zagul 326 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Pominąłem jedną skrzynię, źle wszedłem w interakcję z bandytami i nie wziąłem od nich mapy, da się jeszcze ją jakoś zdobyć czy gra od nowa jak mi zależy na platynie? Edit: Ewentualnie coś jak NG+ później? Czy będę całość musiał lecieć? Edytowane 29 Czerwca 2019 przez zagul Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Gram i Ja, po 2h bardzo fajnie. Tylko nie mogę się przyzwyczaić do nowego modelu gwinta i ciężko mi na razie idzie. Cała reszta supcio choć szkoda, że rozgrywka to nie HomM i budowanie osad z turowymi walkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 7.07.2019 o 23:23, XM. napisał: Gram i Ja, po 2h bardzo fajnie. Tylko nie mogę się przyzwyczaić do nowego modelu gwinta i ciężko mi na razie idzie. Cała reszta supcio choć szkoda, że rozgrywka to nie HomM i budowanie osad z turowymi walkami. Początek jest delikatnie ciężki, potem nie licząc puzzli jest łatwo, jestem już w ostatniej krainie i nie miałem większych problemów Podobno ostatnia walka trochę kłopotu sprawić może. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Świetna gra, a postać Meve... szkoda tylko że już parę razy wyyebauo do xmb, ale w każdym razie gra kozaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Gram i ja, jezu kolczasty ale sztosik co prawda musialem sie przestawic z w3 wersji gwenta, ale jak juz sie ogarnie to no i ten klimacik, echh az sie zachcialo oczytac znowu sage Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Jestem na początku 4 chaptera. Gra przehói, Meve jedna z najlepszych samic w grach ever, do tego to za co uwielbiam wieska - myślisz ze robic dobry uczynek, 10h później dostajesz pstryka w nos który kosztuje Cie połowe załogi xD Fabularnie jest przefajnie, no i jak zwykle w wiedzminku wybory są tylko w odcieniach szarości, nie da się wszystkich uszczesliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Meve świetna, ale Gascon też robi robotę Jak wyżej, wybierasz dobrze, a w kolejnym chapterze okazuje się, że nie ni chooja to nie było dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 W sumie sama giereczka zawsze informuje ze wybrales miedzy jednym zlem a drugim xd Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 23 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Mocno zyebali z ostatnia walka - ponad 2h i nie widać cienia szansy na wygranie. Cała gra latwizna i takie coś odyebac ma koniec, dużo stracił na tym ogólny odbiór gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 15 godzin temu, XM. napisał: Mocno zyebali z ostatnia walka - ponad 2h i nie widać cienia szansy na wygranie. Cała gra latwizna i takie coś odyebac ma koniec, dużo stracił na tym ogólny odbiór gry. Jak całą grę zmieniałem tylko bibeloty w talii, to na ostatnią walkę przebudowałem całą armię, ale z tego co pamiętam to 2-3 podejścia z nową talią i siadło. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Ja po 3h dopiero przeszedłem, ale że 2 razy też cała talia była przemodelowana. Te nieskończone tury i ulepszanie swoich przeciwników o 10 co chwilę to była masakra. Cudem się udało, bez mahakanskiego piwa nie do przejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Szczerze mówiąc zobaczyłbym za jakiś czas kontynuację. Może jakaś inna historia, ale z tym samym trybem rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Nie miałeś tej zielarki, która lecząc jednostki doje,bywała je o ilośc straconego dmg? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Miałem, patrz nawet się nią niezainteresowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Akurat sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Bardzo dobra gra(nie licząc zagadek i ostatniej walki, w której chyba trzeba mieć farta). Postaci, grafika(przypomina The Banner Saga), dialogi, wybory, konsekwencje, dubbing, smaczki, nawiązania - to wszystko jest niemal tak samo dobre jak w "dużych odsłonach". Gra jest bardzo w klimacie książek, mógłbym spokojnie uwierzyć, że nasz ulubieniec Sapek maczał w tym palce. Jest ktoś jest fanem uniwersum, to będzie zadowolony. P.S. Meve świetna postać, widziałbym ją w kolejnych Wieśkach AAA. Grube spoilery: Spoiler Wie ktoś, co się wydarzy jeśli w pewnym momencie pogonimy Gascona i Raynarda(za nazwijmy to, zdradę) i dojdzie do próby zabójstwa Meve przez Xaviera? Pewnie mało kto wybrał taką ścieżkę, ale ciekawi mnie, co się wtedy stanie, jeżeli nie będzie miała przy sobie swoich głównych pomagierów. Edytowane 31 Lipca 2019 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 10 godzin temu, SlimShady napisał: Bardzo dobra gra(nie licząc zagadek i ostatniej walki, w której chyba trzeba mieć farta). Postaci, grafika(przypomina The Banner Saga), dialogi, wybory, konsekwencje, dubbing, smaczki, nawiązania - to wszystko jest niemal tak samo dobre jak w "dużych odsłonach". Gra jest bardzo w klimacie książek, mógłbym spokojnie uwierzyć, że nasz ulubieniec Sapek maczał w tym palce. Jest ktoś jest fanem uniwersum, to będzie zadowolony. P.S. Meve świetna postać, widziałbym ją w kolejnych Wieśkach AAA. Grube spoilery: Ukryj zawartość Wie ktoś, co się wydarzy jeśli w pewnym momencie pogonimy Gascona i Raynarda(za nazwijmy to, zdradę) i dojdzie do próby zabójstwa Meve przez Xaviera? Pewnie mało kto wybrał taką ścieżkę, ale ciekawi mnie, co się wtedy stanie, jeżeli nie będzie miała przy sobie swoich głównych pomagierów. Cześć Spoiler Stanie się dokładnie to samo, niby zostali wypędzeni, albo uratują Meve bo czuli, że jest coś nie tak. Potem ona im podziękuje i znowu dołączą do armii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Jak coś jest promka na pss za 56 zł. Pograłem z 2h. Wiedźmiński klimat wylewa się z ekranu. Jest bardzo fajnie. Jednak 2 linie gwinta średnio mi leżą i tak jak wiele osób z tego tematu średnio go ogarniam pod kątem akcji u przeciwników. Aaaaaaaa czym różni w tej wersji rząd „dystansowy” od pierwszej linii frontu? Jakoś nie czuję różnicy i każdą jednostkę mogę dać, tu i tu. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Rozni sie tym ze czasem niektore karty dzialaja tylko w drugiej lini(balistyczne) a niektore z bliska. No i masz ograniczone miejsce rowniez chyba na ilosc kart w jednej lini Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 20 godzin temu, balon napisał: Jak coś jest promka na pss za 56 zł. Pograłem z 2h. Wiedźmiński klimat wylewa się z ekranu. Jest bardzo fajnie. Jednak 2 linie gwinta średnio mi leżą i tak jak wiele osób z tego tematu średnio go ogarniam pod kątem akcji u przeciwników. Aaaaaaaa czym różni w tej wersji rząd „dystansowy” od pierwszej linii frontu? Jakoś nie czuję różnicy i każdą jednostkę mogę dać, tu i tu. No i są karty, które np. dostają dodatkowy atak za przesuwanie, albo za to ile kart jest w danej linii, ja też miałem problem z ogarnięciem co się dzieje, potem jest łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Świetna jest ta gierka, naszło mnie na wiedźmina po serialu i wziąłem teraz przy promce. Bardzo fajne postacie i fabularnie się ciekawie rozkręca, a same karty jak nigdy nie grałem w żadne gwinty to bawię się super, czasami idzie nieźle pokombinować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Godzinę temu, messer88 napisał: Świetna jest ta gierka, naszło mnie na wiedźmina po serialu i wziąłem teraz przy promce. Bardzo fajne postacie i fabularnie się ciekawie rozkręca, a same karty jak nigdy nie grałem w żadne gwinty to bawię się super, czasami idzie nieźle pokombinować. Ja właśnie też chciałem ściągnąć. Czyli mówisz, że warto? A ile godzin przejście zajeło? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Nie skończyłem jeszcze, dopiero zaczynam drugą mapkę. Pierwsza zajęła mi około 9h. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Drugi obszar to u mnie tak samo ok 10h. Ale niezłe są wybory w tej gierce, teraz na początku 3 moje decyzje spowodowały że pozbyłem się dwóch w sumie najmocniejszych kart z talii xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Gierka kozak, spędziłem prawie 40h z tym tytułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi