Faka 3 979 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 W dniu 27.03.2020 o 16:03, chris85 napisał: Jeśli chcecie wsiąknąć w Dirta, i nie znienawidzić go na dzień dobry, to sugeruję, żeby nie zaczynać od trybu kariery. Na początek polecam wam Grę Swobodną - Rajdy Historyczne a potem Mistrzostwa FIA Rallycross ( jest za to sporo osiągnięć/ trofeów) za sterami jakiejś bestii WRX, uwierzcie mi, że dopiero wtedy Rallycross robi się fajny i naprawdę ciężko się oderwać. Do tego w ustawieniach gry włączcie sobie wspomagacze typu kontrola trakcji i stabilności i można rajdówkować Tryb kariery jest za(pipi)isty i wciąga jak bagno, ale jest przy tym bardzo wymagający i potrafi zirytować. Oczywiście pierwszy sezon za kółkiem Mini czy innego rzęcha, to tylko rozgrzewka, później robi się ciężko. Nawet nie chodzi o trasę samą w sobie, bo te są do ogarnięcia, ale o kasę i naprawy ( za kasę). Nie raz skończyłem np Rajd Hiszpanii i nie wystarczyło mi kredytów, żeby ogarnąć furę przed następnym. Wtedy musiałem "farmić" siano w innych trybach, albo dziennych wyzwaniach społeczności A te ustawianie wspomagaczy stabilności i trakcji to ustawić na max do 5? Powiem, że bez tych wspomagaczy strasznie trudno się prowadzi autko, ciągle tylko wypadałem z drogi albo skręcanie na pizde. Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Moim zdaniem należy wyłączyć wszystkie wspomagacze i po prostu jechać wolniej jeśli ktoś wypada z trasy. Bo jak się ktoś przyzwyczai do wspomagaczy to może sobie wyrobić złe nawyki. Lepiej niż polegać na wspomagaczach nauczyć się podstawowych technik jazdy rajdowej: powerslide, scandinavian flick, left foot braking, heel and toe. Dużo tutoriali jest na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Tak i nie zapomnijmy o założeniu kasku oraz rękawiczek xD Ja tam się chce dobrze bawić a nie uczyć rajdowego abc. Kontrolę trakcji mam wyłączona, reszta jest chyba na maks. Ważny jest dobór klasy auta. Zapomnij o wszystkich potworach grupy B czy autach na tylny napęd, bo znienawidzisz tę grę. Polecam Ci te starsze Subarki ( zwłaszcza te z najnowszego DLC) , Skodę R5, albo ten stary Volkswagen jwst mega dobry na początek. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Przejechalem 1 zawody (4 kwalifikacje, polfinaly i finaly) w crossrally (poziom clubman) w karierze, wyszedlem z zawodow (nie rezygnowalem!) i pojezdzilem w innych zawodach. Wyszedlem z trybu kariera, cos tam pogrzebalem w innych trybach, wrocilem do trybu kariera ponownie i pojawil mi sie komunikat o zresetowaniu moich zawodow bo niezgodnosc jakas z serwerem. Okazalo sie ze wlasnie zresetowalo mi te zawody z crossrally i zrobilo juz tak 2 razy. Ktos sie spotkal z czyms takim? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 gierka świruje ostatnio bo masa ludzi z plusa się rzuciła i serwery nie wyrabiają Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 To na chuy nie zrobili tej gry w normalny sposób. Ciekawe jak ta gra będzie działała za 15 lat, dawno po działających serwerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Od kiedy twórcy robią gry z myślą o tak odległej przyszłości? Wyłącza serwery za kilka lat i nie będzie można sobie nawet zagrać. Takie czasy, pacze, dlc, online. A za parę lat kupa nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dałem na premierę 250, potem 50 za season passa i boli takie dymanko, nie powiem że nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 39 minut temu, REZOK napisał: Od kiedy twórcy robią gry z myślą o tak odległej przyszłości? Wyłącza serwery za kilka lat i nie będzie można sobie nawet zagrać. Takie czasy, pacze, dlc, online. A za parę lat kupa nie gra Przecież to Figaro xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 wszystko w porządku chris? dobrze tam w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 W dniu 11.04.2020 o 00:06, maciucha napisał: Dałem na premierę 250, potem 50 za season passa i boli takie dymanko, nie powiem że nie A ja dałem 10zł za samego steelbook'a (bez płyty) i ściągnąłem z plusa. Jest pudełko i jest gra Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 15 minut temu, _daras_ napisał: A ja dałem 10zł za samego steelbook'a (bez płyty) i ściągnąłem z plusa. Jest pudełko i jest gra gdzie można wyrwać sam steelbok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 24 minuty temu, maciucha napisał: gdzie można wyrwać sam steelbok? https://allegro.pl/kategoria/gadzety-306453?string=dirt&bmatch=baseline-al-product-eyesa2-engag-dict43-cul-1-3-0318 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nie mam pojęcia dlaczego jak sam wpisywałem 'dirt rally 2 steelbook' to było mniej wyników wyszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) ogarnia Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Może trochę offtop ale czy ktoś też ma ten problem. Mam fizyczna wersję gry i teraz w plusie dodałem sobie cyfrę. Mimo wszystko gra nie chce ruszyć bez płyty. Chyba nie powinno tak byc? Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Może trochę offtop ale czy ktoś też ma ten problem. Mam fizyczna wersję gry i teraz w plusie dodałem sobie cyfrę. Mimo wszystko gra nie chce ruszyć bez płyty. Chyba nie powinno tak byc?Musisz usunąć instalkę z płyty i ściągnąć na nowo wersje cyfrowa, wtedy ruszy bez płyty. Jeśli masz zakupione season pasy tez musisz je na nowo pobrać ze sklepu, jak z sejwami to juz Ci nie powiem w przypadku Dirta czy te z fizycznej kopii zadziałają z ta cyfrowa. Powinny jak pudełko masz z tego samego regionu co cyfrę. ale gwarancji nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Miałem tak samo. Musiałem usunąć z konsoli grę w wersji płyty i pobrać grę w wersji cyfrowej. Wszystko działa, Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 A to zajmuje tyle samo miejsca, wersja cyfrowa i na płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 A to zajmuje tyle samo miejsca, wersja cyfrowa i na płycie?Jakiś czas temu przed nabyciem pełnej gry chciałem ściągnąć demo i się zdziwiłem bo ściągało pełna grę ~70GB pewnie z opcja kupienia reszty z poziomu dema bez konieczności ściągania czegoś później. Płyta zajmuje 78GB po wszystkich aktualizacjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Panowie pytanie o wyzwanie Audi Quattro. Gram dopiero od wersji GOTY. Jak często pojawia się to wyzwanie? Od 4 dni nie miałem tego wyzwania Jedno z ostatnich trophy do wbicia platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Random 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zajrzyj na poprzednią stronę, pisałem już o tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Chłopaki ma ktoś sprawdzone ustawienia do kierownicy T150 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Pojawiło się dzisiaj wyzwanie dzienne z grupa B. Tyle tylko, ze z 4 poziomami nagród, brakło nie wiele do 1 poziomu Trzeba czekać dalej na te wersje wyzwań dziennych delta - one chyba maja tylko 2 poziomy nagród Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi