Bartg 5 435 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) I kolejna gra bez samochodów Toyoty Ale jest golf dwUjka to się sprzeda u nas Edytowane 8 Lutego 2019 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Golf jedynka jest tylko. Miałem brać preordera, ale nie grałem w pierwszego diet rally, chyba nadrobię pierwszą część najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 No nie wygląda to na mk1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 jeśli ktoś lubi achivy/pucharki to: https://www.xboxachievements.com/game/dirt-rally-2/achievements/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Grafika robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Ej co tak cicho? Wiem ze nisza i nie czasy PSXa ale mowio w netach ze kosior. Ma ktos? Edytowane 18 Lutego 2019 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Ja kupiłem preorder na xboxa. Czekam ale bez hajpu. Po cichu liczę, że się nie zawiodę i będzie nawet lepiej niż w poprzedniczce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 To daj ceynka na forumku jak sprawa wygląda gdy już ograsz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Na argentyńskim storze wersja deluxe za taką cenę!https://xbox-store-checker.com/pl/game/compare/DiRT-Rally-2-0-Digital-Deluxe-Edition/bx1wqpdvv7tm Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 W dniu 18.02.2019 o 20:28, Kolos28 napisał: Na argentyńskim storze wersja deluxe za taką cenę!https://xbox-store-checker.com/pl/game/compare/DiRT-Rally-2-0-Digital-Deluxe-Edition/bx1wqpdvv7tm Będziesz łazil teraz po każdym temacie i wypisywał za ile można kupić daną grę na argentynie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Będziesz łazil teraz po każdym temacie i wypisywał za ile można kupić daną grę na argentynie?A Ty będziesz łaził po tematach i pisał wiecznie bezwartosciowe posty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 12 minut temu, Kolos28 napisał: 14 minut temu, _Be_ napisał: Będziesz łazil teraz po każdym temacie i wypisywał za ile można kupić daną grę na argentynie? A Ty będziesz łaził po tematach i pisał wiecznie bezwartosciowe posty? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 11 godzin temu, szejdj napisał: Jaki piekny hold dla Colin Mcrae Rally 2.0 ta okladeczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Wiadomo kiedy beda jakies ocenki? Z jednej strony kusi day one ale i tak budzet lutowy to sie trzyma tylko dzieki dobrej woli Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Był już jakiś news z ocenami na PPE. Są dosyć wysokie. Ja kupię chyba dopiero w marcu. Najpierw muszę naprawić kierownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 No I w pizdu, I wyladowal… Pogralem dzisiaj troche w Dirt Rally 0.2 I choc jest znosnie co do modelu jazdy, arcadowo ale znosnie, to na PS4 ta gra momentami wyglada jak psia kupa. Zwolnienia animacji, screen tearing. Deszcz I refleksy swiatel na mokrym blocie wygladaja strasznie. Tylko samochody trzymaja poziom, cala reszta wyglada jak cross-platformowy tytul. I ta cala degradacja terenu to podobny przelom I pic na wode, co generowane OS-y z Dirta 4. Koleiny w drodze to plaska tekstura a jedyna roznica jaka zauwazylem to ciagle, irytujace wibracje w padzie I trzesaca sie jednostajnie na boki kamera/samochod. Pierwsze wrazenie nie za pozytywne zobaczymy jak bedzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzesiek 4 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Niestety zawód na całej linii jeśli ktoś się spodziewał tak samo wymagającej gry jak jedynka. Ograłem "demko" przez godzinkę na PC z zamiarem kupna na ps4 wersji deluxe. Nie warto jeśli ktoś się świetnie bawił przy dirt rally i nie przypadł mu do gustu dirt 4 to tu także nie ma czego szukać. Recenzja poniżej dobrze oddaje wrażenia kogoś kto grał w jedynkę i oczekiwał następcy. https://vg24.pl/dirt-rally-2-recenzja/ Pierwsze 3 rajdy z dlc mają być prosto z pierwszej części dobrze ,że nie jest to Walia, Grecja i Finlandia bo to by był imho gwóźdź do trumny dla tej usprawnionej części. Trasy z Monte Carlo, Niemiec i Szwecji przez mniejsze nierówności bardziej będą pasować do reszty. Tych trzech powyżej jakoś nie widzę po odświeżeniu bez znaczących zmian w samej charakterystyce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 13 godzin temu, Grzesiek napisał: https://vg24.pl/dirt-rally-2-recenzja/ Dobra recka. No to ja tu nie mam czego szukać. 200pln w kieszeni. Brak śniegu, brak Hill Climb i dopiero DLC z trasami z "jedynki". Z tego co czytam to zmarnowany potencjał. "Jedynkę" zatrzymam w szufladzie na kluczyk, zawsze chętnie wracam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Serio, nie ma snieżnych tras? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 W dniu 23.02.2019 o 10:54, krupek napisał: Serio, nie ma śnieżnych tras? Codemasters postanowiło o podzieleniu dodatkowej zawartości gry na dwa, dodatkowo płatne sezony. No i coś trzeba było w nich umieścić prawda? Co wymyślono? Twórcy stwierdzili, że dodadzą tam etapy Monte Carlo, Szwecji oraz Niemiec. Tak, oznacza to, że w DiRT Rally 2.0 nie pojeździmy na ten moment w śniegu. Było to w poprzedniej części? Było. A Monte Carlo i Niemcy? Były. Teraz powrócą one za dodatkową opłatą, ale nie jako nowe trasy, a odświeżone, dokładnie te same lokacje… (ppe.pl) Niedługo płyta będzie dodatkiem do DLC... brak słów. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Podziękuję, kupuję używkę za jakiś czas, albo poczekam na pełną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Ja tam nie mam z tym problemu. Gra jest niszowa i chętnie dorzucę Codemasters jakiś grosz żeby mieli na Dirt Rally 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 1 godzinę temu, Lucky77 napisał: Codemasters postanowiło o podzieleniu dodatkowej zawartości gry na dwa, dodatkowo płatne sezony. No i coś trzeba było w nich umieścić prawda? Co wymyślono? Twórcy stwierdzili, że dodadzą tam etapy Monte Carlo, Szwecji oraz Niemiec. Tak, oznacza to, że w DiRT Rally 2.0 nie pojeździmy na ten moment w śniegu. Było to w poprzedniej części? Było. A Monte Carlo i Niemcy? Były. Teraz powrócą one za dodatkową opłatą, ale nie jako nowe trasy, a odświeżone, dokładnie te same lokacje… (ppe.pl) Niedługo płyta będzie dodatkiem do DLC... brak słów. Widac ze pieniazki sie nie zgadzaja w codemasters to najlepiej jest dymac fanów. Kupi się w przecenie w cenie ramenu niestety, a jedynkę miałem na premiere pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Mega zawód – miałem okazję pograć 40 minut w najnowszą część i jeżeli ktoś ma ochotę na szutr to znacznie lepiej zainwestować w 1 odsłonę Dirta, który nadal niedoścignionym wzorem rajdówek. Ciekawsze trasy, model jazdy, fizyka, przywiązanie do szczegółów – no wszystko w 1 wypada znacznie lepiej! Do tego jeszcze ta wycięta zawartość, jak ktoś szuka bardziej arkadowego modelu jazdy to niech kupi po prostu 4ke... Edytowane 25 Lutego 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi