nero2082 791 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 5-1 na razie ale to się szybko zmieni, na gorsze :p ogólnie zaczynam defensywnie, z włączonym team pressem i hug sideline (czyli mój pressing i takta anty pressing :p) i badam przeciwnika czy kozak (na karty nie ma co patrzeć niektórzy mieli ultra składy ale liczyli że samo się strzeli), najważniejsze to nie dawać miejsca na kontry, na razie bramki tracone to tylko takie lub gole roku (jakieś przewrotki i okna z kilometra gorszą nogą bez rozbiegu, moje ulubione) od 60min wrzucam 3 supersuby i wtedy właściwie zaczyna się mecz :] jeśli dojdzie do dogrywki to podmęczonego przeciwnika trzymam za jaja i czekam na otwarcie generalnie szanuję rezultaty i jak mam 2-0 to nastawiam się na pilnowanie i na razie dobrze na tym wychodzę najlepsi gracze u mnie to Mahrez który robi za skillowy straszak a gole wbija Laca albo Zaha, natomiast na obronie na wyróżnienie zasługuje Davinson Sanchez (nie da się go przepchać) i Alisson (wyciągnął już kilka setek i nie puszcza główek po kornerach co jest zmorą u mnie) Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 5 października 2018 Opublikowano 5 października 2018 Jestem w brąz 1. Zostały mi 3 mecze i tyleż samo brakuje do golda. Czyli zostanie brąz Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Kiedy dostaje się nagrody za fut champions? Od razu po zakończeniu czy później? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Czwartek 19 lub 20 naszego czasu, tak było dotychczas. Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 6 października 2018 Opublikowano 6 października 2018 Ciekawe czemu tak późno...Ogólnie bie muszę rozgrywać 30 meczy no nie? Bo zostały mi 2 które nic nie zmienią.Co to za nagroda WYBÓR PIŁKARZY/KARTY SPECJALNEJ? Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 6 października 2018 Autor Opublikowano 6 października 2018 Tej nagrody w poprzednich edycjach nie bylo ale prawdopodobnie to bedzie wybor jednego z losowych pieciu pilkarzy z aktualnej druzyny tygodnia i bedzie niesprzedawalny. To w tej fifie zastepuje nagrody miesieczne. Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 7 października 2018 Autor Opublikowano 7 października 2018 Bilans narazie 17-5. Elite raczej mam z glowy troche na wlasne zyczenie ale gold 1 powinien wlecieć lajtowo. Ogolnie zmiana z 40 na 30 spotkan to najlepsze co moglo sie przytrafic temu trybowi. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Ja wbiłem golda 3 i odpuściłem ostatnie kilka spotkań. Miałem świetny początek, 7-2, po czym przyszła seria 4 meczów przegranych z rzędu. G3 to było moje minimum na tę WL, ale po cichu liczyłem na G1. Szkoda. Cytuj
Ölschmitz 1 522 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 uzywacie tych chemistry cards? mam wszystkich jako 'basic' i wlasnie nie wiem czy sie w to bawic. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 (edytowane) Rzadko w tej fifie wyniki jak w 18. Dzis po okolo setce meczow dopiero w czipe 6:4 ale przegrywalem 5:1. Koles już lekko obsrany ale no nawet GK już w napadzie był xD Edytowane 7 października 2018 przez II KoBik II Cytuj
Ölschmitz 1 522 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 ja dzisiaj dwa mecze z rzedu jakby wyrezyserowane. przegrywam 4:0, doprowadzam do remisu w 90 minucie, gosc wznawia, akcja po sznurku, gol. dwa mecze z rzedu, niezle sie wku.rwilem. Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 7 października 2018 Autor Opublikowano 7 października 2018 Kurła no wbilem 20-9 i jestem zadowolony ale jest w tej fifie szansa na elitke, tylko nie moge grac jak taka ciota w obronie. No nic, wazne ze z golda1 to juz ladnie powinno sypnac coinsami, w 18stce raz mi wypadl z tych paczek Messi. Teraz az na tyle nie licze ale te nagrody + to co mam powinno sie nazbierac na pierwsza ikonke. I to naprawde bylo pierwsze w miare przyjemne fut champions, jak sobie pomysle ze mialbym grac jeszcze 10 spotkan to bym sie porzygal. Ale bez Neymara to ani rusz <3 Zaden zawodnik nigdy nie dawal mi takiej przewagi jak Neymar w tym sezonie. Nie wyobrazam sobie zebym go zmienil chyba do konca gry xd jedynie na jego informa. I cos czuje ze jak ludzie juz beda zarobieni to bedzie smigal w co drugim skladzie Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Też w meczach fut jak macie karny to nie idzie wyłączyć strzałki? Było okej, a od kilku dni jest i widoczna i wciskanie w górę nic nie daje. I chyba nawet przeciwnik ją widzi, bo każdy karny rzuca się w dobrą stronę Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 7 października 2018 Autor Opublikowano 7 października 2018 Przeciwnik nie widzi (w fut champions nawet ty nie widzisz swojej) a ze rzucaja sie w dobra strone to jak ktos ogarnia bedzie patrzyl sie na glowe twojego grajka - tam gdzie celujesz tam skreca glowa pilkarza Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Wiem o tym. Ale zmieniając kierunek w ostatniej chwili to widać na strzałce. Tak czy siak nie powinno jej być i tyle. A nie chce się wyłączyć w żaden sposób. U mnie jest w Rivals, w champions było wczoraj i jest w squad Battle. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Ja Neya się pozbyłem, chcę przetestować Bale'a. Ney jest naprawdę dobry, robi różnicę dryblingiem ale wkurzało mnie strasznie że każdy zawodnik rywala go przepycha cały czas. Nie zmienia to jednak faktu, że na pewno jedna z najlepszych kart w grze. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 7 października 2018 Opublikowano 7 października 2018 Vidal na SPO to jest bóg Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Taka sytuacja w paczce ze squad battles Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 U mnie 2 rzadkie mega paczki za squad Battle i wielki syf. Masakra jakaś. Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 No to dla mnie jak narazie najlepsza paczka od czasow fify 14 i informa Ibrahimovica Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Serio? Żadnej ikony nigdy nie miałeś? Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 grałem w fife 14 później 50 meczy w fifę 17 i teraz fifa 19 ;] nigdy ikony nie miałem Cytuj
PiPoLiNiO 746 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Aaa. No to wtedy rozumiem Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 8 października 2018 Opublikowano 8 października 2018 Kupiłem grę i zrobiłem SBC hybrydy ligowe, do ostatniej paczki byłem na nie co do następnych, ale po ostatniej zarobiłem trochę, nie tyle co inni, ale jednak na plus. Dlatego zrobię hybrydy narodowe. Skład mam budżetowy, a najważniejsze to że uczę się grać, ostatnia Fifa w którą grałem regularnie to 16. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi