PiPoLiNiO 790 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Czasami mam wrażenie, że sami siebie oszukujemy... Te wszystkie informy i cała reszta. Zniszczyli nam psychiki. Zamiast grać Cuadrado za 9 tys, gram tym za 250 tys z LM OTW. Bo tak... Ale prawda jest taka, że nie czuję żadnej różnicy. To jest choroba Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Często nie warto inwestować w IFy. Dużą różnicę czuć tak naprawdę przy SIFach czy TIFach, TOTSach itd, ale moim zdaniem karty IF są znacznie przepłacone. Przykładowo zamiast brać Mbappe IF lepiej wziąć Mbappe+Neymara. Najlepsi zawodnicy w grze mają unikalne ruchy i cechy które robią straszliwą różnicę, dlatego lepiej moim zdaniem mieć pełny skład kozackich non-informów zamiast pełny skład informów dobrych, ale nie fenomenalnych piłkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 13 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 Ciezko poczuc roznice miedzy kartami zwyklymi a tymi z ucl skoro tam jest 1 pkt roznicy na kazdej statystyce. Cuadardo w tej fife to jest placek w porowaniu nawet do takiego Sane, nie mowiac o Mbappe, Salahu czy reszcie topow. Takie Cuadrado i inne to sa spoko przy totsach najwczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 To tylko obrazki z kart. Tym sie ludzie podniecaja. Sprzedalem chwilowo ten syf bo moze w styczniu, lutym przestana w koncu latac, z byle powodu kazdego płaczka. Przeciez to zupelnie inna gra niz w day pne i to juz kilka razy, a jest listopad Kiedys to bylo. Konami wysralo PES6 i graj se w sieci ze wszystkim co dali w day one. I gralo się, dla skilla. Pozdro Raulos A teraz, teraz to karty ważne, zacznij wygrywac na poczatku z typem. Rage. Na 8 meczy 6 nawet nie dokonczone bo sie obsrywaja. Bedzie jeszcze dobra promka w cyfrze to jeszcze złapie. Szkoda czasu, nie adekwatnego do nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 Ale wiesz, że nie musisz grać w FUT? Fifa ma też online normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 Ja właśnie wystawiłem cały skład i sprzedaje coinsy.Odpaliłem dziś zwykły tryb online, ale tam jest dramat z ilością graczy. 800 osób było tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2018 42 minuty temu, _Be_ napisał: Ale wiesz, że nie musisz grać w FUT? Fifa ma też online normalny. Ma. Ale same betony cyborgi. Chuyowymi gwiazdkami nikt nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 15 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2018 Dlatego FUT jest cwane i nie zawsze droższy znaczy lepszy. Podobają mi się gracze, którzy mają słabszy skład ale grają finezyjnie, dużo z tyłem (nawet z bramkarzem), zróżnicowanie, nie tylko dołem, w obronie "nie na raz" itd. A nie te harpagany uj i do przodu tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2018 No ta. Tyle co ogralem dwiescie meczy to mialem dwóch bakłazanow co widać bylo skladzie. Swiezaki z brązami no i nie mieli nawet co ze mna dyskutować. Generalnie to wlasnie na tyle meczy trafilem na nie ogarow. W większości to raczej gracze ktorzy siedza z EA od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 16 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2018 Dla mnie drybling prawą gałką w tej fifie to jakieś raczysko i nie rozumiem tego... dużo przez to przegrywam bo nie mam nawyku, zawsze grałem w PES a tam nie było takiego czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masta20PL 0 Opublikowano 16 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2018 Dużo słyszałem na temat bramkarza Yashin 94. Jedni zachwalają a inni mówią, że najbardziej przepłacona karta. Obecnie mam De Gea - skład za około 800k. Musiałbym wszystko sprzedać zostać z Yashinem i właśnie z tymi grajkami co kosztują po 10k i dobrze mi leżą. Obecnie mam Aguero i jakoś nie czuję wielkiej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 16 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2018 Yashin miałem i jest przekozak. Wyciąga takie rzeczy, że głowa boli. 700 warto dać. Cytuj Odnośnik do komentarza
KowalTheMan 0 Opublikowano 16 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2018 Jestem fifowym noobkiem i nowicjuszem, dlatego to pytanie będzie głupie. W jaki sposób wy zarządzacie kondycją graczy. Gracie na zmianę fitnessem i pierwszym, stosujecie drużynową kondycję czy regenerujecie główny skład na bota? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 16 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2018 Drużynowa kondycja co 3-4 mecze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 16 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2018 3 mecze online później 2 mecze drugim składem offline a na ławce ci z głownego składu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 17 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 nie da się grać dzisiaj, same śmietniki grają, gościu ma jakiegoś neuera na bramce i on broni z 10 setek moich a u mnie 3 gole z dupy i po meczu, następny mecz rezerwowy realu tibo kurła to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masta20PL 0 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 Udało mi się kupić tego Yashina 94 sprzedałem niemal cały skład a tu taki Yashin podskoczył do 900k... Na szczęście dziś za 750k kupiłem. Mam do rozegrania 4 mecze a brakuje mi 2 wygranych... Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 18 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 Brawo EA wy kur wy. 14-3 bilans jak narazie wiec git i gold 1 lekko wleci ale oczywiscie serwery nie dzialaja xDDDDDDDDDDD Nie ma wiekszych nieudacznikow w swiecie gier niz ta firma, serio. Gdyby oni mieli jakas konkurencje to zdechli by z glodu. W ciagu ostatnich 2 dni EA dali dupy z: sbc o 3 zestaw ikon (sbc usuneli a ludzie ktorzy przepalili ikony zostali z niczym), sbc o potm bundesligi Sancho (to samo), pomylili slowenie ze slowacja w sbc wazne mecze xD a teraz serwery niedzialaja. Najs Mam nadzieje ze przedluza o jeden dzien fut champions, tak jak to robili rok temu w razie awarii, bo nie chce mi sie dzisiaj poznym wieczorem dogrywac. A z tym Jaszynem to glupote robicie imo. Bramkarz to tylko bramkarz, co ma wpuscic wpusci i tak. Nie ma mozliwosci zeby on wam wybronil tyle sytuacji zeby koniec koncow splacil te swoje 700k. On kosztuje wiecej niz Neymar i prawie tyle co Messi xDDDDD a oni faktycznie sa gamechangerami i moga wam wygrac kilka meczow ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 (edytowane) Ważniejsze od bramkarza jest obrona, obecnie mam Cheilliniego, Skrinara i Cancelo natomiast na LO zbieram czyli na jedynego i słusznego Alexa Sandro. Na bramkę wystarczy Fahrmann, Baumann, Szczęsny z tych tańszych Edytowane 18 listopada 2018 przez PlastikowySmalec Cytuj Odnośnik do komentarza
Masta20PL 0 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 dlatego ja się Was pytałem ;p schabek mi za późno napisał. Ja tu walczę o 11 wygraną i został mi 1 mecz i też nie mogę dograć, ogólnie to NIC nie można grać nawet offline Squad Battels itd. Mam nadzieję, że ten cały Yasin nie spadnie z ceny i wymienię go na jakiegoś atakującego. Na razie nie ma lepszego bramkarza w FIFA. Zagrał całe 2 mecze. Wpuścił jakąś szmatę ale jeden kosmiczny strzał mi wybronił i dzięki temu WIN. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 Bramkarz to jest najważniejszy piłkarz w składzie, mamy przecież najmniejszy wpływ na jego zachowanie. Bramkarza trzeba mieć dobrego w pierwszej kolejności uważam Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 18 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 No nikt ci nie broni nauczyc sie samemu przesuwania bramkarzem. Wtedy nawet jakims brazakiem mozna wyjmowac pilki. Ale nawet wtedy zaden bramkarz nie gwarantuje skutecznosci. W tej grze jest po prostu za duzo randomu, wylewow, odbitek Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 2 godziny temu, schabek napisał: Brawo EA wy kur wy. 14-3 bilans jak narazie wiec git i gold 1 lekko wleci ale oczywiscie serwery nie dzialaja xDDDDDDDDDDD Nie ma wiekszych nieudacznikow w swiecie gier niz ta firma, serio. Gdyby oni mieli jakas konkurencje to zdechli by z glodu. W ciagu ostatnich 2 dni EA dali dupy z: sbc o 3 zestaw ikon (sbc usuneli a ludzie ktorzy przepalili ikony zostali z niczym), sbc o potm bundesligi Sancho (to samo), pomylili slowenie ze slowacja w sbc wazne mecze xD a teraz serwery niedzialaja. Najs Mam nadzieje ze przedluza o jeden dzien fut champions, tak jak to robili rok temu w razie awarii, bo nie chce mi sie dzisiaj poznym wieczorem dogrywac. A z tym Jaszynem to glupote robicie imo. Bramkarz to tylko bramkarz, co ma wpuscic wpusci i tak. Nie ma mozliwosci zeby on wam wybronil tyle sytuacji zeby koniec koncow splacil te swoje 700k. On kosztuje wiecej niz Neymar i prawie tyle co Messi xDDDDD a oni faktycznie sa gamechangerami i moga wam wygrac kilka meczow ekstra Dlatego poszedl sell zanim wpadły promki w cyfrze Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 No Alex Sandro kupiony, Obrona jest kompletna > Alex Sandro - Chiellini - Skrinar - Cancelo Ewentualnie Skrinar będzie wymieniony na Koulibaly albo Bonucciego. Aczkolwiek gra w Fut Champions to rak i nie trawię tego... takie ściery fartowne grają że to jest niepojęte... Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 Panowie na ŚO z ligi włoskiej > Benatia czy Bonucci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi