Skocz do zawartości

Star Wars: The Mandalorian - 2019 - Disney Play

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy nie było, ale pierwszy raz coś takiego widzę:

Edytowane przez Banny

• Odpowiedzi 243
  • Wyświetleń 21,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ten serial to najlepsze co się przydarzyło SW od czasów oryginalnej trylogii. Żałuję, że odkryłem to dopiero po 2 sezonie.   Serial od początku do końca S02 obejrzałem w trakcie świat i nie

• Siła argumentów critical hit. Szkoda że nie dodałeś że mam się nie odzywać jak nie potrafię zrobić lepszego serialu. W pierwszym drugim ani nawet trzecim odcinku nie było specjalnie na co narzekać, al

Opublikowano
W dniu 8.11.2020 o 00:21, Shankor napisał:

Odcinek fajny, ALE.

Ukryj zawartość

Nie rozumiem,, dlaczego Filoni zostawił Mando na pewną śmierć. Poza tym fajny epizod wpisujący się w klimat tego serialu.

7+/10.

Jak na pewną śmierć. Dwa machnięcia lutownicą i nagle statek naprawiony xD Już pomijam fakt, że zanim pani gekon shackowała łeb droida, Mando uważał, że najlepiej przespać się z problemem tuż przy rozdartym korpusie statku, z którego do wnętrza nakurwiał śnieg. Pani gekon taka obcykana w hakerce, a z podstawowym liczeniem ma problem?

Nie wiem jak można zawodowo zajmować się pisaniem scenariuszy i nie dostrzegać takich głupot. No ale może scenarzyści wiedzą, że w disney+ też mają podejście, że "SW to nigdy nie było jakieś mega ambitne dzieło" i przejdzie cokolwiek, co będzie prowadziło bohatera z punktu A do punktu B.

Żeby nie było, z listy wszystkich durnych, nudnych questów, jakie serwuje ten serial, ten nawet trochę się wybija i oglądało się to w porządku.

Opublikowano

ej, to może nie oglądaj jak się tak męczysz?

no nie wiem, ja bym olał jakby mi się nie podobało, bo jednak 30 minut w naszym wieku to sporo i trzeba korzystać 

Opublikowano
1 godzinę temu, gekon napisał:

ej, to może nie oglądaj jak się tak męczysz?

Legendarne p0lskie narzekanie?

Ja jak mi się coś nie podoba po pierwszym odcinku odpuszczam, ale zauważyłem, że niektórzy po prostu potrzebują paliwa żeby dalej móc narzekać:unknown:

Opublikowano

Ja się wybornie bawiłem przy wszystkich 3 odcinkach tego sezonu.

No w końcu Djarin tego Baby Yodę gdzieś odda, ale publiczność i tak na to nie pozwoli i będą razem podróżować do usranej śmierci tego serialu.

Po drodze różne przygody jak dotychczas.

Tokar i inni pogódźcie się już z taką fabułą.

Teraz, Masorz napisał:

Opublikowano

McDrive nowy na forum? przecież Tokarowi jedyną radość w życiu sprawia fakt że każde zamknięcia oczu na koniec dnia może być tym ostatnim :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I pojawiła się

Spoiler

Image

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

Angry Joe same 10/10 wystawia w tym sezonie. Raz ze jest mega wielkim fanem Mando. A dwa ze bardzo obiektywnie wyjaśnia każdy epizod, kto go wyreżyserował i co innego nakręcił. Tam jest wyjaśnione dlaczego nikt nie chce widzieć kosmicznych czarodzieii w tym serialu.

Czuje że dziś ekscytacja uderzy w sam sufit bo lubię w piątek wieczorem usiąść przed tv i Mandalorianem rozpocząć weekend. 

Opublikowano

Odcineczek petarda. :fsg: 

Opublikowano

ale to był sztosik - z resztą dla cały serial to petarda 

Opublikowano

Nowy mando był spoczko. 

Spoiler

Szkoda tylko, że Biehn ginie, no, ale fajnie wypadł. Ten tekst, że to na pewno były wojskowy hehe a i fajny jest smaczek w postaci jego laserowego shotguna.

Opublikowano

Wciąż nie ma s02e05 w HDR... Ile mam czekać żeby kraść jak człowiek cywilizowany?!

Opublikowano
W dniu 2.12.2020 o 10:12, Plugawy napisał:

Nowy mando był spoczko. 

Ukryj zawartość

Szkoda tylko, że Biehn ginie, no, ale fajnie wypadł. Ten tekst, że to na pewno były wojskowy hehe a i fajny jest smaczek w postaci jego laserowego shotguna.

Potwierdzam, chyba najlepszy odcinek od początku. 

[spoiler] Ahsoka! [/spoiler] :cool:

Opublikowano

Chłopy, dopiero po waszych komentarzach skojarzyłem aktora grającego najemnika.

Starość nie radość... piszę zarówno o sobie, jak i aktorze.

Opublikowano
7 minut temu, Masorz napisał:

Kurde, daję prawidłowy spoiler tag i nie działa.

Bo bb code juz nie działa, trzeba z paska posta wybrać "oczko".

Opublikowano

aż miałem orgazm kilka razy przy ostatnim odcinku 

Opublikowano
8 godzin temu, gekon napisał:

No doupa skopana:banderas:

Opublikowano

Ta co grała snajperkę Ming Na Wen to całkiem ruchable granny (lvl57)

MV5BMTIyNjUwNTk3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTE4NTMzMQ@@._V1_UY1200_CR164,0,630,1200_AL_.jpg

Opublikowano

uj kogo obchodzi jakaś raszpla

Boba Fett<3

Opublikowano
W dniu 6.12.2020 o 11:36, Mitra napisał:

Ta co grała snajperkę Ming Na Wen to całkiem ruchable granny (lvl57)

że kurwa ile? :O  

Opublikowano
W dniu 5.12.2020 o 12:54, gekon napisał:

Miałem podobnie. Boba to badass. Także w odcinku z szeryfem sie podjarałem jak tylko zobaczyłem zbroje Fetta.

Opublikowano

Szkoda, że Boba Fett teraz jest ulanym januszem bez zbroi, ale i tak odcinek dostarczył mi ciarek.

Opublikowano

Też zauważyłem, że się spasł na Tatooine. Że on się wcisnął w tę zbroję w ogóle. W zasadzie to tylko w górę.

Edytowane przez Mitra