Opublikowano 19 września 20186 l Dzisiaj web app ląduje https://www.easports.com/pl/fifa/ultimate-team/coming-soon Co do innych nowosci to sporo nowych ikon bedzie w tym roku ale najwazniejsze ze fut champiospns skrocone do 30 meczow. A nagrody za division rivlas tez fajne. Cos czuje ze potezne sklady beda w tym roku bo jeszcze chyba nigdy nie mozna bylo tyle zarobic z samego grania. Web app podobno kolo 17stej
Opublikowano 19 września 20186 l 41212 i dzidaaaaaaaaaaaaaaaaa pejs pejs pejs no ogra się jutro co nie
Opublikowano 19 września 20186 l posłuchali narzekań na te 40 meczów :] dobry ruch bo w '18 endgame zabawa to był tylko FUT Champs, który wymagał poświęcenia mu całego weekendu co było nieporozumieniem ; ta edycja zapowiada się smaczniej, oby napchali LM contentu jeszcze do tego i będzie siii liga włoska nahypowana do granic a liczyłem że zrobię taniego startego włoskiego ale chyba nie ma co liczyć na to :] zazwyczaj ścieżkę kariery mam ligue 1 -> tani starter anglia -> anglia zupgradowana -> bundes/la liga -> endgame hybrydy ale teraz nawet nie wiem od czego zacząć, wszystko i tak będzie po inflacji :p
Opublikowano 19 września 20186 l Web-app działa. U mnie standardowo bez szału z powitalnych paczek. Najlepszy Milivojević. Ale mogło być gorzej - trafiłem 5 złotych zawodników z BPL plus Rafinhę z Bayernu.
Opublikowano 20 września 20186 l U mnie Draxler, także też bez szału. Zobaczymy co przyniesie przyszłość
Opublikowano 20 września 20186 l u mnie sam szrot nonrare z ligi chińskiej tj Oscar ale jest też Talisca, nie wiem czy to będzie coś warte pewnie sprzedam wszystko co mam, zobaczę co wpadnie z początkowych SBC i zrobię mały invest w jakiegoś popularnego typka na LB np. Mendy, Robertson, Shaw a 25ego cała para pójdzie raczej w robienie startera serie a chcę mieć fun od day1 i nie będą mnie obchodziły ceny...chyba tzn teraz tak mówię bo w piątek 28ego to chwila i wszystko skyrocketnie w kosmos moja jedyna rada to po kupieniu gry *szybko* tzn tego samego dnia zrobić wszystkie możliwe SBC (póki nie zdrożeją) szczególnie hybrid nations/hybrid league bo z tego wypadnie coś godnego zawsze i nigdy nie będziecie stratni
Opublikowano 21 września 20186 l Autor Najlepszy pilkarz z powitalnej paczki Pastore xDDDDDDD tfu ale porobilem pare sbc, posprzedawalem i nazbieralo sie ponad 60k. Kupilem Sane za 48k, czuje ze zdrozeje moze nawet x2 a reszte wlozylem w zlotych brazylijczykow z PL i zlotych z Tottenhamu bo mozliwe ze Lucas dostanie potm. Ale nie bede czekal do konca zeby nie stracic i zaczne sprzedawac blizej premiery jak chociaz troche zdrozeja. Chce jak najszybciej kupic Mbappe zanim jego cena wystrzeli
Opublikowano 21 września 20186 l Ja się obkupiłem w piłkarzy, których cena na PS4 po premierze powinna skoczyć. Bellerin, Williams, Kimpembe, Shaw, Mendy. Myślę, że cena przynajmniej dwukrotnie pójdzie w górę.
Opublikowano 21 września 20186 l Ja tam np w ogóle nie mam weny na handel. Z paczek wypadło absolutne nic, coinsów jak na lekarstwo - będzie ciężko zacząć
Opublikowano 21 września 20186 l Js zawsze gram serie a, teraz też. Nie bardzo wiem czemu ludzie piszą, że teraz będzie drogo i w ogóle? Bo Ronaldo doszedł? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Opublikowano 21 września 20186 l Złożenie bardzo solidnego startera z Serie A to jakieś 30k obecnie na PS4. Skład powiedzmy z Balde Keitą, Martinezem (podobno jeden z lepszych napastników na start), w obronie Skriniar czy Vrsaljko. Ja sam mam zamiar 25 września złożyć dwa składy - jeden z Serie A, drugi z La Liga. Później przyjdzie czas na Anglię. Edytowane 21 września 20186 l przez KamileQ
Opublikowano 23 września 20186 l powinieneś dostać kilka paczek dla powracającego gracza przy pierwszym odpaleniu FUT albo na web app, na pewno będziesz dostawał w poniedziałki po premierze gry jakieśtam paczki zależnie od wybranej edycji gry jak natrzepać szybko kasę? wykup z katalogu EA te coin boosty szczególnie te 1000 x15 i graj mecze po prostu, 15meczy to 15k na czysto za jeden taki boost a jest ich sporo w katalogu...no a później to już graj squad battles/division rivals i weekend league, to co wygrasz właduj w dopakowanie składu a część zostaw na inwestowanie w dobre karty OTW - na tym robiłem zawsze kosmiczny biznes oczywiście zrób wszystkie możliwe SBC w jak najkrótszym czasie, im szybciej natrzepiesz paczek tym lepsze hajsy dla Ciebie bo na początku nawet słabe karty będą warte bardzo dużo ; ściągi na SBC leżą na futbin.com, jak możesz to używaj tylko schematów jakich grajków brać a nie ustawione skłądy przez handlarzy którzy czekają na jeleni co wezmą ich gotowce :] no a co potem? szybko kup graczy którzy pójdą do góry w okolicy premiery gry albo tych którzy mają szanse na TOTW/OTW np. Mahrez (kosztował 2dni temu 11k...), może Shaqiri i czekać z dobrymi kartami do weekendu po premierze i opchnąć ich wtedy za grube coinsy :p Edytowane 23 września 20186 l przez nero2082
Opublikowano 23 września 20186 l Autor Sane już podchodzi pod 90k Tak samo Fred z United, 2 dni temu 7k, dzisiaj 15. Troche zaspalem bo zlapalem go wczoraj za 14k ale poczekam z nim bo pewnie podskoczy jak dostanie OTW. Za to strasznie lezy i kwiczy w tym roku handel na srebrniakach, przynajmniej na ps4 (chociaz to logiczne bo jeszcze gra nie ruszyla) nie wiem jak na xone gdzie już rynek funkcjonuje
Opublikowano 23 września 20186 l niektórych cen nie rozumiem, taki Ozil za 10k? Gundogan za 4k? Alisson 15k? okazje jeszcze są, niektórzy polecieli już mocno w górę (Felipe Anderson 10k, o Martialu nie wspomnę) takie to niewyważone jeszcze Lewy też tani na razie, ledwo 100k :]
Opublikowano 23 września 20186 l Ja skupiłem 15 zawodników w sumie, tyle mi się udało na PS4 jeszcze 2 dni temu, a ceny zaczynają powoli odbijać. Kimpembe 10k, Vardy 15k, Mendy prawie 8k
Opublikowano 25 września 20186 l Słyszałem, że jeden z najlepszych graczy w fifa 18, otworzył paczki za ponad 30k zł i najlepsze co mu wypadło to jakiś bramkarz z 91
Opublikowano 25 września 20186 l te paczki Champions League z preorderu niezła rzeźnia, Robertson 82 to dokładnie to co chciałem :p
Opublikowano 25 września 20186 l Powoli do przodu. To co czasami robi Szczęsny w bramce to brak słów [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Mandzukić idealny do główek z różnego.
Opublikowano 1 października 20186 l Panowie, za ok 100k dobry składzik złoże z serie a? Czy juz lepiej Premier League spróbować?
Opublikowano 1 października 20186 l Spokojnie złożysz serie a.Ale cisza w tym temacie. To się pochwalę postępami[emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano 1 października 20186 l jakies fajne sposoby na nabicie kapuchy? ciulam powoli, za mecz wpada 1500 z tymi bonusami, ale to trwaa i trwa.