PiPoLiNiO 782 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 Bonucci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 W dniu 16.11.2018 o 01:34, PlastikowySmalec napisał: Dla mnie drybling prawą gałką w tej fifie to jakieś raczysko i nie rozumiem tego... dużo przez to przegrywam bo nie mam nawyku, zawsze grałem w PES a tam nie było takiego czegoś. Co? Przecież normalnie masz kiwki w PESie prawą gałką. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 No tak jest ale nie używa się go aż tyle co w fifie, inny silnik, w PES dużo robi wyminięcie lewą gałką bez większych sztuczek a w fifie średnio się to sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 4 minuty temu, PlastikowySmalec napisał: No tak jest ale nie używa się go aż tyle co w fifie, inny silnik, w PES dużo robi wyminięcie lewą gałką bez większych sztuczek a w fifie średnio się to sprawdza. A to prawda, bez opanowania berba spina czy ball rolla to nie ma co podchodzić do grania w te grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 Fifka od lat tak wyglada. Fifa street na pelnej. Jak ktoś potrafi wszystkie triki to to pilki nie odbierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 19 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 22 minuty temu, PlastikowySmalec napisał: Panowie na ŚO z ligi włoskiej > Benatia czy Bonucci Bierz Benatie. W tej fifie jest bardzo op Wczoraj sie odyebala rzecz niemozliwa. Do meczu o golda 1 podchodzilem z bilansem 19-5, mialem 6 meczow zeby wygrac jeden, w sumie to nawet myslalem o elicie 3. I co? I 6 spotkan pod rzad w pisde xDDDD Hit, ale wiekszym hitem jest to ze dostalem 6 typow pod rzad mega ogarnietych. Nie ze przegrywalem a mialem 100 sytuacji. W kazdym meczu bylem slabszy i zasluzenie przegralem ale kur wa co to ma byc xD od 3 edycji nie przegralem chyba 6 meczow pod rzad xD EA ladnie mnie wydymalo tym dobieraniem przeciwnikow. Trudno ale sprawdzi sie nagrody za golda 2 btw po 50 meczach moge powiedziec ze Cristiano to najwiekszy zawod w tej fifie jak narazie. W poprzedniej byl bogiem, tutaj gralo mi sie nim tragicznie. Idzie w pisdu na sprzedaz tylko nie wiem kiedy bo ceny zaczynaja wariowac przed black fridayem Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 No właśnie ani ballrolla nie umiem ani berba spina, jak przychodzi do dryblingu to obracam prawą gałkę losowo jak idzie i czasem z paniki coś wyjdzie a czasem nie... Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 Jak teraz za fut champions i DR nikogo nie wylosuję za minimum 100k to daję sobie spokój z tą grą Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) A mi właśnie CR7 chodzi niesamowicie. W tym FC zdobył mi w 17 meczach 26 goli a do tego kilka razy mnie wywaliło, więc ratio powinno być znacznie lepsze. Najlepszy zawodnik jakim grałem w tym roku. Żałuję, że zaczynałem FC gorszym składem, byłaby szansa na lepszą rangę, a tak to rozegrałem moim głównym składem tylko 17 meczów które mi zostały. Jakby ktoś był ciekawy do czego udało mi się uzbierać to mowa o takim czymś: Edytowane 20 listopada 2018 przez KamileQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 pimpombo tam nie pasuje, jest masakrycznie słaby Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 20 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) 8 godzin temu, KamileQ napisał: A mi właśnie CR7 chodzi niesamowicie. W tym FC zdobył mi w 17 meczach 26 goli a do tego kilka razy mnie wywaliło, więc ratio powinno być znacznie lepsze. Najlepszy zawodnik jakim grałem w tym roku. Żałuję, że zaczynałem FC gorszym składem, byłaby szansa na lepszą rangę, a tak to rozegrałem moim głównym składem tylko 17 meczów które mi zostały. Jakby ktoś był ciekawy do czego udało mi się uzbierać to mowa o takim czymś: Gurwa i to jest sklad. Jak ci Seedorf chodzi? Lepszy od Pogby? w grze masz 41212? Edytowane 20 listopada 2018 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 (edytowane) Dokładnie tak, 41212, a jak widzę że koleś mnie ciśnie to 4231, Kante i Seedorf CDM. Moim zdaniem Seedorf to największy kozak w tej pomocy. Stylem gry przypomina Kante ale ma fajne strzały, dobre podania i jest silniejszy. W obronie bardzo podobny do zawodnika Chelsea, piłka często po prostu trafia mu pod nogi i zaczynam kontratak. Seedorf na CM lepszy niż Pogba moim zdaniem, bardziej wszechstronny, ale jeżeli chodzi o ofensywę to chyba więcej atutów, choć nieznacznie ma Pogba. Co do Kimpembe - jest okej, ale brakuje mi kilkudziesięciu tysięcy do jego wersji UCL. Grałem tą ulepszoną wersją i różnica jest zauważalna. Edytowane 20 listopada 2018 przez KamileQ Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Nie podobają mi się te czerwone linie między piłkarzykami a poza tym skład spoko. Czy ktoś ma skład, który łączy wszystko na zielono? Jeszcze z takim nie grałem w tej edycji... Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 21 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2018 (edytowane) No dzisiaj to piękne było, gościu kontuzjowany, z krzyżykiem, leci akcja, dośrodkowanie, ten kontuzjowany przyjmuje piłke, przepycha jednych z najlepszych obrońców w grze czyli Chielliniego, przepycha Benatie i strzela. Po strzeleniu gola od razu zmiana bo widocznie samo mu się włączyło że nie da rady nim grać hahahahaha. Tym gościem był Lucas Vazquez czyli ogólnie kapiszon z metra cięty hahahah Edytowane 21 listopada 2018 przez PlastikowySmalec Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 No i kaplica, 6 paczek i 0 ekranów, o walkoutach nawet nie pisze... daje sobie spokój, nie mam już motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 22 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 A u mnie Griezmann i pare kart wartych 10-30k xd kur wa wiedzialem ze za slabsza range bede mial lepsze trafy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 u mnie za fut champions jedynie Valencia czerwony i Seferovic ale nie sprzedawalne więc na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 782 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 A u mnie nic bo przestałem grać w tego raka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 Widzę że nie tylko ja mam dosyć, w sumie pograłem trochę, 350 meczy online w 2 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 Optymalny czas zeby pozbyć się z małą strata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 Wszyscy poszli na sell i pootwieram trochę paczek dla jaj, pewnie nic nie będzie. Jedynie jak będzie ikona to wrócę do tej gry ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, PlastikowySmalec napisał: Widzę że nie tylko ja mam dosyć, w sumie pograłem trochę, 350 meczy online w 2 miesiące... Nie dziwię się, że masz dość, trzeba sobie dawkować, ja mam rozegranych ok. 50 meczów, gram co drugi dzień po kilka meczyków i jest zayebongo. Nawet nie widzę sensu grać częściej skoro nagrody dostaje się dwa razy w tyg (Rivals i Squad Battles). Zbieram sobie powoli drużynkę i pukam do 5 dywizji Edytowane 22 listopada 2018 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 No i 50 paczek za 7500 otwartych iiiiii.... 2 x walkout > Iniesta i Ederson, reszta gruz ale co dziwne dostałem 1050 fifa points, nie wiem czy w paczce to było czy skąd... ? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 782 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 Na bank w 51 byłby Pele! Zje bałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 22 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2018 ale co się odjaniepawliło z tymi fifa points ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi