Skocz do zawartości

Star Wars: The Mandalorian - 2019 - Disney Play

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że już będzie można legalnie obejrzeć. 

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 243
  • Wyświetleń 21,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten serial to najlepsze co się przydarzyło SW od czasów oryginalnej trylogii. Żałuję, że odkryłem to dopiero po 2 sezonie.   Serial od początku do końca S02 obejrzałem w trakcie świat i nie

• Siła argumentów critical hit. Szkoda że nie dodałeś że mam się nie odzywać jak nie potrafię zrobić lepszego serialu. W pierwszym drugim ani nawet trzecim odcinku nie było specjalnie na co narzekać, al

Opublikowano

Ostatnio obejrzałem sobie VII oraz VIII z reżyserskim komentarzem, żeby lepiej zrozumieć, co poszło nie tak - w efekcie nabrałem ochoty na jakieś dobre gwiezdne wojki. Postanowiłem sprawdzić popularnego ostatnio Mandaloriana i ojaciewcalenieprzepraszam... Jestem przy 4 epizodzie i raczej na tym moja przygoda z serialem się zakończy. Z początku gęsto, intrygująco oraz oryginalnie (taki trochę mix SW z Dzikim zachodem) zaczyna to zmierzać w jakimś dziwacznym kierunku -  rozmienianie się na drobne z tymi durnymi zadaniami pobocznymi niczym w sandboksie. Lepiej odpuścić czy serial jeszcze wróci na jaśniejszą stronę mocy?

Opublikowano

@stoodio Dwa ostatnie odcinki skupiają się już na main queście ;) Ale jak ci nie podeszło do tej pory to nie wiem czy warto, żebyś się męczył. Chociaż z drugiej strony, odcinki trwają po półgodziny, a i tak wszyscy siedzimy w domu i mamy aż nadto czasu.

Edytowane przez MBeniek

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

A wiadomo, kim była zakapturzona postać z odcinka w którym polował na snajperkę? Czy może jakiś foreshadowing?

Opublikowano

Były teorie, że to Boba Fett. I ponoć odgłos butów należał do niego, czy jakoś tak.

Opublikowano

Wersja YT:

Spoiler

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Pierwszy sezon lepszy niz ostatnia trylogia a drugi się zapowiada jeszcze lepiej :obama:

Opublikowano

Wiadomo coś już w ogóle o Disney Polska? Będzie coś w tym roku z tym vod? No sumienie mi nie pozwala, żebym miał oglądać qwa twoja stara spiraconego Mandalorianina, wolę to na legalu zrobić i płacić im za robotę.

Opublikowano
Godzinę temu, Patricko napisał:

Disney nie zbiednieje, bez obaw emoji12.png

Nie sprzedaję wybrakowanego produktu - Nie kradnę:pawel:

Opublikowano

Sorry, ale jak zarabiam i robię sałatę mając w zanadrzu tyle to wolę rozdawać komuś za dobra pracę niż miałbym latać po piratach, zwłaszcza, że sumienie gryzie. Także dlatego pytałem, czy jakiś legal jest. Widocznie trzeba jeszcze czekać.