PlastikowySmalec 60 Opublikowano 25 października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 października 2018 U mnie Kardebarek czy jak mu tamWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 785 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Ehhh, zapomniałem że do obsranej ligi weekendowej trzeba się wpisać do 7 rano i ku rwa tyle z grania w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 To samo xD. Mowie odpale sobie troche meczykow ale po nocce zamiast od razu grac to bym z automatu to odpalil a tak.. No witaj RDR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 26 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Ja sie zarejestrowalem juz wczesniej bo mialem pkty z grania w DR ale fakt to jest turbo chuyowe, mogli zostawic tak jak bylo ze jak jest osiagnieta wymagana ranga to automatycznie dolacza do LW. No pogram troche glownie zeby sobie dawkowac pomalu RDR2 ale wczorajsze 'nagrody' za lw, dr i paczki z sbc mnie ostro zniechecily xd Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Ja w tym tygodniu na spokojnie - wbić golda 3 meczami pomiędzy RDR2. Seedorfa chyba na razie sobie odpuszczę - i tak w tygodniu za dużo grać nie będę, a wolę zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 785 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Mi po wczoraj jakoś zginęła chęć i motywacja. Pomijając słabe paczki, to w sumie mam już skład i nawet nie wiem na co zbierać. I w sumie co roku to samo, miesiąc - dwa jak głupi dzień w dzień, potem sprzedaż składu, kupno paczek i koniec przygody z fut Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 26 października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 października 2018 Zawsze jest na co zbierać. Jak nie na CR7, to na jakiegoś R9 czy Pele.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 27 października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 października 2018 Tradycji stało się za dość, tydzień grania i całkowite przemeblowanie składu, od premiery gry chyba 5 raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 28 października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 Ta gra to jest xddd gralem na totalnej wyj ebie, nawet do tego stopnia ze 3 mecze w piatek odpuscilem w 20min jak widzialem ze rywal cos tam gra i strzelil mi bramke. W pewnym momencie bilans to byl 5-4 wiec kabaret. Ostatecznie skonczylo sie na 20-6 czyli najlepszy wynik w tym sezonie 4 mecze zostawiam chociaz jest realna szansa na elite ale szkoda czasu. Dodatkowo z nudow zrobilem sbc o Ferdinanda. Nawet kozak i po paczkach wyszedl mnie 700k wiec taniej niz jego srednia wersja. Suarez i Ronaldo pewnie z informem wiec moze pan jezus zesle mi ich z nagrod xD taki chuy Ogolnie im na wiekszym luzie sie gra tym wiecej rzeczy wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 28 października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 października 2018 (edytowane) Gratulacje. To prawda, im większy luz tym lepiej idzie. Ja zacząłem WL na sporym luzie, doszedłem do 9-0 i zaczęła się spina straszliwa, bo liczyłem że może o elitę powalczę. Skończyło się tak, że dobiłem do golda 3 i dałem sobie spokój, mimo że 8 spotkań zostało w zanadrzu. Edytowane 28 października 2018 przez KamileQ Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 785 Opublikowano 29 października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 października 2018 Znowu nagrody za SB i preorder to dno. Chyba im droższy skład tym większy szajs wyskskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masta20PL 0 Opublikowano 29 października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 października 2018 7 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Znowu nagrody za SB i preorder to dno. Chyba im droższy skład tym większy szajs wyskskuje. Tak może być, albo przelicza piłkarzy plus coinsy więc paczki chyba już nie dla nas. Mój najlepszy traf - dwa tygodnie temu Lloris i poszedł za 80k. OD tej pory otworzyłem dużo więcej paczek za SBC i champions i rv i kicha totalna nie wiem czy nie brać 50k następnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Imo patche tylko psuja gre. Dzis znowu wyszlo, niby przewrotki. Ale co z tego jak suwaki pomieszali i jest zolwie tempo, granie z klepki graniczy z absurdem. Zauważyłem ze nawet podbili te automatyczne przechwytywanie. Gra sie ciulowo. Ten silnik imo sprawdza sie na pelnej kuhwie. Nie podoba mi sie no ale gram bo nie ma nic innego, a nie czej.. RDR2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 785 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Yyyy... Też dziś grałem i nie zauważyłem żadnej zmiany w sumie po 6 meczach. Za to bardzo na plus, że nie pokazuje daty założenia klubu i nazwy gdy się szuka rywala, dzięki czemu nikt się bezsensu nie rozłącza przed meczem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Przeciez od zeszlego poniedziałku gra sie wolniej. Na jutubach tez mowili. Obecnie mozesz mnie zabić w meczyku Edytowane 30 października 2018 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 785 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Przecież patch wyszedł dzisiaj. Więc... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 To nie chodzi o patch. Suwaki zmienili, po prostu. Przeciez FUT w locie zmieniaja. To juz byly w poprzednich odslonach. Tak i gadam o tym nawet z typem ktory jest schizolem na punkcie Fify. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masta20PL 0 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 J się zdziwiłem jak taki Jesus z dnia na dzień przestał mi grać. A Sturridge jak wymiatał tak wymiata Niby coś namieszali ale gra mi się dużo lepiej a już chciałem robić sobie przerwę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 31 października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 października 2018 Dobrze rozumiem, że karty scream mają podbite statystyki tylko czasowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 785 Opublikowano 31 października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 października 2018 Mają 2 na stałe, i potem jak są określone dni to zmieniają się na inne 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 31 października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 października 2018 A można jakoś sprawdzić, które są na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 785 Opublikowano 31 października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 października 2018 Żadne. One się wymieniają z tego co pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Robi różnicę na boisku. Teraz juz mogę pykac na lajcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 785 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Dawaj sparing dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 Bede popołudniu. Przepraszam od razu za strzaly dupą jak wejda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi