Opublikowano 8 listopada 20186 l Ja rok temu korzystałem z usługi SuperCoinsów. Dosyć sprawnie to poszło.
Opublikowano 8 listopada 20186 l Ja to bym sprzedał po prostu coinsy, w postaci takiej że wystawiasz liczbę monet ten kto kupi to po przesłaniu kasy odkupujesz od jego karty za określony hajs (po 10k max chyba można) tylko że to chyba teraz ryzykowne bo ea robi dochodzenia na takich kontach no i to trochę roboty
Opublikowano 8 listopada 20186 l Tak, to jest dosyć ryzykowne. EA w tym roku bardzo mocno się wzięło za handel monetami, aż do tego stopnia, że sporo osób po prostu handlujących silverami wyłapuje bany na rynek, mimo że ze sprzedażą monet nie mają nic wspólnego.
Opublikowano 8 listopada 20186 l Na ich stronie wychodzi, że 680 zł bym dostał po sprzedaży składu. W sumie spoko opcja. Pograć jeszcze ze 2 tygodnie i będzie 800
Opublikowano 9 listopada 20186 l Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś było to najpierw ostrzeżenie, potem zerowanie klubu, a na koniec całkowity ban na Twój profil EA.
Opublikowano 9 listopada 20186 l I gdy już miałem sprzedać wszystko, oni wydają nowe karty specjalne z ligi mistrzów... Ehhhh [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji39]
Opublikowano 10 listopada 20186 l Ehhhh, poszedł dziś skład na allegro za 1200,po czym się okazało że nie da się oddzielić konta ea od konta na konsoli [emoji23][emoji23][emoji23]Dobrze, że koleś spoko i nie robił problemów. Ja nie miałem pojęcia, że to trzeba konto konsoli sprzedawać...
Opublikowano 10 listopada 20186 l Autor U mnie przerwa od fify ale transfery sa robione. Zaczyna sie era gwalciciela
Opublikowano 11 listopada 20186 l Skąd Wy macie tyle coinsów? Oraz pytanie: czy jeśli wbiję gold 3 w Rivals to lepiej brać te 27tyś monet czy lepiej którąś z opcji paczek? Jak tak to którą?
Opublikowano 11 listopada 20186 l Jak to skąd? Jesteśmy w Polsce. Więc kradniemy [emoji23][emoji23][emoji23]Paczki to loteria. Ale ta kwota jest tak mała, że chyba lepiej zaryzykować paczki.
Opublikowano 11 listopada 20186 l No tylko którą opcję? Wątpię żebym trafił piłkarza do mojego (wymarzonego) składu, więc zostaje sprzedaż.
Opublikowano 11 listopada 20186 l Gold 3 Division Rivals: - opcja 1: 27500 monet - opcja 2: 1 mega paczka rzadkich kart jednorazowych - opcja 3: 2 mega paczki rzadkich kart jednorazowych (niewymiennych) Która opcja jest najlepsza?
Opublikowano 11 listopada 20186 l No tak, mam upatrzony skład. Ilu piłkarzy znajdę w tej mega paczce?
Opublikowano 11 listopada 20186 l https://www.futhead.com/ tu masz wszystkie informacje. Listy i skład paczek również
Opublikowano 12 listopada 20186 l Ja bym zawsze brał coinsy jeżeli chcemy konkretne wzmocnienia w naszej drużynie. Co do transferu schabka - konkretny, za niedługo planuję ten sam u siebie, ale czekam ze sprzedażą inwestycji. Foster poszedł grubo w dół, czekam żeby chociaż wyjść na 0...
Opublikowano 12 listopada 20186 l Nie czuję żeby to była strata kasy, cały mój skład będzie warty koło 5-5,5mln.