PiPoLiNiO 781 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 A jakie to strzały dupą są? Za ile go wyrwałeś? To jest prime? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2018 No tyłem do bramki. Ma yebniecie. Prime nie bo jest lysy wole go w starszej wersji. Ov. 90, ten srodkowy. Banke z groszami. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 781 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Gold 3 wbity na styk znowu.Dzisiejsze nagrody za SB to największy gnój jaki miałem do tej pory. W 2 rzadkich mega paczkach nawet ekranów nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Dlaczego ZAWSZE trafiam na przeciwnika z lepszymi piłkarzami od siebie? Mam obecnie rating 82 a trafiam na gości z 84 i 85 bardzo często z jakimiś De Bruynami i Neymarami, co jest u licha? Jestem w lidze 6 Rivals. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 781 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Niby czemu miałbyś trafiać na innych? Losuje z tych którzy grają w danej dywizji. A że Ty masz słaby skład to... życie Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 5 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 U mnie w tym tygodniu smieszniej niz zwykle. Najpierw jakis bug na poczatku meczu jak przeciwnik robil zmiane w 1min i wrocilismy do meczu ale kamera miala wyebane xd A pozniej moja bramka widmo w 93min na remis xDDDDDD Z tygodnia na tydzien wiekszy kabaret, teraz jeszcze przesuneli fut champions do wtorku bo w czwartek serwery padly xDDD Banda nieudacznikow, przypominam ze listopad to miesiac kwalifikacyjny dla prosow i im tez przesuneli, ea nie potrafi niczego zrobic porzadnie xD A poza tym to sprzedalem Nevdeda i kupilem Messiego i Kante. Karzel z Barcy chyba lepszy nawet niz Neymar. Gold3 wbity, zostalo 10 spotkan pewnie pogram jeszcze wieczorem ale bez cisnienia, tak slabe nagrody leca za gold 1 ze chetnie bym przetestowal golda 2 ale na koniec zawsze kusi dogrywanie tego golda 1, pozniej znowu nic w paczkach i tak w kolko. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Niby czemu miałbyś trafiać na innych? Losuje z tych którzy grają w danej dywizji. A że Ty masz słaby skład to... życie No właśnie o to mi chodziło, czy losuje z danej ligi czy z jakości drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Fut Champ? Sorry ale to za idiotyczne divisions do staje lepsze nagrody, gdzie nie ma limitu meczy, spiny itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 To wystarczy grać tylko w Rivals no i chyba Squad Battles offline, czy może warto grać w jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 5 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 Nie no nie przesadzajmy, jak sie wbija gold 3 i wyzej to praktycznie nie ma po co grac innych trybow. Gold 3 to jest raptem 14 winow, 2 posiedzenia przy konsoli w weekend i mamy jakis tam staly profit. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2018 No u mnie nagrody sa gold 3 to liche. Zero ekranów. Za samo Rivals mialem profit jakies 800 tysi. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 781 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Wczoraj było info o zmianie czasu nagród za fut champions. Byłem pewien, że była 8 naszego czasu, ale nic nie ma. Ktoś coś? Edit. Okej, chyba utc czas czyli o 9 u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 781 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Nagrody z Champions i Rivals znowu bez szału. 2 słabe informy. Ale pozwoliło mi to zakończyć budowanie ławki rezerwowych.I to chyba ten moment w którym sprzedam wszystko, wydam na paczki i zacznę grać w inne gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Pipo a w ktorej jestes dywizji? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 781 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Od początku gry w 5. I tak jakoś nie mogę z niej wyjść w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Z takim skladem powinienes juz lekko wbijac ostatnia elite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: I to chyba ten moment w którym sprzedam wszystko, wydam na paczki Nie lepiej spylić coinsy? Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Ja w tym roku pewnie jak w poprzednich edycjach - pogram do grudnia, sprzedam na początku miesiąca skład i przed TOTY opylę coinsy. To jest chyba najlepsza opcja. Póki co trzeba się jeszcze pobawić grą, w przyszłym tygodniu wjedzie CR7. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 781 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Ile można wołać za takie 3 mln coinsów? Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Jeżeli chcesz je dać do skupu jakiejś firmie a nie bawić się w sprzedaż samemu to pewnie 6-7 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 781 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Na allegro widzę składy do 3 mln po 1200 zł... Ostro. Nie widziałem, że są idioci którzy kupują takie rzeczy... Chyba wystawie z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Jak to sie wytawia takie coinsy? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 781 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7661479349Ja wystawiłem tak. Całe konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Ja swojego konta się wolę nie pozbywać. Raz - sentyment, dwa - lepszy start na początku przyszłych edycji. Firmy które skupują coinsy natomiast biorą nam dostęp do konta, po czym przelewają sobie monety na IFach, lecz co jasne w skupie zapłacą nam mniej niż gdybyśmy sami sprzedawali. Moglibyśmy sami tak również opylać coinsy na allegro, ale to jest trochę roboty, natomiast do wyjęcia znacznie większe pieniądze. Trzecia opcja to taka jak widać powyżej - sprzedaż całego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2018 Aaa w sensie EA owe konto. Ciekawe czy ktoś to wezmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi