firana140 621 Opublikowano 15 października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 października 2018 Rano przed robotą chciałem szybko otworzyć nagrody ze squad battles żeby mieć trochę kapitału i w pracy na przerwie może jakiś deal wysnajpić, a tu cyk, takie coś. Wart 10x więcej niż mój poprzedni najlepszy piłkarz z paczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 15 października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 października 2018 to z tymi herbami ciekawe...szczególnie że jestem praktycznie pewien na stówe że tego nie będzie na halloween ;p devsi czytają reddita i bardzo lubią ruchać inwestorów w dupala :] najbardziej to widać na marquee matchups swoją drogą w tej edycji crash marketu przypadł na kolejkę ligi mistrzów jak pojawiły się te niebieskie karty i ludzie dostali (pipi)ca, podejrzewam powtóreczki przy każdej kolejce teraz no i teraz jeszcze te SBC na prime ikony a się dziwiłem czemu cena Ozila tak mi skoczyła w piątek z 14k do 25k, on i np. David Silva to idealne karty do robienia biznesów, wysoki rating, mało używalne w grze (wolni wch) no ale z takim ratingiem to musi być coś warte, szczególnie w okolicach SBC Verratti to już w ogóle extinct jest pamiętam że na nim trzepałem kapuchę tuż przed SBC na Del Piero bo był wymagany wysoki rating składu Italii... te SBC to jest kopalnia coinsów jak się za to dobrze zabierzecie, no i pewniejsze niż OTW/TOTW/MM itp Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 15 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2018 Znowu wpadl gold 1 w ten weekend, wgl w ostatnim meczu trafilem na kolesia ktory skladl mial slaby ale gral bardzo dobrze, czulem ze beda meczarnie. Strzelilem mu bramke w 15min a debil wyszedl moglem mu wyslac wiadomosc z podziekowaniami. Skladzik taki i w pierwszej kolejnosci chcialbym wymienic Matuidiego na Verona 88 albo Seedorfa 86. Gralem przeciwko Seedorfowi i to co ze mna robil w srodku pola to xd A zwykle podstawowe ikony sa slabe. Strasznie lamili mi w tym tygodniu Neymar z Mbappe ale nie wiem czy to nie przez te zamulone serwery na ktorych plywali i odbijali sie od kazdego rywala. Kobik i pippolino - najs, jak sie wbija golda 3 to juz mozna zarabiac ladne pieniazki co tydzien jak troche chociaz farta w paczkach jest. Swoja droga ciekawe jak teraz bedzie wam szlo. Mi zajelo okolo rok zeby wejsc na golda 1 od kiedy pierwszy raz wbilem gold 3. 11 minut temu, nero2082 napisał: to z tymi herbami ciekawe...szczególnie że jestem praktycznie pewien na stówe że tego nie będzie na halloween ;p devsi czytają reddita i bardzo lubią ruchać inwestorów w dupala :] najbardziej to widać na marquee matchups Rok temu bylo. Ja tez obstawiam ze nie bedzie w tym roku tych samych klubow czyli np Benevento z ktorego mam z 160 kart. Dlatego skoro event ma wyjsc w piatek to w czwartek wyprzedaje karty. Juz sprzedalem paru śo z tego Benevento i zeszli kazdy od 2k do 2,6k a kupieni za 150 coinsow. No i elegancko codziennie ceny rosna, myslalem ze dzisiaj po nagrodach z SB pelno tych kart wjedzie na rynek ale nic z tego, obecnie srebrniaki mozna gonic po 1,1k. Jakby doszly do 1600-1700 to mi wystarczy. A event wyjdzie napewno wiec ludzie na wszelki wypadek zaczna skupywac przed Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 W dniu 12.10.2018 o 22:40, PiPoLiNiO napisał: Na Xbox ja mogę z Tobą w poniedziałek zagrać PiPoLiNiO dobry zawodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Nie taki dobry skoro przegrał Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Nie bylo tak zle sam lamiłem w wielu aspektach. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Jest drużyna tygodnia jak jest przerwa na reprezentację czy dopiero za tydzień? Edit. Okej, wiedzę na futhead, że są przewidywania czyli będzie. Jest Alex Sandro. Miło. Tylko pewnie cena z 300 tys będzie. I znowu trzeba odłożyć ikonę Cytuj Odnośnik do komentarza
Masta20PL 0 Opublikowano 16 października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 października 2018 Z chęcią zrobiłbym sobie ten SBC ikony i pytanie robić teraz? czy czekać na sam koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 17 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 Ani teraz ani na koniec. Raz ze te ikony ktore sa do wyboru sa beznadziejne, a dwa mrozisz 900k do konca gry na niesprzedawalna karte, gdzie taki Overmars, Okocha czy Gattuso kosztuja na rynku pozniej 700k i mozesz w kazdej chwili je sprzedac. Yashin i Hierro na rynku lekko ponad 715k xDDDDD swietny biznes to sbc Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 Większości te ikony i overale to nie wiem po co. Zeby nabijac subki na jutubku. Bo z kilkoma gralem, skilla zero. Balotelli za drobniaki ich niszczy Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 Ile h trzeba grać, żeby mieć taki składzik jak Pipolinio?:D Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 Dużo. Albo jeden mecz, trafić Cristiano, sprzedać i masz jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 Jest i Alex Sandro. Nawet Wojtuś się załapał. Można kupić na rezerwę spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 8 godzin temu, _daras_ napisał: Ile h trzeba grać, żeby mieć taki składzik jak Pipolinio?:D bardziej poświęcić czas na handel i wiedzieć jak inwestować. ewentualnie zapłacić za coinsy. gram 3 rok i chyba najlepsze trafy obecnie. pewnie przez to głównie, że więcej paczek otwarłem - rivals + więcej SBC. z paczek w ciągu niecałego miesiąca: Jesus, Lacazet, Fernandiho + kilka IF. robienie sbc o takie ikony nie ma sensu. lepiej tą kasę wydać na sbc z potm Hazarda. wychodzi chyba taniej nawet. gra się nieźle. dużo rzeczy wkurza, ale tak było zawsze chyba. niech te podania poprawią, bo to jest chyba najbardziej irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 17 października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 października 2018 Wow, niesamowite macie te składy. Czy jest szansa, że taki laik jak ja dostanie jakieś porady jak dojść do składu chociaż w 1/5 tak dobrego bez kupowania coinsów ? Jakby co to mam nowe konto do Ultimate'a na Xboxie, bo w 17 grałem na innej konsoli i nie pamiętam nazwy konta, a w 18 miałem tylko na Switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Dziwne pytania tu padają czasami. Chcecie coins to musicie grać i tyle. Squad Battles, Division Rivals i Fut Champions. Ja mam kasę z tego no i za mecze te 500-800 coins za każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Niektóre karty, jak Hazard zawodnik miesiąca to jest jawne przegięcie. Typ oddał w meczu 6 strzałów. Wszystkie Hazard, 2 poprzeczki, 4 bramki. Wszystko z za pola... Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Dziwne pytania tu padają czasami. Chcecie coins to musicie grać i tyle. Squad Battles, Division Rivals i Fut Champions. Ja mam kasę z tego no i za mecze te 500-800 coins za każdy. Bardziej chodziło o te SBC i Totsy, dla mnie to czarna magia.. za mecze dostaje te 600-800, za Division Rivals dostanę zaraz 39000, ale Twój skład to chyba z kilka milionów jest wart, a ja max mogę kupić gracza za 50-60 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 1.2 mln na tą chwilę. Ale ja cisnę ostro wszystkie rzeczy które wymieniłem jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 18 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Oooo w pisdeee... Kante wypadl za 1 range w 3 dywizji :DDDDDDD Prawie 400k w kieszeni No u mnie to juz ponad 3mln i moglbym w sumie to oyebac na allegro za +2000zl i sobie zycie ulozyc Ja squad battles nawet nie gram. Zarabiac mozna caly czas poprzez inewstowanie. Tak jak pisalem o tym evencie halloween, nawet nie wyszedl a z 30k zainwestowanych zrobilem ponad 200k. Co tydzien wychodza nowe wazne mecze, poza tym skupowanie dobrych kart niedziela/poniedzialek i sprzedawanie w czwartek po nagrodacj jak ludzie robia sklady na fut champ. Tak samo w czwartek jak wychodza nagrody mozna snajpic karty duzo taniej bo ludzie chca jak najszybciej sprzedac. Ale przede wszystkim grac fut champions i dr. Ale nie ma cudow ze w tydzien sie zarobi 5mln. Nie warto tez trzymac zwyklych zlotych kart za dlugo bo nigdy nie wiadomo co ea wymysli. W tym tygodniu z dupy wyszlo sbc o ikony ale na szczescie jest nieoplacalne i drogie wiec rynek nie wywyalil sie na morde ale trzeba miec swiadomosc ze z dnia na dzien wasze sklady straca wartosc o kilkadziesiat procent bo wszystko straci. Napewno bedzie cos z okazji swiat ale jeszcze nie wiem kiedy i co. Z najblizszych pewniakow to inwestowanie w karty OTW gdzie w styczniu/lutym na jednej karcie bedzie mozna zarobic z minimum 30k. Ale to jeszcze daleko do tego. Duzo jest kolesi na twitterze ktorzy maja dobre info/przecieki dotyczace roznych sbc ale trzeba wiedziec ze po wyjsciu takiego info na tt czy reddicie w ciagu 1min wszystkie karty w dobrych cenach sa wykupione. Ogolnie jak ktos zaczyna zabawe z fut to bedzie mu bardzo ciezko szybko i dobrze zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 [mention=42868]schabek[/mention] i gdzie tu sprawiedliwość Ja jeszcze nic wartego chociaż 80 tys nie miałem w 19... Ja o 21 robię pack opening za DR i FUTC. 3 mega paczki, 2 złote jumbo i 2 rzadkie paczki zawodników. Jak nie będzie łącznie z tego 150 tyś to się po prostu wku rwie... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Ja tam dalej bede karcil Batonellim Kupiony za kobel juz dawno sie zwrocil. Wszystkie paczki otwieram o 20. Licze na Mandzukica i inne barachła bo szczescia nigdy nie mialem. Wczoraj na lajwie Kamyk otwiera paczke za 7500tys i wypada Maradona Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 U mnie też super paczki za 1 rangę w DR. Mbappe i Marcelo. Ramos i Kante wlatują do składu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 I pewnie wyczerpaliście limit szczęścia dla Polaków i ja o 21 trafię Pazdana, zwykłego Szczęsnego i duplikat Pazdana... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 października 2018 Matuidi idealnie dla mnie No i Van Dijk inform 300 kafli do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi