nero2082 823 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 yep, niech wychodzą, im mocniej piecze tym większa satysfakcja. osobiście najbardziej nastawiam się na polskie nicki, z tymi gram na potrojonej motywacji :p mało kto ci pozwoli na pogromy typu 5-0+ Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 (edytowane) Z polakami najtrudniej to fakt. W ogole w futa to nie graja niedzielni gracze. Jeden chyba mi sie trafil. Edytowane 1 października 2018 przez II KoBik II Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 W FUTa gra się dobrze, o ile potrafimy się dobrze bawić w gierce. Jak mnie załącza się rywalizacja to potem istnieje ryzyko uszkodzenia pada/tv/czegokolwiek w okolicy, dlatego tego nie polecam Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Dzis czesto patrzyłem na ścianę i widzialem oczami wyobrazni jak pad jest wbity no ale szkoda padzika trochę. Lepiej go wlozyc do ryja i przetrzymac Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Ja to już nie te czasy żeby się denerwować, ale w 18 miałem sytuacje, że koleś od pierwszej minuty kontrolował grę, utrzymywał się przy piłce i po strzelniu bramki na 1:0 grał na czas I się tak zastanawiam jak to komuś może sprawiać przyjemność? To samo jak w takim PESie grają Realem, lecisz na pałe i walisz lage na Ronaldo gdzie tu jakaś satysfakcja z wygranej? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Jak grasz dobrze, to takich grających na czas szybko niszczysz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Nie no koleś był lepszy kontrolował grę jak chciał, ja tam w 18 zagrałem jeden sezon i się zrzygałem. Nie podobała mi się ta część więc miałem wylane. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 2 października 2018 Autor Opublikowano 2 października 2018 Rozyebalem juz 3 pady odkad wprowadzili fut champions w 17stce ostatnio kupilem nowego i obicalem sobie ze juz nigdy wiecej. A denerwuja mnie w sumie tylko dwie rzeczy. Jak mam mega pecha i obijam slupki albo nie potrafie wykorzystac sam na sam i jak przeciwnik gra na czas. W ogole ten rak od ea to jedyna gra ktora mnie tak denerwuje. Jedynie jeszcze kur wy fruwaly po pokoju jak gralem w remaster Crasha. 2 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Pierwszy raz w życiu będę grać weekendowe Fut Champion. Przygotowania składu idą pełną parą. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 2 października 2018 Autor Opublikowano 2 października 2018 Te sbc z ligi mistrzow xDDDD non rare grajki z ajaxu schodza mi po 5k Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 70k na koncie + szmelc: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=fcl1IHNBnOj3B:FFA19PS4 mam nadzieje, ze nie dostane udaru po pierwszej LW :F Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Ja też co nieco pohandlowałem, na koncie zostało 20k, a na nadchodzącą WL składzik taki: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=exOfRqzZnOkbN:FFA19PS4 Farta miałem w paczce z SBC, wpadł Lukaku który pozwolił mi na odpalenie handlu, doszedłem do około 1,2 mln i złożyłem skład widoczny wyżej. Gram zazwyczaj 4-2-2-2, choć zdarzy mi się też w niektórych momentach zmienić na 4-4-2. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 2 października 2018 Autor Opublikowano 2 października 2018 (edytowane) No a ja wychodze na pierwsze fut champions tym: Dzisiaj jeszcze wpadlo troche coinsow i kupilem Talisce ifa na lawke a reszte wlozylem w informy Cecha 84. Nie wiem kiedy EA wrzuci jakies sbc z wymaganym informem ale troche pewnie wtedy tez sie zarobi bo smieszna ta cena Cecha jak na jego pozycje, overall i lige edit: a co do formacji to ja zaczynam 41212(2) a jak nie idzie to zmieniam na 451 (ta z dwoma śpo) albo 352 i moge polecic te formacje, nigdy nimi nie gralem ale w tej fife czasami mi wygrywaja mecze Edytowane 2 października 2018 przez schabek Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Panowie mam problem z SBC "Właściwa pozycja" oraz "Lojalność w cenie" Na FUTHEAD są jakieś składy ale same fejki wg komentów... Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Mnie na razie udalo sie zlozyc tylko cos takiego. Na lawce Zaza, Zielu, Bernardechi (czy jak go tam sie pisze), pepe reina. Dzis, a w zasadzie wczoraj doszedl Icardi. Duzo osob poleca Mandzukicia, a ja zupelnie nie umiem nim grac. Niby czasem strzeli ale z glowki jeszcze mi zadnejcbramy nie zapakowal. Mysle o zastapieniu Pjanicia - Gomezem no i zbieram na Handanovicia i Chiellieniego. Moze troche sianka wpadnie w czwartke z division, chociaz dopiero wczoraj zaczalem grac ten tryb wiec szalu nie bedzie. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 [mention=42868]Schabek[/mention] z ciekawości, żywa gotówka była w użyciu? Bo ja nie ukrywam, że zawsze kilka fifa points kupię Ale to bardziej w czarny piątek. A taki Neymar raczej srogo kosztuje. Chyba, żeś dobre losowania miał Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 3 października 2018 Autor Opublikowano 3 października 2018 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: [mention=42868]Schabek[/mention] z ciekawości, żywa gotówka była w użyciu? Bo ja nie ukrywam, że zawsze kilka fifa points kupię Ale to bardziej w czarny piątek. A taki Neymar raczej srogo kosztuje. Chyba, żeś dobre losowania miał Neymar to mi akurat wypadl, sprzedalem go i odkupilem w dniu premiery sporo taniej. Jeszcze De Gea i Marcelo z lepszych trafow. Ja na start kupuje 2200fp i gralem teraz drafty no i wlasnie z tego takie trafy + jeszcze pare z sbc a reszte samemu Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Grał ktoś Roberto Carlosem w 18 albo 19? Kurde tak się zastanawiam czy nie zacząć zbierać na niego. Ale weź tu bańkę uzbieraj Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Jutubery to majom zyciem. 400zlotowek na coinsy i trafy sie zwracaja tez se kupie. I trafię Mandzukica Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Prawilny składzik. Belotto na lawie z Balde i Bernardeschi. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 3 października 2018 Autor Opublikowano 3 października 2018 Dzisiaj trafilem Chielliniego 90 z ligi mistrzow. No i na chuy mi on jak mam Ramosa i Varane a Chiellini niewymienny xd Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Ogólnie niby te karty z cl są nie wymienne, a widzę na rynku pojawiają się... O co chodzi? Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 3 października 2018 Autor Opublikowano 3 października 2018 Z jednego sbc gdzie dostawalo sie paczke z 3 tymi grajkami z LM to byla paczka wymienna wiec pare tych kart weszlo na rynek. A to sbc powtarzalne to dostajemy pake z 2 i sa niewymienni Cytuj
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 3 października 2018 Opublikowano 3 października 2018 Nikt tego sbc nie robi o które pytałem ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi