Skocz do zawartości

Star Wars: The Mandalorian - 2019 - Disney Play

sprite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odcinki troszkę za krótkie jak na taki rozmach ale całkiem pozytywne wrażenia z oglądania

tylko ta scena ujarzmiania :/ nie wiem czy miało być śmiesznie ale wyszło troszkę żałośnie

• Lubię! 1
Opublikowano
odcinki troszkę za krótkie jak na taki rozmach ale całkiem pozytywne wrażenia z oglądania

tylko ta scena ujarzmiania nie wiem czy miało być śmiesznie ale wyszło troszkę żałośnie
Zgadzam się jak na pierwszy odcinek za krótki , co do ujarzmiania to już gdzieś to widziałem i dla mnie było słabe . Za to reszta świetna , czekam na kolejne odcinki
Opublikowano (edytowane)

Powiem tak, obejrzałem i zaraz załączyłem drugi raz od początku, nie pamiętam serialu z którym tak bym zrobił wcześniej :notbad: Jest dobrze:banderas:, oprócz tego, że jest za krótko i nie mamy wszystkich odcinków do obejrzenia od razu.

Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano
Powiem tak, obejrzałem i zaraz załączyłem drugi raz od początku, nie pamiętam serialu z którym tak bym zrobił wcześniej :notbad: Jest dobrze:banderas:, oprócz tego, że jest za krótko i nie mamy wszystkich odcinków do obejrzenia od razu.
Kosztuj jak wino powoli , zwłaszcza że nowe filmy ehh nie będę pisał bo minusy będą
Opublikowano

Podoba mi się, mimo, że nie jestem jakimś wielkim fanem SW.  Odcinki faktycznie krótkie, ale dobrze dla odmiany coś pooglądać z tygodnia na tydzień, a nie cały sezon na raz.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano
W dniu 13.11.2019 o 10:14, Bartolinsky napisał:

Jest dobrze :notbad: Szkoda, że jedynie 40 minut, ale jest szansa na spoko serial. Budżetem też nie pogardzili. Będzie oglądane.

40-45 min to moim zdaniem idealna długość odcinka. 

Opublikowano
W dniu 13.11.2019 o 11:31, Sebas napisał:

tylko ta scena ujarzmiania :/ nie wiem czy miało być śmiesznie ale wyszło troszkę żałośnie

A ja właśnie myślę właśnie, że to jedna z lepszych scen. Pokazuje, że za hełmem Mandalorianina skryty jest ktoś trochę bardziej skomplikowany od typowego małomównego zabijaki. Koleś ma dumę i silne powiązanie z swoją społecznością, co można wykorzystać. Takie cechy (albo słobości, jak kto to widzi) tworzą ciekawe postacie. 

Kibicuje. 

Opublikowano

Nadgoniłem. No takie stare wary to ja rozumiem :notbad: 

W dniu 22.11.2019 o 22:24, McDrive napisał:

Yeyebie jakie to wejście

Pokaż ukrytą zawartość

"Noble Team"

było dobre:banderas:

Dla mnie to akurat najsłabszy moment w tych 3 odcinkach. Takie zbiorowe piupiupiu z blasterków bez żadnej stawki, bo wiadomo że bohaterowi nic się nie stanie. W ogóle ta odsiecz taka trochę sprzeczna z logiką dotychczas przedstawionej sytuacji. Tu niby żyją w ukryciu, wychodzą na powierzchnię tylko pokedynczo, w dodatku koledzy zdają się nie pałać sympatią do naszego Mando, a jak przychodzi co do czego, to przylatują jak na sygnał pomóc ziomeczkowi w tarapatach. Szkoda, że nie przylecieli jak się z nosorożcem napierd@lał