Opublikowano 1 października 20186 l Akurat na Klerze było chyba najspokojniej odkąd pamiętam na premierze. Grupa docelowa wykluczyła gimbazę, a brak muzyki i znane z polskiego kina długie minuty ciszy nie pozwoliły szeleścić paczkami chipsów. Bo na takie MCU to strach iść na premierę.
Opublikowano 1 października 20186 l idę w środę za 16pln, spodziewam sie najgorszego sortu ludzi włącznie ze mną ofc
Opublikowano 1 października 20186 l No ja wczoraj miałem gratis szelest papierkami, smród sosu do nachosów i niesmaowicie twarde i niewygodne fotele.
Opublikowano 1 października 20186 l kurde nie idzie zarezerwować w olsztynie wieczornego seansu w multipleksach. Same (pipi)owe miejsca 1 czy 2 rząd. Chyba tydzień poczekam aż fala popularności minie
Opublikowano 1 października 20186 l Zabawny generalnie jest ten hejt na Kler - film jest baaaardzo umiarkowany w swojej krytyce. Zabawny też jest głos niektórych środowisk, że ten film coś zmieni w mentalności ogółu. Szczerze, to nie wiem czy nawet skandal rodem z Irlandii (który de facto poprowadził do szybszego laicyzowania państwa i stopniowego odchodzenia od kościoła) jest w stanie skruszyć polski beton i przywiązanie do panów z koloratkami.
Opublikowano 1 października 20186 l @Hendrix niektórzy by nie przejrzeli na oczy, nawet jakby na ich oczach było masowe gwałcenie dzieci przez kler, po którym by poszli i okradli kilkanaście domów.
Opublikowano 1 października 20186 l Coraz bardziej zastanawiam się czy ta cała nagonka na film to nie był element kampanii marketingowej. Sam trailer został tak przygotowany żeby sugerować ostrą kontrę na kościół, czym rozkręcili inbę w społeczeństwie, a tu z dużej chmury mały deszcz. Jak tak było to szanuję za zmysł marketingowy i pojechanie na religijnych emocjach żeby nakręcić sprzedaż biletów.
Opublikowano 1 października 20186 l 4 minuty temu, Rudiok napisał: Coraz bardziej zastanawiam się czy ta cała nagonka na film to nie był element kampanii marketingowej. Sam trailer został tak przygotowany żeby sugerować ostrą kontrę na kościół, czym rozkręcili inbę w społeczeństwie, a tu z dużej chmury mały deszcz. Jak tak było to szanuję za zmysł marketingowy i pojechanie na religijnych emocjach żeby nakręcić sprzedaż biletów. FORUMOWICZ ODKRYWA SEKRET SZOKUJACYCH KAMPANII MARKETINGOWYCH! COPYWRITERZY GO NIENAWIDZĄ [ZOBACZ JAK]
Opublikowano 1 października 20186 l 4 godziny temu, _Be_ napisał: Masz odczucia wobec Kleru jak Rudiok, który film obejrzał a ty czekasz na torrenta ? Zależy od targetu filmu, ale generalnie zazwyczaj jest źle bo inni ludzie nie szanują wspólnej przestrzeni i nie ogarniają, że nie są sami w kinie. Jak byłem wczoraj na seansie, to słyszałem jak u góry grupka facetów kłóciła się z jakąś babką i przez chwilę myślałem, że dojdzie do rękoczynów 2 godziny temu, Rudiok napisał: Coraz bardziej zastanawiam się czy ta cała nagonka na film to nie był element kampanii marketingowej. Sam trailer został tak przygotowany żeby sugerować ostrą kontrę na kościół, czym rozkręcili inbę w społeczeństwie, a tu z dużej chmury mały deszcz. Jak tak było to szanuję za zmysł marketingowy i pojechanie na religijnych emocjach żeby nakręcić sprzedaż biletów. No oczywiście że tak XD Nawet Smarzowski w jednym z materiałów "Prawda o filmie Kler" mówi, że materiały zawarte w zwiastunach to de facto mały i nieznaczący wycinek tych scen, które pozwalają przetrzymać dużo poważniejszy ton produkcji :p
Opublikowano 1 października 20186 l A tym czasem Kler prawdopodobnie (nie ma oficjalnych danych) z najlepszym otwarciem kinowym w Polsce po 89, prezes Heliosa podał informacje, że na premierowy weekend przyszło 210 tysiecy osób co przekładając na udział Heliosa w rynku sugeruje, że mógł mieć milionową widownie (najlepszy do tej pory Pisiont twarzy Greya miał 834 tysiące widzów)
Opublikowano 1 października 20186 l Autor A dokładniej, 935357 osób było na Klerze To może niech Pan Wojtek teraz zrobi film o islamistach, też będzie nieco kontrowersji.
Opublikowano 1 października 20186 l 1 minutę temu, Masorz napisał: To może niech Pan Wojtek teraz zrobi film o islamistach, też będzie nieco kontrowersji. To w polsce są jacyś islamisci?
Opublikowano 1 października 20186 l 19 minut temu, Masorz napisał: A dokładniej, 935357 osób było na Klerze To może niech Pan Wojtek teraz zrobi film o islamistach, też będzie nieco kontrowersji. Myślałem, że będzie lekko ponad bańka biorąc pod uwagę jak wyglądała sytuacja gdy się chciało kupić bilety przez pierwsze 3 dni i ile było seansów. Aż nie chce mi się wierzyć, że 50 twarzy Greya obejrzało "ledwie" 100 tyś. widzów mniej, gdy w przypadku Kleru kina grały niemal wyłącznie to i to jeszcze na dodatkowych seansach gdzie sale były wypchane po brzegi. Edytowane 1 października 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 1 października 20186 l To może teraz Kler w wersji Vegi? Ze scenami rukania ministrantów i wciąganiem kresek z hostii? Murowane 1.5 mln widzów.
Opublikowano 1 października 20186 l Jutro w okolicach godziny 21 dowiecie się co macie sądzić na temat filmu Kler
Opublikowano 1 października 20186 l 1 godzinę temu, Pacquiao napisał: Myślałem, że będzie lekko ponad bańka biorąc pod uwagę jak wyglądała sytuacja gdy się chciało kupić bilety przez pierwsze 3 dni i ile było seansów. Aż nie chce mi się wierzyć, że 50 twarzy Greya obejrzało "ledwie" 100 tyś. widzów mniej, gdy w przypadku Kleru kina grały niemal wyłącznie to i to jeszcze na dodatkowych seansach gdzie sale były wypchane po brzegi. To dane nieoficjalne, więc bańka może pęknąć. Ciekawi mnie jak się w kinach utrzyma i ile ostatecznie będzie widowni. ja jutro w końcu idę.
Opublikowano 1 października 20186 l 7 godzin temu, krupek napisał: Myślę, że przeczucia Mejma zostały potwierdzone recenzją i odczuciami Rudioka. Całkiem logiczne i zrozumiałe, ale jak ktoś za rozrywkę obiera sobie przypie.rdalanie się to może tego nie zrozumieć i dla niego odczucia to to samo co przeczucia. Pewnie myli tez bynajmniej z przynajmniej.
Opublikowano 1 października 20186 l No ale mejm skąd wiesz jak jest naprawdę jak filmu nie widziałeś?