Gość kufir Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 To Dirt dostał łatkę pod ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Jest nowa latka 1.29 ktoś wie co zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Jest nowa latka 1.29 ktoś wie co zmienia? https://attackofthefanboy.com/guides/dirt-rally-2-0-update-1-18-patch-notes/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Po ściągnięciu łatki zresetowały mi się ustawienia kierownicy T150 .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Świetna ścigała pierwsza od dobrych kilku lat która faktycznie mi się podoba. Żałuję ,że tak późno odpaliłem, gierka z rok się kisiła na dysku. Ta grafika i ten model jazdy miodzio. Bałem się trochę ,że gierka mocno nastawiona na symulacje ale na niższych poziomach trudności można trochę kaleczyć ale jednak mieć satysfakcję z jazdy. Trochę smutek ,że ich EA kupiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Świetna ścigała pierwsza od dobrych kilku lat która faktycznie mi się podoba. Żałuję ,że tak późno odpaliłem, gierka z rok się kisiła na dysku. Ta grafika i ten model jazdy miodzio. Bałem się trochę ,że gierka mocno nastawiona na symulacje ale na niższych poziomach trudności można trochę kaleczyć ale jednak mieć satysfakcję z jazdy. Trochę smutek ,że ich EA kupiło. Gra nie ma sobie równych w tym segmencie. Seria WRC jest dobra, ale gdzie jej tam do Dirta. EA to największa szmaciura w branży. Uważam, że Codies nie mogli trafić gorzej. Skończą jak Criterion. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Mam to samo zdanie, żadne studio nie skorzystało na kupieniu przez EA. Rajd w Argentynie jestem słaby w takie gierki więc mocny stres z tymi kamieniami przy drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Mam pytanie, gierka wymaga logowania w samej grze. Jak kupię wersję na PS4 to mi importuje postępy z PC? Jeśli tak to spoko, można grać na zmianę na konsoli i PC. Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nie, to jest tylko do czasówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Kiedy Dirt 3.0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 Na razie nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Biorąc pod uwagę, że kupiło ich EA, to gry nastawionej bardziej w stronę sim bym się już raczej nie spodziewał. Co do DR 2.0, to po pojawieniu się teraz w GP postanowiłem sobie odświeżyć. Na PS4 miałem wersję ze wszystkimi dodatkami i teraz jestem przerażony jak biedna i wykastrowana jest podstawowa wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) Hej, mam pytanie Czy wersja Goty to jest dodatek na zdrapce czy na płycie? Bo nie wiem czy brać nową czy używaną. I drugie pytanie Czy auto reaguje na kałuże? Edytowane 19 Października 2021 przez Lucky77 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 55 minut temu, Lucky77 napisał: Czy wersja Goty to jest dodatek na zdrapce czy na płycie? Bo nie wiem czy brać nową czy używaną. Zdrapka. 55 minut temu, Lucky77 napisał: Czy auto reaguje na kałuże? Nie pamiętam ale pewnie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery14 5 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 2 godziny temu, Lucky77 napisał: Hej, mam pytanie Czy wersja Goty to jest dodatek na zdrapce czy na płycie? Bo nie wiem czy brać nową czy używaną. I drugie pytanie Czy auto reaguje na kałuże? Nie reaguje, w grze ogólnie brak systemu tworzących się na drodze kałuży (tak jak w serii WRC). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Na kałuże nie wiem czy reaguje na pewno reaguje np. na trasach w Monte Carlo na małe połacie śniegu na drodze. Wystarczy ze przejedziesz jednym kołem i czujesz ewidentny uślizg koła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Właśnie zakupiłem wersję Goty na Xbox One X. Muszę powiedzieć, że WRC 10 dzieli przepaść do tej gry. Na korzyść WRC przemawia jedynie zróżnicowanie odcinków specjalnych. Ale co z tego jak model jazdy jest beznadziejny, tak na padzie jak i na dobrej kierownicy. Dla Dirt 2.0 jedyny minus daję za grafikę, głównie otoczenie w porownaniu do Dirt Rallye Za to w tej ostatniej jeździ się znakomicie na kierownicy, długo by pisać o pozytywnych wrażeniach. Dźwięki to już też klasa. WRC 10 przy tym to zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Tak, grafika mogła by być "ostrzejsza" zwłaszcza na Ps5 ale cała reszta POEZJA. Dla mnie to najlepsza gra na kierownice ever ! Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Macie sprawdzone ustawienia kierownicy T300 Rs w Dirt 2.0 ? Podzieli się ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 174 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) . Edytowane 2 Listopada 2023 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 9 minut temu, gtfan napisał: zapewne chodzi Ci o Dirt Rally 2.0 ale podpiszę się pod prośbą o ustawienia. w pierwszą część grało mi sie mega na kierownicy, drugą część odpaliłem parę razy na kierownicy ale kompletnie nie chciało mi to skręcać, odpuściłem wtedy ale chciałbym wrócić do rajdów... Naturalnie chodzi o Dirt Rally 2.0. Na grupie Sim Racingowej polecili mi te ustawienia: Jeszcze nie sprawdzałem ale mile widziane są też inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Słabe te ustawienie powyżej... Testuje inne T300 RS: Wibracje: Włączone Wyrównanie momentu obrotowego: 85 Tarcie kierownicy : 0 Tarcie opon: 70 Zawieszenie: 105 Kolizje: 100 Miękkie blokowanie 150 Siła centrowana: Włączona Siła centrowania: 45 Czułość kierownicy 100 Edytowane 23 Lutego 2022 przez RIfuk Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 174 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 (edytowane) . Edytowane 6 Listopada 2023 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 (edytowane) Nie no, panie drogi.... 1080 stopni w samochodzie rajdowym? Przecie wiadomo, że to będzie niegrywalne, bo tam jest max 540. Jak to sztucznie rozciągniesz do 1080, to będziesz sterował jak kuńskim zaprzęgiem xD Szkoda, że ogólnie nie robią tak jak w Assetto Corsa, że kąt obrotu automatycznie dostosowuje się do samochodu. Tam zawsze masz tak jak w realu i nie trzeba się bawić suwaczkami. Edytowane 24 Lipca 2022 przez Michał102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 z ciekawosci spytam. Jak poradziłeś sobie z brakiem lewarka hamulca ręcznego? Doskonale mi sie w szutrówki gra na t300 w przeciwienstwie do g29 ale straznie brakuje mi jakiegokolwiek lewarka który miałem przy dfgt zamiast zmiany biegów a 1300zł za ręczny sparco... bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi