MGStarter 247 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) No i jest !!! Premiera 26.02.2019 dla pre-orderowców 4 dni wcześniej. Dostaniemy możliwość ściagania się w Nowej Zelandii, Argentynie, Hiszpanii, Australii USA i uwaga! POLSCE!! Poza tym jak zawsze oficjalna licencja RX i możliwość ściagania się na ośmiu oficjalnych torach. Pewnie w tej części dostaniemy możliwość ściagania się wszystkimi oficjalnymi wozami RX, nie tak jak w przypadku DiRT Rally 1.0, gdzie nie było np. Audi S1 Edytowane 26 Września 2018 przez MGStarter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Nigdy nie grałem w żadnego Dirta, ale ten trailer mnie zrobił <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Trasy w Polsce, kupili mnie. Ciekawe czy to efekt dużej ilości graczy z Polski w jedynce? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Day one Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Rowniez day (pipi)a one. Co za wiadomosc, w koncu po d4 i outrun poszli znowubpo rozum do glowy....podjara Cytuj Odnośnik do komentarza
PCLabOwner 58 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Niech dodadzą tryb arcade tak jak w przypadku D4 i będzie oki. Niestety pierwsza część była za trudna i nie dało się grać na padzie. Nikt normalny do jednej gry kierownicy nie będzie kupował. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Ja grałem na padzie, ale nie skończyłem całości, bo mogłoby to się skończyć ciężką nerwicą. Powyłączane wszelkie wspomagacze i czasami jeden wyścig po kilkanaście razy robiłem. Za to ukończenie wyścigu na dobrym miejscu to była satysfakcja nie do opisania i niespotkana dotąd przez mnie w żadnej grze wyścigowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 3 minuty temu, PCLabOwner napisał: Niech dodadzą tryb arcade tak jak w przypadku D4 i będzie oki. Niestety pierwsza część była za trudna i nie dało się grać na padzie. Nikt normalny do jednej gry kierownicy nie będzie kupował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PCLabOwner 58 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Nie każdy ma czas ślęczeć setki godzin, żeby na padzie dobrze grać w grę o durnym zawyżonym poziomie trudności. A potem płacz, że kiepska sprzedaż. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 To powłączaj sobie asysty jak ogórek jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Trzymam za nich kciuki i mam nadzieję że będzie tak samo wymagający jak 1.0.Gram na padzie i w ogóle mi to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Moim zdaniem to troche obrosl legenda ten dirt bo wcale nie byl jakos mega ciezki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Teraz, szejdj napisał: Moim zdaniem to troche obrosl legenda ten dirt bo wcale nie byl jakos mega ciezki Też tak uważam, grałem kilkadziesiąt godzin w karierze na padzie i było ciężko, rzadko wygrywałem, ale frajda była ogromna z przejechania odcinka w jednym kawałku, zwłaszcza w monte carlo. Jak widać sprzedaż nie była taka słaba (razem z wersją early access na steamia około milion na wszystkie platformy, jak na tak niszową grę to myślę w porządku), skoro wyszedł po niej Dirt 4 i teraz robią dwójkę. Swoją drogą Dirt 4 sprzedał się ponad 2x gorzej niż Rally. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 no i dobrze, bo w dirt 4 to przycieli ch,uja i nawet nie chcialo im sie tras robic, OSy skladaly sie z tych samoych zakretow ciagle nie wiem co oni mysleli wypuszczajac te gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 No I gitara. Dirt splatynowany takze najwyzszy czas na kontynuacje. Jak dla mnie magnum opus gier rajdowych. Model jazdy idealny, brakowalo tylko zawartosci. Po Dircie inne gry rajdowe nie daja mi juz takiej satysfakcji. Takze codies licze na was, nie s(pipi)cie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 27 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 To ja za dużo czasu przegrałem w Sebastien Loeb Rally, a po nim zaliczę na szybko Dirta 4, Rally 1 i 2 będę ogrywać już razem. Inaczej się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza
MGStarter 247 Opublikowano 27 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Myślicie, że jest jakaś szansa, chociaż na gorszy port na Switch'a? Codemasters zapowiadało wsparcie (któraś z grafik promocyjnych Switch'a na samym początku) dla tej konsoli więc może coś pykną w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Wydaje mi się to mało prawdopodobne ale skoro sami promują albo zapowiadają port na swicha to kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MGStarter 247 Opublikowano 28 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 F1 w tym roku nie wyszło, a tego się najbardziej spodziewałem, wiec może jednak ten DiRT albo DiRT 5. Poniżej omawiana grafika: Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 A o te grafikę chodzi. No to raczej słabo bo oficjalnie zapowiadają Dirta 2.0 tylko na wielkich graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Pierwsze gempleje poszly w siec I ponoc Dirt Rally 2.0 jest bardziej przystepny od poprzednika co mnie osobiscie smuci. Jest plasko, szeroko, mniej wyboiscie, auta odbijaja sie od poboczy bez jakichkolwiek konsekwencji. Jeszcze tylko cofania czasu brakuje Za to OS-y sa dluzsze I graficznie wyglada niezle takze poczekajmy co z tego sie wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) W dniu 27.09.2018 o 08:58, PCLabOwner napisał: Nie każdy ma czas ślęczeć setki godzin, żeby na padzie dobrze grać w grę o durnym zawyżonym poziomie trudności. A potem płacz, że kiepska sprzedaż. Panie, zrobiłem platynę w Dirt Rally i Dirt 4 na padzie, więc mi Pan nie gadaj głupot. Tym bardziej czekam na 2.0 z wypiekami. Oby tylko był HDR plsss! Edytowane 3 Października 2018 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 W dniu 27.09.2018 o 08:50, PCLabOwner napisał: Niech dodadzą tryb arcade tak jak w przypadku D4 i będzie oki. Niestety pierwsza część była za trudna i nie dało się grać na padzie. Nikt normalny do jednej gry kierownicy nie będzie kupował. Eeee....co? Platyna wbita na padzie z ustawionym precyzyjnym sterowaniem także jak jest się warzywem to już nie moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Też zrobiłem platynę na padzie, ale teraz mam już kierownicę Mam nadzieję, że przyłożą się do odcinków bo w Dirt 4 były tak nudne i powtarzalne, że zasypiałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi