Skocz do zawartości

Star Wars: The Mandalorian - 2019 - Disney Play

Featured Replies

• Odpowiedzi 243
  • Wyświetleń 21,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten serial to najlepsze co się przydarzyło SW od czasów oryginalnej trylogii. Żałuję, że odkryłem to dopiero po 2 sezonie.   Serial od początku do końca S02 obejrzałem w trakcie świat i nie

• Siła argumentów critical hit. Szkoda że nie dodałeś że mam się nie odzywać jak nie potrafię zrobić lepszego serialu. W pierwszym drugim ani nawet trzecim odcinku nie było specjalnie na co narzekać, al

Opublikowano

The Midichlorian

Opublikowano

Uuu, fajnie, ma się dziać po historii z Powrót Jedi. Nie czytałem żadnych książek ani komiksów z tego okresu, ciekaw byłem zawsze co tam się działo potem. Ale teraz znowu kanon inny, więc i tak od nowa wszystko. 

Opublikowano

Zależy na ile odcinków? Podejrzewam, że w pierwszym sezonie nie będzie więcej niż 10. Plus mogą robić duży recykling scenografii/kostiumów czy nawet efektów specjalnych/dźwięków z filmów.

edit: pierwsze foto

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

To ktoś jeszcze czeka na następne SW? 

Opublikowano

o super, dawno nie było nic z gwiezdnych wojen to się obejrzy

Opublikowano

Trochę późno Disney podchodzi do bezpośredniego kontynuowania wydarzeń RotJ i szkoda, że z jakimś niby Boba Fettem w roli głównej, ale i tak się obejrzy.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Premiera w US - 12 listopada. U nas dopiero na start platformy, czyli jakoś końcówka 2020. 8 odcinków potwierdzone.

Star-Wars-Mandalorian-Speeder-Prop.jpg?q

Star-Wars-Mandalorian-Speeder-Prop-Descr

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo dobrze to imo wygląda.

Będzie oglądane 

Opublikowano

Zapowiada sie lepiej, niz te wszystkie ostatnie filmy razem wziete.

Opublikowano

Jak zwykle czekam aż jakiś serial wskoczy do vod (hbo/netflix/amazon), bo już się zbyt rozleniwiłem, żeby pobierać go z neta, tak tutaj nie ma bata, że będę grzecznie rok czekał aż disney+ zawita do polski, tylko sam zacumuje do 'zatoki' :pirate:

Wiadomo już czy disney będzie wrzucał wszystkie odcinki na raz czy co tydzień jak w jakimś xx wieku? edit: jednak co tydzień, co było trochę do przewidzenia biorąc pod uwagę, że na początku nie mają zbyt dużo treści

Jest też oficjalny plakat:

Spoiler

the-mandalorian-poster.jpg

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano
14 minut temu, creatinfreak napisał:

To sobie poczekamy

15e8dbe87d8d137a21b6b6dfef256ef7.jpg

Yarrrr...:pirate:

Opublikowano
10 godzin temu, sprite napisał:

W życiu bym nie powiedział, że to napiszę, ale.

OKÓRWA ALE JARANKO

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapowiada sie lepiej niz te obesrane filmy co disney wypuszcza