Skocz do zawartości

FIFA 19 Ultimate Team

Featured Replies

• Odpowiedzi 448
  • Wyświetleń 47,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• I co leszcze? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

• Rozyebalem juz 3 pady odkad wprowadzili fut champions w 17stce  ostatnio kupilem nowego i obicalem sobie ze juz nigdy wiecej.  A denerwuja mnie w sumie tylko dwie rzeczy. Jak mam mega pecha i obi

• Ten pressing jest podkrecony w tej fifie ale zrobili to po to zeby ukrocic gre na czas. Jak w fut champions ktos prowadzil 1-0 i gral od 60min na czas i nie dalo rady mu odebrac pilki to doprowadzlo t

Opublikowano

No tyłem do bramki. Ma yebniecie. 

Prime nie bo jest lysy wole go w starszej wersji. Ov. 90, ten srodkowy. 

Banke z groszami. 

Opublikowano

Gold 3 wbity na styk znowu.

Dzisiejsze nagrody za SB to największy gnój jaki miałem do tej pory. W 2 rzadkich mega paczkach nawet ekranów nie było...

Opublikowano

Dlaczego ZAWSZE trafiam na przeciwnika z lepszymi piłkarzami od siebie? Mam obecnie rating 82 a trafiam na gości z 84 i 85 bardzo często z jakimiś De Bruynami i Neymarami, co jest u licha? Jestem w lidze 6 Rivals.

Opublikowano

Niby czemu miałbyś trafiać na innych? Losuje z tych którzy grają w danej dywizji. A że Ty masz słaby skład to... życie [emoji3]

Opublikowano
  • Autor

U mnie w tym tygodniu smieszniej niz zwykle. Najpierw jakis bug na poczatku meczu jak przeciwnik robil zmiane w 1min i wrocilismy do meczu ale kamera miala wyebane xd

A pozniej moja bramka widmo w 93min na remis xDDDDDD

Z tygodnia na tydzien wiekszy kabaret, teraz jeszcze przesuneli fut champions do wtorku bo w czwartek serwery padly xDDD Banda nieudacznikow, przypominam ze listopad to miesiac kwalifikacyjny dla prosow i im tez przesuneli, ea nie potrafi niczego zrobic porzadnie xD

A poza tym to sprzedalem Nevdeda i kupilem Messiego i Kante. Karzel z Barcy chyba lepszy nawet niz Neymar. Gold3 wbity, zostalo 10 spotkan pewnie pogram jeszcze wieczorem ale bez cisnienia, tak slabe nagrody leca za gold 1 ze chetnie bym przetestowal golda 2 ale na koniec zawsze kusi dogrywanie tego golda 1, pozniej znowu nic w paczkach i tak w kolko.

Opublikowano
Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał:

Niby czemu miałbyś trafiać na innych? Losuje z tych którzy grają w danej dywizji. A że Ty masz słaby skład to... życie emoji3.png

No właśnie o to mi chodziło, czy losuje z danej ligi czy z jakości drużyny.

Opublikowano

To wystarczy grać tylko w Rivals no i chyba Squad Battles offline, czy może warto grać w jeszcze coś innego?

Opublikowano
  • Autor

Nie no nie przesadzajmy, jak sie wbija gold 3 i wyzej to praktycznie nie ma po co grac innych trybow. Gold 3 to jest raptem 14 winow, 2 posiedzenia przy konsoli w weekend i mamy jakis tam staly profit.

Opublikowano

Wczoraj było info o zmianie czasu nagród za fut champions. Byłem pewien, że była 8 naszego czasu, ale nic nie ma. Ktoś coś?

Edit. Okej, chyba utc czas czyli o 9 u nas.

Opublikowano

Nagrody z Champions i Rivals znowu bez szału. 2 słabe informy. Ale pozwoliło mi to zakończyć budowanie ławki rezerwowych.

I to chyba ten moment w którym sprzedam wszystko, wydam na paczki i zacznę grać w inne gry...1ddf1ee93f12ce01fd44de2fdec32ed8.jpgec801753c9bbfdd91f19a45a71989211.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

I to chyba ten moment w którym sprzedam wszystko, wydam na paczki

Nie lepiej spylić coinsy? :usmiech:

Opublikowano

Ja w tym roku pewnie jak w poprzednich edycjach - pogram do grudnia, sprzedam na początku miesiąca skład i przed TOTY opylę coinsy. To jest chyba najlepsza opcja. Póki co trzeba się jeszcze pobawić grą, w przyszłym tygodniu wjedzie CR7. 

Opublikowano

Jeżeli chcesz je dać do skupu jakiejś firmie a nie bawić się w sprzedaż samemu to pewnie 6-7 stówek. 

Opublikowano

Na allegro widzę składy do 3 mln po 1200 zł... Ostro. Nie widziałem, że są idioci którzy kupują takie rzeczy... Chyba wystawie z ciekawości [emoji85][emoji85]

Opublikowano

Ja swojego konta się wolę nie pozbywać. Raz - sentyment, dwa - lepszy start na początku przyszłych edycji. Firmy które skupują coinsy natomiast biorą nam dostęp do konta, po czym przelewają sobie monety na IFach, lecz co jasne w skupie zapłacą nam mniej niż gdybyśmy sami sprzedawali. Moglibyśmy sami tak również opylać coinsy na allegro, ale to jest trochę roboty, natomiast do wyjęcia znacznie większe pieniądze. Trzecia opcja to taka jak widać powyżej - sprzedaż całego konta.