Opublikowano 8 lutego 20196 l I kolejna gra bez samochodów Toyoty Ale jest golf dwUjka to się sprzeda u nas Edytowane 8 lutego 20196 l przez Bartg
Opublikowano 8 lutego 20196 l Golf jedynka jest tylko. Miałem brać preordera, ale nie grałem w pierwszego diet rally, chyba nadrobię pierwszą część najpierw.
Opublikowano 8 lutego 20196 l jeśli ktoś lubi achivy/pucharki to: https://www.xboxachievements.com/game/dirt-rally-2/achievements/
Opublikowano 18 lutego 20196 l Ej co tak cicho? Wiem ze nisza i nie czasy PSXa ale mowio w netach ze kosior. Ma ktos? Edytowane 18 lutego 20196 l przez II KoBik II
Opublikowano 18 lutego 20196 l Ja kupiłem preorder na xboxa. Czekam ale bez hajpu. Po cichu liczę, że się nie zawiodę i będzie nawet lepiej niż w poprzedniczce.
Opublikowano 18 lutego 20196 l Na argentyńskim storze wersja deluxe za taką cenę!https://xbox-store-checker.com/pl/game/compare/DiRT-Rally-2-0-Digital-Deluxe-Edition/bx1wqpdvv7tm
Opublikowano 20 lutego 20196 l W dniu 18.02.2019 o 20:28, Kolos28 napisał: Na argentyńskim storze wersja deluxe za taką cenę!https://xbox-store-checker.com/pl/game/compare/DiRT-Rally-2-0-Digital-Deluxe-Edition/bx1wqpdvv7tm Będziesz łazil teraz po każdym temacie i wypisywał za ile można kupić daną grę na argentynie?
Opublikowano 20 lutego 20196 l Będziesz łazil teraz po każdym temacie i wypisywał za ile można kupić daną grę na argentynie?A Ty będziesz łaził po tematach i pisał wiecznie bezwartosciowe posty?
Opublikowano 20 lutego 20196 l 12 minut temu, Kolos28 napisał: 14 minut temu, _Be_ napisał: Będziesz łazil teraz po każdym temacie i wypisywał za ile można kupić daną grę na argentynie? A Ty będziesz łaził po tematach i pisał wiecznie bezwartosciowe posty? Tak
Opublikowano 20 lutego 20196 l 11 godzin temu, szejdj napisał: Jaki piekny hold dla Colin Mcrae Rally 2.0 ta okladeczka
Opublikowano 21 lutego 20196 l Wiadomo kiedy beda jakies ocenki? Z jednej strony kusi day one ale i tak budzet lutowy to sie trzyma tylko dzieki dobrej woli
Opublikowano 21 lutego 20196 l Był już jakiś news z ocenami na PPE. Są dosyć wysokie. Ja kupię chyba dopiero w marcu. Najpierw muszę naprawić kierownicę.
Opublikowano 21 lutego 20196 l No I w pizdu, I wyladowal… Pogralem dzisiaj troche w Dirt Rally 0.2 I choc jest znosnie co do modelu jazdy, arcadowo ale znosnie, to na PS4 ta gra momentami wyglada jak psia kupa. Zwolnienia animacji, screen tearing. Deszcz I refleksy swiatel na mokrym blocie wygladaja strasznie. Tylko samochody trzymaja poziom, cala reszta wyglada jak cross-platformowy tytul. I ta cala degradacja terenu to podobny przelom I pic na wode, co generowane OS-y z Dirta 4. Koleiny w drodze to plaska tekstura a jedyna roznica jaka zauwazylem to ciagle, irytujace wibracje w padzie I trzesaca sie jednostajnie na boki kamera/samochod. Pierwsze wrazenie nie za pozytywne zobaczymy jak bedzie dalej.
Opublikowano 22 lutego 20196 l Niestety zawód na całej linii jeśli ktoś się spodziewał tak samo wymagającej gry jak jedynka. Ograłem "demko" przez godzinkę na PC z zamiarem kupna na ps4 wersji deluxe. Nie warto jeśli ktoś się świetnie bawił przy dirt rally i nie przypadł mu do gustu dirt 4 to tu także nie ma czego szukać. Recenzja poniżej dobrze oddaje wrażenia kogoś kto grał w jedynkę i oczekiwał następcy. https://vg24.pl/dirt-rally-2-recenzja/ Pierwsze 3 rajdy z dlc mają być prosto z pierwszej części dobrze ,że nie jest to Walia, Grecja i Finlandia bo to by był imho gwóźdź do trumny dla tej usprawnionej części. Trasy z Monte Carlo, Niemiec i Szwecji przez mniejsze nierówności bardziej będą pasować do reszty. Tych trzech powyżej jakoś nie widzę po odświeżeniu bez znaczących zmian w samej charakterystyce.
Opublikowano 23 lutego 20196 l 13 godzin temu, Grzesiek napisał: https://vg24.pl/dirt-rally-2-recenzja/ Dobra recka. No to ja tu nie mam czego szukać. 200pln w kieszeni. Brak śniegu, brak Hill Climb i dopiero DLC z trasami z "jedynki". Z tego co czytam to zmarnowany potencjał. "Jedynkę" zatrzymam w szufladzie na kluczyk, zawsze chętnie wracam.
Opublikowano 24 lutego 20196 l W dniu 23.02.2019 o 10:54, krupek napisał: Serio, nie ma śnieżnych tras? Codemasters postanowiło o podzieleniu dodatkowej zawartości gry na dwa, dodatkowo płatne sezony. No i coś trzeba było w nich umieścić prawda? Co wymyślono? Twórcy stwierdzili, że dodadzą tam etapy Monte Carlo, Szwecji oraz Niemiec. Tak, oznacza to, że w DiRT Rally 2.0 nie pojeździmy na ten moment w śniegu. Było to w poprzedniej części? Było. A Monte Carlo i Niemcy? Były. Teraz powrócą one za dodatkową opłatą, ale nie jako nowe trasy, a odświeżone, dokładnie te same lokacje… (ppe.pl) Niedługo płyta będzie dodatkiem do DLC... brak słów.
Opublikowano 24 lutego 20196 l Podziękuję, kupuję używkę za jakiś czas, albo poczekam na pełną wersję.
Opublikowano 24 lutego 20196 l Ja tam nie mam z tym problemu. Gra jest niszowa i chętnie dorzucę Codemasters jakiś grosz żeby mieli na Dirt Rally 3.0
Opublikowano 24 lutego 20196 l 1 godzinę temu, Lucky77 napisał: Codemasters postanowiło o podzieleniu dodatkowej zawartości gry na dwa, dodatkowo płatne sezony. No i coś trzeba było w nich umieścić prawda? Co wymyślono? Twórcy stwierdzili, że dodadzą tam etapy Monte Carlo, Szwecji oraz Niemiec. Tak, oznacza to, że w DiRT Rally 2.0 nie pojeździmy na ten moment w śniegu. Było to w poprzedniej części? Było. A Monte Carlo i Niemcy? Były. Teraz powrócą one za dodatkową opłatą, ale nie jako nowe trasy, a odświeżone, dokładnie te same lokacje… (ppe.pl) Niedługo płyta będzie dodatkiem do DLC... brak słów. Widac ze pieniazki sie nie zgadzaja w codemasters to najlepiej jest dymac fanów. Kupi się w przecenie w cenie ramenu niestety, a jedynkę miałem na premiere pamiętam
Opublikowano 24 lutego 20196 l Mega zawód – miałem okazję pograć 40 minut w najnowszą część i jeżeli ktoś ma ochotę na szutr to znacznie lepiej zainwestować w 1 odsłonę Dirta, który nadal niedoścignionym wzorem rajdówek. Ciekawsze trasy, model jazdy, fizyka, przywiązanie do szczegółów – no wszystko w 1 wypada znacznie lepiej! Do tego jeszcze ta wycięta zawartość, jak ktoś szuka bardziej arkadowego modelu jazdy to niech kupi po prostu 4ke... Edytowane 25 lutego 20196 l przez easye