Colin 1 969 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @Redmitsu tak, w momencie odbierania nagrody za ukończony event wskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 O to może i ja sie przejade skoro można aczika zdobyć To jednodniowy event? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) 33 minuty temu, marbel007 napisał: O to może i ja sie przejade skoro można aczika zdobyć To jednodniowy event? Skończył się o 11, to był event wczorajszy Jednak event był do 12, ale widzę ze próbowałeś Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez Redmitsu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Dzięki ale zawaliłem i mnie obróciło Z 10s jak nic straciłem i jestem w Poziom 2. No cóż. Tw Audi to niezły potwór. Dajcie znać na kolejne wyzwania. Może na płaskim w Monte lub Niemczech? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Jest jeszcze jeden w nowej Zelandi, ale zostało ci 15 minut tam mnie tez wywaliło z trasy i skończyłem na 2 poziomie, ale może tobie pójdzie lepiej tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 4 godziny temu, kufir napisał: Proponuje tym co grają na kierownicy zmienić kąt skretu na 540 stopni (60 % przy kalibracji) mniej się trzeba nakrecic przy nawrotach i ostrych zakretach A nie lepiej włączyć soft lock i mieć realistyczny kąt obrotu dla różnych samochodów? Jazda taką Lancią Stratos z kątem obrotu 540 trochę mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 4 minuty temu, _White_ napisał: A nie lepiej włączyć soft lock i mieć realistyczny kąt obrotu dla różnych samochodów? Jazda taką Lancią Stratos z kątem obrotu 540 trochę mija się z celem. Też tak myślałem ale niektóre samochody mają chyba większy kąt skrętu w grze niż w rzeczywistości. I przy wartości ponad 1000 stopni naprawdę trzeba się na manewrować aby nawrócić. Zwłaszcza, że prawdziwe samochody mają większe kierownicę niż te do konsoli. Co też ułatwia nawracanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Trwa połączenie z serwerem. .. Blad połączenia .... I tak ciągle ... Taka super gra, najlepsze rajdy w jakie grałem a tak zawalili temat tego połączenia z serwerem ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Na poczatku kiedy weszła gra do PS+ to tez tak mialem, serwery przeciazone. Aktualnie (a gram codziennie) nie widzialem tego problemu juz od kilkunastu dni Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Dziś wieczorem był problem. Ładowało długo nawet między kęsami czy po naprawie na strefie. Kurcze kto mi doradził te S4? Jakoś nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) 12 godzin temu, marbel007 napisał: Dziś wieczorem był problem. Ładowało długo nawet między kęsami czy po naprawie na strefie. Kurcze kto mi doradził te S4? Jakoś nie umiem Ja, sorry. To może zacznij od Subarki '95 z grupy A, to auto ma mniej mocy i powinno być łatwiejsze do opanowania. Albo jakieś R5, te auta są tak napakowane elektroniką że robią dokładnie to co chcesz. Albo coś z R4/N4, Lancer się świetnie prowadzi, jeśli nie przeszkadza Ci kierownica po prawej stronie. Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez _White_ Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Subarka 95 super. Zdobyłem nią mistrzostwo w 2 klasie. Dam radę. Moim zdaniem muszę frycowy sezon zagrać. Rozwinąć autko i będzie git. Skoda Fabia też była ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Year One Pass - 50% na Xboxie Wychodzi taniej niż S3 i S4 którego mi brakuje. Ech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Pytanie odnośnie tryby kariery. Startuje, wygrywam 2 pierwsze lokacje, następnie wszystkie kolejne lokacje kończę na 28 pozycji bo nagle konsola zaczyna jeździć niesamowicie dobrze, w moim odczuciu zupełnie ignorując fakt że pada deszcz i jest ciemno. Konsola oszukuje w tej grze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Moim zdaniem nie. Też tak miałem w klasie R5. Może nie wygrałem ale w Monte Carlo i Niemczech byłem na podium. Wiem że nieźle mi idzie na asfaltach a na szutrach gorzej - szczególnie w tej klasie. Na szutrach, np. w USA trzeba być szybkim i jeździć na krawędzi. Moim zdaniem w grze trzeba umieć wyważyć tempo na trasach. Odkrywam Finlandię - tam da radę dobre wyniki kręcić ale jedna zła hopa i się jest na drzewie lub słupie i po wyniku. U mnie nieraz jest tak że pierwsze dwa odcinki jadę słabo, asekuracyjnie a potem odrabiam stratę jadąc równo i jestem w czołówce. Mnie gra rajcuje właśnie tym - nie muszę być pierwszy, tylko coraz lepszy. Dodatek FlatOut to pokazuje fajnie, gdzie wydaje się że dobry wynik się wykręciło a się jest jednak daleko za celem. A po kilku przejazdach już się robi 30 sekund lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ja tak mam ze Szkocją, generalnie nigdzie nie mam problemu żeby stanąć na pudle/załapać się do pierwszej 5. Natomiast jak trafie na Szkocję kaplica, ostatni w tabeli i walka żeby w ogóle do mety dojechać i rajd skończyć (klasa 2000). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Też mam problem ze Szkocja. Piękne trasy ale łatwo o dzwon .... Najtrudniejszy kraj ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Dirt Rally 2.0 GOTY Edition - tam jest klucz z season passem czy wszystko jest na płycie? Stawiam na pierwsza opcje ale niech mnie ktos upewni albo poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 klucz Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Wersja Goty na PS4 jest teraz w promo na psn za 79 złotych, jeśli ktoś jeszcze nie ma Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Tak blisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 20 minut temu, elvis004 napisał: Tak blisko współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 3 godziny temu, elvis004 napisał: Tak blisko Ale to jeszcze do końca kilkanaście godzin? Tak? Bo chętnie się zmierzę. A poza tym jeśli event jeszcze trwa to Cię może wybić do góry jak leszczy kilku nie zaliczy (w tym ja;) ) 7:10? Hm... Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ale to jeszcze do końca kilkanaście godzin? Tak? Bo chętnie się zmierzę. A poza tym jeśli event jeszcze trwa to Cię może wybić do góry jak leszczy kilku nie zaliczy (w tym ja;) ) 7:10? Hm...Znając moje szczęście się nie załapie xD Najbardziej sobie pluje w brodę bo popełniłem 2-3 drobne proste błędy i pewnie przez to się nie załapie Trwa do jutra do 12:00 czasu PL. Ostatnio coś pozmieniali i nowe wyzwania dzienne pojawiają się o 12:00. Ciekawe co ile pojawia się wyzwanie Delta. I trochę mnie podciągnęło ale dalej brakuje do Level 1 xD Jeszcze 2h wiec minimalna szansa jest Edit2: i brakło 2 sek kurła7:10 miałem, a do lvl1 7:08 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Ja to trochę odpuściłem platynę bo nie mogę wbić tego pucharka z Audi. Raz tylko byłem blisko w Hiszpanii. Najgorsze jest to że nie wiadomo dokładnie jaki jest odcinek, bo by się potrenowało. Może dawalibyśmy sobie znać kiedy znów będzie taki event jaki to OS? Ja postaram się napisać kiedy coś przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi