Michał102 870 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 No tu jest kibel i ja ręczny mam przypisany na któryś z przycisków na kierownicy. Niewygodne to strasznie, no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Panowie co się bardziej opłaca kupić one year passa z Colinem i sezonami za 67 czy game of the year ed za 166, mając game passa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 10 minutes ago, benito82pl said: Panowie co się bardziej opłaca kupić one year passa z Colinem i sezonami za 67 czy game of the year ed za 166, mając game passa? Ja kupiłem klucz do wersji GOTY za jakieś 50zł w styczniu i tą opcję bym polecał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Ooo czyli czekać na promkę, bo te ceny które wrzuciłem już są w promocji. Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 7 minutes ago, benito82pl said: Ooo czyli czekać na promkę, bo te ceny które wrzuciłem już są w promocji. Dzięki bardzo Nie, kupić klucz z argentyny Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 13 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Eeee ja tam wole Copacabane. Trudno pozostaje czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 8 godzin temu, Bartg napisał: Mamy już temat jak coś: Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Zassałem ponownie z psplusa, żeby sprawdzić przed ewentualnym nowym WRC i się wkręciłem. Wcześniej gra szybko mnie odrzuciła, ale teraz zacisnąłem zęby i gram. Rallycross fajny i pozwala na błędy, ale rajdy to skupienie od początku do końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Tez odpalilem aby miec porownanie do nadchodzacego wrc I wsiaklem. Kupilem DR2.0 na premiere I sie obrazilem na to jak uproscili model jazdy wzgledem poprzednika I jak paskudnie to na ps4 swego czasu wygladalo. Teraz po kilku sezonach spedzonych z wrc od Kiloton, DR2.0 to niemal symulacja I powiew swierzego, 4-lerniego powietrza. Autka brzmia jak prawdziwe, mechaniczne potwory, a nie jak elektryczne odkurzacze. Nie obrazilbym sie wcale jakby nowe wrc okazolo sie tylko reskinem DR2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_z_Kato 0 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Czy ktoś psuje Dirt Rally 2.0 ? Mam w ostatnim czasie takie oto przypadki: 1. Rozgrywam mistrzostwa z dziennych wyzwań. Jest ich np 4. Kończąc je nagle widzę informację na kafelku pierwszych zawodów, że coś tam, coś tam. Wchodzę, patrzę, a tam połowa oesów jako "nie kończy". Ot, tak po prostu, choć całe przejechałem. Punktów nie zaliczono 2. Jadę oesa, pasek na zielono, kolejne sekcje na zielono, czasy na minusie. Od pewnego momentu nie pokazuje czasów przeciwników (SI), jestem na drodze sam. Dojeżdżam do mety - jestem na 88 miejscu. To się dzieje już od dłuższego czasu, ostatnio w niedzielę. 3. Kończę mistrzostwa w masters R2. Po skończeniu 3-go oesa, podczas zapisu nagle, pierwszy raz w życiu wywala mi grę. No dobra, myślę sobie, będę musiał powtórzyć oesa, szkoda bo dobrze mi poszło. Po uruchomieniu gry odczytuję taką informację: zapis stanu gry na urządzeniu jest różny od stanu zapisu gry na serwerze, w związku z czym mistrzostwa zostały zresetowane. Skasowali mi całe mistrzostwa!!! WTF, przecież były wcześniejsze sejwy. Zadzwoniłem do operatora gry, powiedzieli, że to się dzieje automatycznie i nic nie mogą z tym zrobić. Czy ktoś miał podobne sytuacje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 4 godziny temu, Arek_z_Kato napisał: Czy ktoś psuje Dirt Rally 2.0 ? Mam w ostatnim czasie takie oto przypadki: 1. Rozgrywam mistrzostwa z dziennych wyzwań. Jest ich np 4. Kończąc je nagle widzę informację na kafelku pierwszych zawodów, że coś tam, coś tam. Wchodzę, patrzę, a tam połowa oesów jako "nie kończy". Ot, tak po prostu, choć całe przejechałem. Punktów nie zaliczono 2. Jadę oesa, pasek na zielono, kolejne sekcje na zielono, czasy na minusie. Od pewnego momentu nie pokazuje czasów przeciwników (SI), jestem na drodze sam. Dojeżdżam do mety - jestem na 88 miejscu. To się dzieje już od dłuższego czasu, ostatnio w niedzielę. 3. Kończę mistrzostwa w masters R2. Po skończeniu 3-go oesa, podczas zapisu nagle, pierwszy raz w życiu wywala mi grę. No dobra, myślę sobie, będę musiał powtórzyć oesa, szkoda bo dobrze mi poszło. Po uruchomieniu gry odczytuję taką informację: zapis stanu gry na urządzeniu jest różny od stanu zapisu gry na serwerze, w związku z czym mistrzostwa zostały zresetowane. Skasowali mi całe mistrzostwa!!! WTF, przecież były wcześniejsze sejwy. Zadzwoniłem do operatora gry, powiedzieli, że to się dzieje automatycznie i nic nie mogą z tym zrobić. Czy ktoś miał podobne sytuacje? Na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 (edytowane) Właśnie próbowałem sobie pograć, ustawienia te sprawy, chcę włączyć wyścig i steam się zesrał i jest po graniu... Dramat. Edit: dobra działa, coś pograłem. Ale dlaczego tryb dla jednego gracza wymaga połączenia z netem? Czy czegoś nie rozumiem...? Edytowane 7 Listopada 2023 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 8 godzin temu, Shankor napisał: Właśnie próbowałem sobie pograć, ustawienia te sprawy, chcę włączyć wyścig i steam się zesrał i jest po graniu... Dramat. Edit: dobra działa, coś pograłem. Ale dlaczego tryb dla jednego gracza wymaga połączenia z netem? Czy czegoś nie rozumiem...? Wymaga niestety od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_z_Kato 0 Opublikowano 8 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 W dniu 7.11.2023 o 15:28, Lucky77 napisał: Na PC? Na Xbox Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek_z_Kato 0 Opublikowano 10 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Nikt już w to nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Kupiłem grę ponownie ale na PS5 i w trybie RallyCros coś się dzieje z grafiką samochodów z kamery zewnętrznej, obraz przeskakuje. W demie na PS5 to samo. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje? Po za tym wibracji na padzie prawie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi