messer88 6 424 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Jest bdb ale to by było złoto jakby walka była stricte turówką jak np. Panzer General. No ale nie ma co narzekać karty też są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Też bym to wolał ale gierka jest swego rodzaju promocją Gwinta. Chciałbym czegoś na wzór serii Heroes. Widać ,że mają zdolnych chłopaków i może im coś dadzą w tych klimatach zrobić. Może jak już Gwint padnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Gwint juz padl bo oglosili, ze wylaczaja serwery na konsolach jakos niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Pany czy z tych ukrytych skarbów tylko rzeczy do gwinta lecą? Oraz Czy coś daje dla fabuły i kart jak np. pokona się Spoiler Szefa kundli albo piratów? Edytowane 18 Stycznia 2020 przez SetoPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 W dniu 18.01.2020 o 09:34, SetoPL napisał: Pany czy z tych ukrytych skarbów tylko rzeczy do gwinta lecą? Oraz Czy coś daje dla fabuły i kart jak np. pokona się Ukryj zawartość Szefa kundli albo piratów? Skarby to tylko dodatki do Gwinta. Jeżeli chodzi o opcjonalne pojedynki to nie pamiętam już za które dokładnie, ale za wygranie walki, albo np. oszczędzenie kogoś można było uzyskać jakaś dodatkową broń dla Meve. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Kupi się na promocji jak tylko wyskoczy. Jestem ciekawy eksploracji świata i granie w karty. Na Switch idealnie wchodzi taka gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Gorąco polecam bo gierka kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Gierka prze kozak i idealna wg mnie na przenośny sprzęt. Uwielbiam tę grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Chciało by się kontynuację, ale chyba nic z tego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 karcianka padnie to może dadzą im zrobić klona Heroes z turowym systemem walki i rozbudowaną ekonomią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Ale ostatnia bitwa muszę przyznać że jest ciężka, chyba czeka mnie całkowita przebudowa decka. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 3 godziny temu, messer88 napisał: Ale ostatnia bitwa muszę przyznać że jest ciężka, chyba czeka mnie całkowita przebudowa decka. To właśnie deliaktny minus tej gry, miałem wrażenie, że całą grę można przejść na randomowym decku, a ostatnia walka wymaga zbudowania przemyślanej talii. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Często sobie coś zmieniałem i dodawałem nowe jednostki też wcześniej żeby je przetestować, było parę walk gdzie potrzebowałem kilku podejść ale wszystko spokojnie do wygrania. Tutaj 1 tura jeszcze na lajcie a potem jest kaplica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 2 godziny temu, messer88 napisał: Często sobie coś zmieniałem i dodawałem nowe jednostki też wcześniej żeby je przetestować, było parę walk gdzie potrzebowałem kilku podejść ale wszystko spokojnie do wygrania. Tutaj 1 tura jeszcze na lajcie a potem jest kaplica. U mnie identyczne odczucia co do poziomu gry. A najwyższy poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Na normal, nigdy nie grałem w żadne gwinty i się cykałem wyżej startować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 W dniu 31.01.2020 o 17:46, messer88 napisał: Na normal, nigdy nie grałem w żadne gwinty i się cykałem wyżej startować. I jak przeszedłeś ostatnią walkę? Ja jestem prawie na samym końcu ostatanie lokacji. Ogólnie gra jest bardzo dobra. Chociaż chwilami już mnie te standardowe walki nudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie, nie chce mi się kombinować z tym deckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Zabrałko mi dosłownie 10-20 punktów by wygrać za pierwszym podejściem Z(pipi)ałem, bo miałem w talii za dużo słabych kart. Ja już nie mogłem zagrać, a on ciągle o 10 zwiększał. Eh... coś czuję, że będzie ciężko, bo miałem tutaj dużoooo szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Dołączam do klubu skrzywdzonych przez ostatnią walkę. Jakieś tipy? Chyba lepiej ich nie zabijać, a jedynie osłabiać i aby zapełnił rzędy na maska? No 1 rundę na loozie, potem już sromotny wpier dol. Baaaa nawet na easy zmieniłem i mnie dojechał. Ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 9 godzin temu, balon napisał: Dołączam do klubu skrzywdzonych przez ostatnią walkę. Jakieś tipy? Chyba lepiej ich nie zabijać, a jedynie osłabiać i aby zapełnił rzędy na maska? No 1 rundę na loozie, potem już sromotny wpier dol. Baaaa nawet na easy zmieniłem i mnie dojechał. Ehhh Ja musiałem całkowicie przebudować talie. I zrobić to z rozmysłem. Jak się nie uda to zawszę mogę podesłać Ci swój deck, albo możesz podglądnąć gdzieś na YT jakim ludzi wygrywali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 13 minut temu, zagul napisał: Jak się nie uda to zawszę mogę podesłać Ci swój deck a podeślij z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Temat poświęcony tej grze ma tylko 4 strony? Nie ma ratunku dla tego forum fanatyków ubigierek. Zacząłem dziś grać i wciągnęło mnie bardzo, ale ja uwielbiałem gwinta i przegrałem 200h+ jak jeszcze były trzy rzędy, więc nic dziwnego. Jestem dopiero w Lyrii, ale już sporo pograłem i przeszkadza mi to, że deck jest tak mało zróżnicowany. Tak wiem, gra ma więcej aktów i nowe "jednostki" będą później, ale według mnie progres jest za powolny. Pewnie całą grę kontroluje się tylko Meve, więc dostepna będzie tylo talia królestw północy. Trochę szkoda, bo nuda może się wkraść w zwykłych walkach. Graficzka, gameplay i polski voice-acting miodzio. Chłopi oczywiście dostali chłostę Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Bekujesz z 4 stron, a sam zacząłeś grać bo gra jest w gamepassie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Dobra pograłem trochę dłużej, jestem w 3 akcie i wkradła się nuda. Gra jest banalnie prosta, mało kart i nie można kombinować z deckiem i nie przewiduję, że będę musiał cokolwiek zmieniać, bo i tak przejeżdzam jak walcem po AI. Zdecydowanie za długa gra jak na tak niezróżnicowany gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi