sprite 1 784 Opublikowano 20 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 Czy mandalorian bedzie do obejrzenia w telewizji nc+? Tam jest ten caly disney plus czy gdzie tego szukac?? Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) 9 minut temu, Chewie napisał: czy gdzie tego szukac?? U nas to jedynie -> Edytowane 25 października 2020 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 134 Opublikowano 25 października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 października 2020 w polsce jak w lesie fe Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 2x01 już można zasysać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 Zaraz będzie oglądane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 30 października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 Bardzo dobry odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 31 października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 października 2020 Odcinki co tydzien wychodzą? Bo nie wiem jaki abonament wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 31 października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 października 2020 Co tydzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 31 października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 października 2020 Bardzo dobry start sezonu, zdziwiło mnie, że odcinek taki długi. Raziły mnie tylko kiepskie efekty specjalne w kilku scenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 31 października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 października 2020 Czy ja wiem, czy takie kiepskie? DC w swoich superbohaterskich goownach ma znacznie gorsze przy miliardowym budżecie, a to tylko serial z baby jodą. Ja byłem pod wrażeniem tego smoka Uwielbiam ten serial! Świetny ep i wnosi sporo do kanonu SW, może nawet więcej niż cała nowa trylogia xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 31 października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 października 2020 Nie no jak tak jak Shen wspomina kilka scen waliło sztucznością i mocnym CGI, ale pewnie można zrzucić winę na COVID i problemy z nim związane przy produkcji. Odcinek kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2020 No te roboty u tej babeczki to mocno raziły CGI. Ale reszta? Miodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 1 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2020 Jazda na ścigaczach sztuczna fhui, ale potwór był już super. Odcinek ogólnie bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2020 Te pieski ludzi pustyni też mnie troche raziły. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 1 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2020 Nie no spoko, ale nie myślałem o takich drobiazgach. Smok był elegancki, a te pieski to i tak poziom wyżej niż wąsy Supermana w Lidze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2020 (edytowane) Soi boi nadal trzyma formę. CGI ok, mnie raziły tylko te roboty naprawiające. Spoiler Zbroja Boby Fett chociaz wiedziałem, że to nie on to jednak dreszczyk był Edytowane 2 listopada 2020 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Powiem wam że rzadko kiedy ufam Hypeowi. Od niezliczonych bezpiecznych produkcji Marvela po mieszane jakościowo filmy od DC staram się nie dawać porwać emocjom i podchodzić w miarę neutralnie do nowych produkcji. Aż tutaj pojawia się Mandalorian. Dzieło które nie jest wybitne, dzieło które nie redefiniuje gwiezdnej sagi na nowo ale robi coś więcej - pokazuje że Star Wars to nie tylko latanie z mieczami i galaktyczne bitwy wieńcząno niszczeniem kolejnej super broni. To też to co się dzieje na rubieżach tych gwiezdnych wydarzeń. I to w Mando jest chyba najlepsze - ot pojawia się kowboj, robi swoje i wychodzi. Schemat znany i lubiany przez każdego kto oglądał rano westerny w TV jednak posypany dobrze znanym fanom sci-fi sosem. Mando to jedno z większych serialowych zaskoczeń jak dla mnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2020 Zaletą (a zarazem jednak wadą) jest fakt, że Jon Favreau i Dave Filioni nie starają się wymyślić koła na nowo. Niewymagająca historia, podana z sosem gwiezdnych wojen i dodatkowymi frytkami w postaci bohaterów, których nie określa ich płeć, kolor skóry czy orientacja seksualna. Gdyby to było robione przez ekipę Kathleen Kennedy, to Mando byłby czarny, Szeryf byłby silną niezależną homoseksualną kobietą, a baby-yoda córką Palpatine'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2020 (edytowane) Obejrzałem wreszcie 2X01 i to jest poziom tylko troszkę wyższy niż środkowego segmentu 1 sezonu. Upadł mit, że nie da się z tego serialu nic wyciągnąć fabularnie z powodu zbyt krótkich odcinków. Tutaj mieli 50 minut i znowu nie byli w stanie wyczarować niczego lepszego niż prosta do przesady, nieangażująca, trzymająca się kupy na słowo honoru historyjka z kartonowymi postaciami i dialogami pisanymi na planie w trakcie przerw na lunch. Następny prymitywny quest jak z niskobudżetowego erpega, w którym scenariusz i dialogi pisze grafik po godzinach. Następne pretekstowe backstory puszczone w losowym miejscu odcinka na fast forward. Kolejny odcinek, w którym zielonego gówniaka mogłoby nie być, bo jedyne co robi to słodkie minki. Znowu tanie żerowanie na nostalgii i niepotrzebny fan serwis. Jedyne co tu było na poziomie, to budżet, szczególnie ten władowany w smoka. Da się to oglądać, ale raczej z uczuciem mocnego wyjebania w to na co się patrzy. Edytowane 6 listopada 2020 przez Tokar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Widzew wczoraj zremisował tracąc bramkę w doliczonym czasie, nie czepiałbym się Tokiego bo też jestem wkurwiony i dlatego sam 2x02 mam zamiar dopiero za kilka dni obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Nie wiem jakie macie oczekiwania, SW to nigdy nie było jakieś mega ambitne dzieło. Drugi odcinek również spoko, pościg z X wingami czy akcja z pająkami świetnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Ano, drugi odcineczek również bardzo spoko. Szkoda tylko, że taki krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Odcinek fajny, ALE. Spoiler Nie rozumiem,, dlaczego Filoni zostawił Mando na pewną śmierć. Poza tym fajny epizod wpisujący się w klimat tego serialu. 7+/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Oczywiście jak Spoiler Mando naprawiał statek, to już żaden pajączek nie przyszedł. A wątpliwe żeby wszystkie załatwili. Edytowane 10 listopada 2020 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi