Lucky77 15 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 2 godziny temu, marbel007 napisał: Sprawdź tu: 11:05 jest kokpit na One zwykłym i jest rozmazanie zegarów No i wszystko jasne. Właśnie tak to wygląda na X One S, tragicznie. Na 55 cali z HDR to już w ogóle nie da się patrzeć. Dziwi mnie, że Dirt One wygląda normalnie. Dzięki za to porównanie, pozbyłem się złudzeń. A ściągnęło mi się dobrze i zaktualizowało też. Eh Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Graj z maski. Jedynkę i Forzy Motorsport od 4 czy 5 zawsze grałem ze środka ale DR2.0 ostatnio zmieniłem na maskę i jakoś lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 9.06.2019 o 15:12, Tommy Dee napisał: Na zwyklej Ps4 gra prezentuje sie momentami tragicznie wiec I na X1 musi byc podobnie. Niedawno zakupilem w promocji Baja Edge of Control, remaster gry z X360 I ta gra momentami wyglada lepiej niz DR 2.0. Nie ma co zaklinac rzeczywistosci I uwazac ze cos wyglada niezle bo tak po prostu nie jest. Powiedzialbym, ze to przekret na miare Fallouta 76 Czekaj bo nie wierzę. Porównujesz to (screen z remastera Baja na PS4): Do tego (screenshot z Dirt Rally 2.0 zrobiony przeze mnie przed chwilą z powtórki, na standardowym PS4 jakby co) Ja rozumiem że można woleć gry typu Baja, ale nie popadajmy w absurdy. Moim zdaniem Dirt Rally 2.0 wygląda świetnie, czas zdjąć różowe okulary i porównać sobie dowolny odcinek np w Niemczech w DR1 i DR2, różnica jest kolosalna, zarówno w wyglądzie jak i fizyce pojazdów. Z blurem osobiście nie mam problemów, a gram na standardowej PS4 (na pro ponoć problem w ogóle nie występuje). Wystarczy spędzić trochę czasu na ustawieniach telewizora. To screen z dzisiaj, widoczność trasy i zegarów jak najbardziej w porządku według mnie: Skąd ten hejt na tą grę tutaj to ja nie rozumiem, chociaż została uznana zarówno przez społeczność jak i przez prawdziwych kierowców rajdowych za bardziej realistyczną i w zasadzie pod każdym kątem lepszą pozycją od poprzedniczek. Dzisiaj wyszedł patch wprowadzający kluby i poprawiający deszcz w nocy, a za około miesiąc wychodzi Walia. Wtedy już naprawdę nie będzie sensu wracać do Dirt Rally moim zdaniem. Dla mnie to najlepsza rajdówka od czasów RBR. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez _White_ 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzesiek 4 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Mnie też to zastanawia dlaczego jest taki hejt na grafikę przecież ta gra pod każdym względem wygląda lepiej od dirt rally jedynie co może kolorystyka otoczenia tam komuś bardziej przypadła do gustu. Na prosiaku jest nieco wyższa rozdziałka nie widać przynajmniej ząbków z bliska tak jak w jedynce a i sam HDR też robi swoje. Do modelu jazdy się przyzwyczaiłem ciutkę gorszy, mniej wymagający ale nie na tyle żeby skreślać ten tytuł a za te dodatki jakie oferuje dwójka uważam całościowo ten tytuł po dłuższym czasie za lepszy od jedynki szkoda mi jedynie tych dwóch rajdów dla mnie najlepszych jakie miał dirt rally. Polska i Argentyna można powiedzieć ,że godnie je zastąpiły. Kluby fajna sprawa tylko zaś przez stronę która nie do końca dobrze chodzi ta odpowiedzialna za dirt rally z rok temu miała problemy jak ktoś chciał więcej rajdów zrobić nie wiem jak teraz. Jak ktoś utworzy taką ligę jestem jak najbardziej chętny przynajmniej zobaczę jak wysoko w stawce jestem w stanie pojechać grając na padzie jak za czasów psx i colina 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Mi ostatnio chodzi po glowie kupno kiery, nawet budzetowej. Ale zawsze przerazala mnie w tym wszystkim niewygoda zwiazana z tym ze musialbym to rozkladac i ustawiac przy kazdej sesji bo nie mam miejsca na rozstawienie takiego sprzetu na stale. Ma ktos podobnie? Moze to nie jest 15 min grzebania kablami i kalibracji, moze tylko mam jakis dziwny poglad na ta sprawe? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) No chyba tak, ja też korzystałem raczej z budżetowych kierownic + Wheel Stand Pro, składanie i rozkładanie trwało maks 2 minuty, fan z gry na pewno znacznie lepszy niż na padzie. Niestety obecnie coraz trudniej znaleźć czas na dłuższe sesje, backlog z grami coraz większy, więc pad wystarcza. Edytowane 8 Lipca 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Ja nie miałbym się gdzie z tym rozłożyć A kiedyś za łebka (liceum i studia) kierownice były... Ale i tak ta gra to jest złoto Gram tylko na padzie (Elite) ale wrażenia z gry są niesamowite. W jedynkę grałem z kokpitu ale dwójkę już z maski i jest mega. Skoda Fabia rulz! Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 To jak jedynka mi bardzo siadła (platyna wbitą) to spokojnie można atakować dwójkę? W games4you gra jest teraz za 99zl. A mam ochotę właśnie na jakiegoś racera. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Dzięki za info kupione. Ja w dirta jedynkę przegrałem ponad 100 godzin. Również bardzo mi siadla. Myślę, że 2 jest jak najbardziej ok. Samochody są bardziej ciężkie i lepiej przewidywalne to na plus, grafika też ponoć lepsza choć nieznacznie. Myślę że w takiej promocji można jak najbardziej brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 3 godziny temu, bartiz napisał: To jak jedynka mi bardzo siadła (platyna wbitą) to spokojnie można atakować dwójkę? W games4you gra jest teraz za 99zl. A mam ochotę właśnie na jakiegoś racera. Dziwię się że jeszcze nie masz tej gry skoro 1 wyplatynowałeś. Imo wersja deluxe lub Dirt Pass konieczny - 5 dodatkowych rajdów z jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgadzam się z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Walia już jest jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Już dwa trofea mi nie wpadły Oba za kupienie aut. Jeden za Grupę B, a drugi za Grupę A Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 W dniu 20.07.2019 o 08:09, marbel007 napisał: Dziwię się że jeszcze nie masz tej gry skoro 1 wyplatynowałeś. Imo wersja deluxe lub Dirt Pass konieczny - 5 dodatkowych rajdów z jedynki. A te rajdy są jakoś wplecione w karierę czy tylko do ogrania w szybkich wyścigach? Bo cena wyższa o prawie stówkę za edycję deluxe. Aż tak warto? Jak z contentem z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Są wplecione. W karierze w każdym sezonie masz 6 rajdów i losowo dobierane z puli tych które masz. Dla mnie bomba te dlc mimo że w jedynkę grałem sporo. Odcinki są odpicowane a nie kopiuj wklej. Szczególnie mega jest zrobione MonteCarlo. Ja to na tych odcinkach mam rajdowy orgazm, bo oddanie zmienności stref przyczepności jest arcydziełem sztuki growej. W dodatku sporo jest wyzwań onlineowych. Gdzie jest do wyboru i koloru. Zmieniają się co dzień/tydzień/miesiąc. Jest i Rallycross ale to nie moja bajka. Ewentualnie poluj na sam Season Pass. Gram na KoXie i były już nieraz niezłe promocje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 (edytowane) Jest tyle wyzwań online, że nie wyrabiam nawet z połową a co mówic jeszcze o karierze czy pojedynkach online z innymi graczami, za dużo tego Edytowane 22 Lipca 2019 przez GoltaR Cytuj Odnośnik do komentarza
piotrekoka 21 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Kurde, ale powiem wam że Walia pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 28 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 No wbiłem koło 100h póki co i jest to najlepsza rajdowka na rynku. Warta każdej wydanej na premierę i season passa zlotoweczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
gdaq 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Mam G29 i PS4 bez problemu wykrywa kierownice. W menu Dirta jest wszystko super. Wykrywa pedały, kierownice... ale już w grze nie. Nie reaguje na pedały, czy ruchu kierownicy. Ktoś coś może odpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 kalibrowałeś kierownicę w ustawieniach gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
gdaq 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 10 godzin temu, maciucha napisał: kalibrowałeś kierownicę w ustawieniach gry? Oczywiście, tak jak pisałem, dopóki nie włącze samego wyścigu wszystko jest super, wędzisko widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Będzie sezon 3 i 4, a w nim m.in. brakujące rajdy Grecji i Finlandii. Niestety jeśli dobrze zrozumiałem to season pass już tego nie obejmuje i trzeba będzie dodatkowo zapłacić https://www.gtplanet.net/dirt-rally-2-0-seasons-3-and-4-dlc-announced-more-cars-rallies-and-rallycross/?fbclid=IwAR1QjPm9O2xVxkU_ysbn8g24Tw-FeV80K-Ol18_8c67gBIbkhOIiMfowq4I Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Kalten80 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Nawet się nie będę zastanawiał, dla takiej gry nie szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Super. Kupię tylko same nowe rajdy i gites. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Czy możecie za darmo w ramach season passa pobrać ten tor rallycrossowy w Niemczech? Bo ode mnie chce 14,50 zł :/ Próbowałem na wszystkie strony i ciągle to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi