Skocz do zawartości

Energylandia (Zator)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie te z(pipi)ane uczucie wypadania z wagonika to nawet bym mogl jezdzic na tych wszystkich kolejkach a tak musze sie zmuszac. Podczas tego pierwszego spadku na speed water myslalem ze umre.Ogolnie dla mnie w tym parku jest najfajniejszy park wodny z tym tunelem co zapada ci sie podloga ;)

Opublikowano (edytowane)

Zaliczylem wiekszosc rzeczy niestety jeszcze przed zbudowaniem Hyperiona. Na szczescie nie ma dramy na coasterach, ktore zapinaja sie od gory, tak ze mam oparcie na calym tulowiu. Ale s r a m po majtach wtedy, gdy jedyne zabezpieczenie jest w okolicy pasa i mam wrazenie, ze wylecę na zakręcie:(

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

Te zabezpieczenie na hyperionie to w ogóle poje.bane. Nic tam się nie spina tylko bierzesz na dół i to się jakoś blokuje. 3 razy prosiłem pana z obslugi żeby sprawdził czy na pewno jest zablkowane. Wolałbym się opasać łańcuchem jak na starych karuzelach wtedy bym przynajmniej widział, że jest zapięte.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Byłem w sobotę i jeżeli chodzi o Rollercoastery to Zadra>Mayan>Hyperion> reszta. Z kolejek nie zaliczyłem jedynie Speed Water bo kolejka do niego była kosmicznie długa, według ich zegara 70min oczekiwania i sobie darowałem, następnym razem to będzie pierwsza atrakcja na którą pójdę żeby nadrobić. Nie wchodziłem też na żadne atrakcje typu Azteca bo wszelkie karuzele mnie mulą i mam przez kilka godzin odruch wymiotny po nich :bad:

Wjazd 139ziko i piątal za parking, opaska do szafek 5 zł i jest to jednorazowy koszt, nie trzeba płacić za każdym razem jak jakiś czas temu wspominał Blaise. Polecam wygodne buty sobie wziąć, po całym parku zrobiłem ok 12km spaceru XD o godzinie 18 nie miałem już siły na łażenie. Wodne kolejki fajna sprawa i w upał fajnie można się schłodzić.