2 tygodni mam zamiar j

• Wieczorem odpalę konsolę z nowym Dodo Code i zostawię włączoną.

• Mój kawałek rolniczej doliny  

Opublikowano

Nie mam 100% pewnosci ale zeby spotkac kogos na takiej bezludnej wyspie to musisz(?) miec u siebie wolna chate / dzialke pod budowe nowej chaty

Na tym chyba polegaja slynne „polowania” na ulubione postacie, ze w chwili gdy istnieje pusta zabudowa albo opuszczona chatka (biezacy mieszkancy moga sie wyprowadzic jesli im na to pozwolisz) ludzie odwiedzaja wyspy w poszukiwaniu wymarzonych villagersow

Nie przyznaje sie zebym kiedys ogladal takie serie na youtube jakby co

Limit zwierzakow mieszkajacych na wyspie gracza wynosi 10 ale to chyba nie tak od razu (pewnie masz teraz 5)

Nie pamietam wytycznych odnosnie pojawiania sie kolejnych parceli

Opublikowano

No właśnie mam 5 mieszkańców na wyspie. A 10 to już maks. limit będzie? Bo miejsca na wyspie jest całkiem sporo. Jak każdy dobry deweloper wcisnąłbym sporo chatek.