Skocz do zawartości

FIFA 19 Ultimate Team

schabek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że sami siebie oszukujemy... Te wszystkie informy i cała reszta. Zniszczyli nam psychiki. Zamiast grać Cuadrado za 9 tys, gram tym za 250 tys z LM OTW. Bo tak... Ale prawda jest taka, że nie czuję żadnej różnicy.

To jest choroba

Opublikowano

Często nie warto inwestować w IFy. Dużą różnicę czuć tak naprawdę przy SIFach czy TIFach, TOTSach itd, ale moim zdaniem karty IF są znacznie przepłacone. Przykładowo zamiast brać Mbappe IF lepiej wziąć Mbappe+Neymara. Najlepsi zawodnicy w grze mają unikalne ruchy i cechy które robią straszliwą różnicę, dlatego lepiej moim zdaniem mieć pełny skład kozackich non-informów zamiast pełny skład informów dobrych, ale nie fenomenalnych piłkarzy.

Opublikowano

Ciezko poczuc roznice miedzy kartami zwyklymi a tymi z ucl skoro tam jest 1 pkt roznicy na kazdej statystyce. Cuadardo w tej fife to jest placek w porowaniu nawet do takiego Sane, nie mowiac o Mbappe, Salahu czy reszcie topow. Takie Cuadrado i inne to sa spoko przy totsach najwczesniej. 

Opublikowano

To tylko obrazki z kart. Tym sie ludzie podniecaja. 

Sprzedalem chwilowo ten syf bo moze w styczniu, lutym przestana w koncu latac, z byle powodu kazdego płaczka. Przeciez to zupelnie inna gra niz w day pne i to juz kilka razy, a jest listopad :reggie:

Kiedys to bylo. Konami wysralo PES6 i graj se w sieci ze wszystkim co dali w day one. I gralo się, dla skilla. Pozdro Raulos :ragus:

A teraz, teraz to karty ważne, zacznij wygrywac na poczatku z typem. Rage. Na 8 meczy 6 nawet nie dokonczone bo sie obsrywaja. 

Bedzie jeszcze dobra promka w cyfrze to jeszcze złapie. Szkoda czasu, nie adekwatnego do nagród. 

Opublikowano

Dlatego FUT jest cwane i nie zawsze droższy znaczy lepszy. Podobają mi się gracze, którzy mają słabszy skład ale grają finezyjnie, dużo z tyłem (nawet z bramkarzem), zróżnicowanie, nie tylko dołem, w obronie "nie na raz" itd. A nie te harpagany uj i do przodu tylko :notbad:

Opublikowano

No ta. Tyle co ogralem dwiescie meczy to mialem dwóch bakłazanow co widać bylo skladzie. Swiezaki z brązami no i nie mieli nawet co ze mna dyskutować. Generalnie to wlasnie na tyle meczy trafilem na nie ogarow. W większości to raczej gracze ktorzy siedza z EA od lat. 

Opublikowano

Dużo słyszałem na temat bramkarza Yashin 94. Jedni zachwalają a inni mówią, że najbardziej przepłacona karta. Obecnie mam De Gea - skład za około 800k. Musiałbym wszystko sprzedać zostać z Yashinem i właśnie z tymi grajkami co kosztują po 10k i dobrze mi leżą. Obecnie mam Aguero i jakoś nie czuję wielkiej różnicy.

Opublikowano

Jestem fifowym noobkiem i nowicjuszem, dlatego to pytanie będzie głupie. W jaki sposób wy zarządzacie kondycją graczy. Gracie na zmianę fitnessem i pierwszym, stosujecie drużynową kondycję czy regenerujecie główny skład na bota?

Opublikowano

Udało mi się kupić tego Yashina 94 sprzedałem niemal cały skład a tu taki Yashin podskoczył do 900k... Na szczęście dziś za 750k kupiłem. Mam do rozegrania 4 mecze a brakuje mi 2 wygranych...

Opublikowano

Brawo EA wy kur wy. 14-3 bilans jak narazie wiec git i gold 1 lekko wleci ale oczywiscie serwery nie dzialaja xDDDDDDDDDDD Nie ma wiekszych nieudacznikow w swiecie gier niz ta firma, serio. Gdyby oni mieli jakas konkurencje to zdechli by z glodu. W ciagu ostatnich 2 dni EA dali dupy z: sbc o 3 zestaw ikon (sbc usuneli a ludzie ktorzy przepalili ikony zostali z niczym), sbc o potm bundesligi Sancho (to samo), pomylili slowenie ze slowacja w sbc wazne mecze xD a teraz serwery niedzialaja. Najs

Mam nadzieje ze przedluza o jeden dzien fut champions, tak jak to robili rok temu w razie awarii, bo nie chce mi sie dzisiaj poznym wieczorem dogrywac. 

A z tym Jaszynem to glupote robicie imo. Bramkarz to tylko bramkarz, co ma wpuscic wpusci i tak. Nie ma mozliwosci zeby on wam wybronil tyle sytuacji zeby koniec koncow splacil te swoje 700k. On kosztuje wiecej niz Neymar i prawie tyle co Messi xDDDDD a oni faktycznie sa gamechangerami i moga wam wygrac kilka meczow ekstra

• Plusik 1
Opublikowano

dlatego ja się Was pytałem ;p schabek mi za późno napisał. Ja tu walczę o 11 wygraną i został mi 1 mecz i też nie mogę dograć, ogólnie to NIC nie można grać nawet offline Squad Battels itd. Mam nadzieję, że ten cały Yasin nie spadnie z ceny i wymienię go na jakiegoś atakującego. Na razie nie ma lepszego bramkarza w FIFA. Zagrał całe 2 mecze. Wpuścił jakąś szmatę ale jeden kosmiczny strzał mi wybronił i dzięki temu WIN.

Opublikowano

No nikt ci nie broni nauczyc sie samemu przesuwania bramkarzem. Wtedy nawet jakims brazakiem mozna wyjmowac pilki.

Ale nawet wtedy zaden bramkarz nie gwarantuje skutecznosci. W tej grze jest po prostu za duzo randomu, wylewow, odbitek 

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Brawo EA wy kur wy. 14-3 bilans jak narazie wiec git i gold 1 lekko wleci ale oczywiscie serwery nie dzialaja xDDDDDDDDDDD Nie ma wiekszych nieudacznikow w swiecie gier niz ta firma, serio. Gdyby oni mieli jakas konkurencje to zdechli by z glodu. W ciagu ostatnich 2 dni EA dali dupy z: sbc o 3 zestaw ikon (sbc usuneli a ludzie ktorzy przepalili ikony zostali z niczym), sbc o potm bundesligi Sancho (to samo), pomylili slowenie ze slowacja w sbc wazne mecze xD a teraz serwery niedzialaja. Najs

Mam nadzieje ze przedluza o jeden dzien fut champions, tak jak to robili rok temu w razie awarii, bo nie chce mi sie dzisiaj poznym wieczorem dogrywac. 

A z tym Jaszynem to glupote robicie imo. Bramkarz to tylko bramkarz, co ma wpuscic wpusci i tak. Nie ma mozliwosci zeby on wam wybronil tyle sytuacji zeby koniec koncow splacil te swoje 700k. On kosztuje wiecej niz Neymar i prawie tyle co Messi xDDDDD a oni faktycznie sa gamechangerami i moga wam wygrac kilka meczow ekstra

Dlatego poszedl sell zanim wpadły promki w cyfrze :reggie: