Gość _Be_ Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 a to ja przepraszam Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Muszę spytać, to autentyk? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 nie no co ty. Ta baba i ten screen wiadomości + pasek z dowolnym napisem, to jakiś generator mejmów. A i autor tej strony miał nawet problemy z TVP: https://natemat.pl/243833,strona-pasek-tvp-pl-nie-dziala-jak-zrobic-wlasny-pasek-wiadomosci-tvp 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Ide dzisiaj. Bede duchowo trzymal za reke tokara. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Moze i za kolanko Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 1 godzinę temu, Pacquiao napisał: Muszę spytać, to autentyk? straszne to jest, że człowiek czyta i się zastanawia czy nie autentyk xd Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Teraz, mcp napisał: straszne to jest, że człowiek czyta i się zastanawia czy nie autentyk xd No nie takie rzeczy na pasku TVP już były Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 49 minut temu, milan napisał: Moze i za kolanko Czyli za glowe? 22 godziny temu, _Be_ napisał: No ale mejm skąd wiesz jak jest naprawdę jak filmu nie widziałeś? Rudiok widzial a ja mu wierze. Mialem przeczucia co do tego, ze film nie bedzie kontrowersyjny, bedzie bezpieczny i to sie potwierdzilo. I dlatego wole obejrzec na cda niz isc do kina, bo cala polska idzie spodziewajac sie obrazoburstwa i ciezkiego yebania kosciola. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Mejm gonna mejm. Ja ide bo chce obejrzec smarzowskiego. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Obejrzalem pare dni temu Smarzowskiego i na drugiego w ciagu tygodnia nie mam ochoty. Jak zapomne schematyzm to akurat bedzie premiera internetowa i sie zobaczy. Serio nie kocham tego pana. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 mejm a jak rudiok powie skacz, to spojrzysz w te pulchne poliki i skoczysz? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Jak na koniec przyniesie ktores ze swoich wymyslnych dan to tak. A bardzo sie pomylil piszac, ze film jest zachowawczy? Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 (edytowane) Dołożyłem swoją cegiełkę. Co tu dużo mówić, Smarzowski ledwie musnął temat, bo nie było nic ponad to, o czym się co jakiś czas słyszy. I to chyba największy problem tego filmu. Może w drugiej części Kierwa, seans o 14 i pełno ludzi. Edytowane 2 października 2018 przez PiotrekP Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Wzialem czarna koszule i wycialem sobie z papieru koloratke. Chce miec full feeling Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 50 minut temu, Mejm napisał: Jak na koniec przyniesie ktores ze swoich wymyslnych dan to tak. A bardzo sie pomylil piszac, ze film jest zachowawczy? Nie wiem, skończyłem czytać jego wypociny na fragmencie Cytat Film miał wzbudzać kontrowersje, miał i chu,j bo ja rudiok tak powiedziałem! Cytuj
Gość Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 1 godzinę temu, milan napisał: Wzialem czarna koszule i wycialem sobie z papieru koloratke. Chce miec full feeling To lepiej zaloz jarmulke. Bedziesz mial 4D. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 2 godziny temu, ragus napisał: Nie wiem, skończyłem czytać jego wypociny na fragmencie miał i chu,j bo ja rudiok tak powiedziałem! Elo, a przegapiłeś tą inbę uberKatoli, którzy grzmieli, że to Sodomia i Gomoria i kina chcieli zamykać? Czy publikacje prasowe podsycające, że będzie ostro, mocno i że to "rozliczenie Smarzowskiego z Kościołem"? Jak to nazwać jak nie aspiracjami do bycia kontrowersyjnym? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 (edytowane) A co mnie obchodzi nagonka medialna? Smarzowski biegał po ulicy nago i darł mordę że film będzie kontrowersyjny? Wszędzie te pier,dolone nacechowanie, naczytają się głupot, naoglądają recenzji i tak naładowani idą do kina po *swoją* opinię xD Edytowane 2 października 2018 przez ragus Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 JAK NIE OGLĄDAŁEŚ, A MASZ W PLANACH I CZYTASZ TEN POST, TO BÓJ SIĘ BOGA Łojezusicku, zapomniałem już jak to jest iść do kina na h i t k a s o w y zaraz po premierze Sala obsrana ludźmi po brzegi, obok siedzi małżeństwo Janusz z Grażyną. wpierdalają popcorn, siorbią colę na zmianę. Od Janusza jebie potem, Grażyna sadzi się do mnie, że zanim jeszcze zaczął się film sprawdzałem godzinę na telefonie, a ekran ją razi i rozprasza Oczywiście w trakcie seansu wszyscy umierają ze śmiechu przy każdym przekleństwie. Miałem ochotę opuścić salę i poprosić obsługę o dezynsekcję. Górne granice strefy średniej i raczej najgorszy Smarzu. Nawet w PMA, podejmującym zgraną do bólu tematykę łolabogawszyscypijo, było znacznie więcej ładunku emocjonalnego i dynamiki w relacjach między postaciami. Tutaj jak Jakubik płacze albo demoluje pokój, to nic się nie czuje, bo wszystko opiera się zbyt oczywistych motywach, bazujących na banalnych skojarzeniach z tym tematem. Ta historia po prostu nie jest w żaden sposób ciekawa. Początek jak z filmów Vegi, wszystko podkręcone i przejaskrawione tak, że aż w oczy kłuje. Na szczęście szybko się uspokaja, bo nie wiem czy ktoś chciał oglądać Wesele na zakrystii. Wątek Więckiewicza tak średnio związany z czymkolwiek i służący chyba tylko temu, żeby wszystkie możliwe kontrowersje związane ze stanem kapłańskim zostały odhaczone. Po drodze trochę głupotek gryzących w filmie silącym się na naturalizm, typu podmiana żarówki wyliczona co do milisekundy czy stealth mode podczas ucieczki przed linczem. Himalaje oczywistości film osiąga w momencie, w którym zaczyna raczyć nachalno-banalnymy flashbackami z dzieciństwa. Serio? Bardziej łopatologicznie się nie dało? Finał z ghostriderem wywołał we mnie uczucie dyskomfortu. Logika postępowania niby się zgadza, ale zostało to nakręcone w taki sposób i na siłę obleczone w symbolizm, że wygląda po prostu groteskowo i wywołuje krindż. Jeszcze te koślawe nawiązania do krótkometrażówki z showmaxa xd Czyżby kler cinematic universe? Mimo wszystko ogląda się to dobrze. Bez emocji, jakie film usilnie próbuje wywołać, ale jednak dobrze. Plusik z urzędu za rozdziewiczenie tematu kościelnego w polskiej najświętszej zawsze niepokalanej kinematografii. Nic dziwnego, że Henio nie ucieszył się z żydboksa Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 W dniu 29.09.2018 o 10:50, szejdj napisał: Co jest złego w chodzeniu do kina premiere filmu xdd 9 minut temu, Tokar napisał: Łojezusicku, zapomniałem już jak to jest iść do kina na h i t k a s o w y zaraz po premierze Sala obsrana ludźmi po brzegi, obok siedzi małżeństwo Janusz z Grażyną. wpierdalają popcorn, siorbią colę na zmianę. Od Janusza jebie potem, Grażyna sadzi się do mnie, że zanim jeszcze zaczął się film sprawdzałem godzinę na telefonie, a ekran ją razi i rozprasza Oczywiście w trakcie seansu wszyscy umierają ze śmiechu przy każdym przekleństwie. Miałem ochotę opuścić salę i poprosić obsługę o dezynsekcję. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 2 października 2018 Opublikowano 2 października 2018 Polska B - wszystko na ten temat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi