gekon 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 To nie musiał być on przecie Pedro też ma w sporej mierze zastępcę i tylko głos podkłada Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 To mówisz, że brzusisko Temuery Morrisona nie należy do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Założyłem nowy temat o serialach SW. Edytowane 11 grudnia 2020 przez Shankor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2020 Ostatni odcinek był niezły, ale bez sensu jest to, że Spoiler skoro transport był taki ważny i jako jedyny dotarł dotąd do bazy, to dlaczego nie był przez nic osłaniany? A w bazie od groma żołnierzy. Niby baza tajna, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 wspaniały był to odcinek, nie zapomnę go nigdy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 o kurła, a co to się tam staneło na koniec 10/10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Yayebie jakie to było wspaniałe zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 566 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Czy mi na stare lata przyszło w końcu zobaczyć nowe gwiezdne wojny? Łezka się w oku kręci na tą końcówkę. Filoni przyszedł i rozstawia te sprzedajne szmaty od multimiliardowych produkcji po kątach taką prostą historyjką. Coś pięknego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 scena po napisach Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 Ogólnie to Spoiler Bo- Katan zachowała się jak typowy szon i hipokrytka. Najpierw śmieje się z Mando i jego tradycji nie zdejmowania hełmu, a na sam koniec sama zachowuje się jak radykał nie chcąc zabrać miecza, bo "co ludzie powiedzą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Wy też się nie wzruszyliście? Bo ja ani trochę, nic a nic. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Łezka się zakręciła. Odcinek 3 razy oglądałem, tak każe obyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Spoiler Ale ich Luke zwaderowal na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Ta walka bez niepotrzebnych fikołków Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Pokazał klasę, już w Spoiler Powrocie Jedi był mocny, ale teraz to badass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 w ogóle, Spoiler przerażenie na twarzy Moff Gideona gdy slyszy ze przyleciał tylko jeden X-Wing a potem "to Jedi". <3 <3 ach, no i jeszcze - wielkie brawa dla pana Ludwiga Goranssona który zrobił dwa fenomenalne OSTy w tym roku (Tenat i Mandalorian). Muzyka w Mando świetnie oddaje klimat westernowości serialu a main theme jest słuchany przeze mnie dość często. A teraz ta muzyka w scenie w korytarzu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Mój boże, ależ ten serial to sztosiwo. Właśnie jestem po ostatnim odcinku i wciąż szukam mojej szczęki... Ta końcówka, ten klimat, to wykonanie, ta muzyka, no i historia rozpisana z głową, bez przekombinowania. Przecież ten serial zjada wszystko co Disney wypluł kiedykolwiek z logo SW.Trochę spoilerów, także uwaga.Jak zobaczyłem, że wlatuje jeden Xwing to już wiedziałem, że Luke nadchodzi, aż ciareczki przeszły. Zrobił rzeźnie w pięknym stylu, bez jakiś akrobacji po ścianach i 5 metrowych skokach. Sam Mandalorian i Grogu to po prostu cudowny duet, bawiłem się przednio oglądając ich z odcinka na odcinek. No i ta scena końcowa, zapowiadająca historie Boby. Moja jedyna obawa to to, że nie przeskoczą tak masakrycznie ustawionej poprzeczki. Jestem również ciekaw czy wrócą do Grogu kiedyś. Mają furtkę, żeby zrobić nowe filmy, gdy będzie u szczytu formy i przywraca świetność Jedi. Mandalorian to 10/10 w każdym calu. Disney zapowiedział teraz kilka seriali, ale obawiam się, że na fali Mando poszli w ilość, a nie jakość, a z tego co widziałem to Favreau oraz Filoni nie biorą udziału przy żadnym z nich, chyba że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Wiadomo, że będą lepsze i gorsze ale te co Filoni i Favroue zrobią to będzie mistrzostwo. P.S. 4ty raz obejrzałem i jest mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Ostatnie 10 minut finału uratowało całą markę SW. Nie ma co zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 To się uratuje jak Kennedy odejdzie a zespół F F zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 392 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 SW od Disenya na jednym obrazku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Scena po napisach fajnie wyjaśnia kto będzie bohaterem 3 Sezonu Mandalorian. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 14 godzin temu, u55r napisał: Scena po napisach fajnie wyjaśnia kto będzie bohaterem 3 Sezonu Mandalorian. Z tego co piszą w internetach (m.in. serwis Variety) to Spoiler The Book of Boba Fett i Mandalorian (3 sezon) to dwa odrębne projekty. Więc podejrzewam, że trzeci sezon skupi się na odbijaniu planety Mandalore i konflikcie głównego bohatera z Bo-Kataną. Ale i tak najlepiej poczekać na jakieś oficjalne info od disneya. A co do finału, to co tu dużo mówić - spokojnie może konkurować z oryginalną/starą trylogią. Jedyne do czego można się trochę przyczepić to to, że Spoiler w takim Rogue One ci cyfrowo wskrzeszeni aktorzy wyglądali znacznie lepiej, naturalniej, a tutaj młody Mark Hamill jednak trochę kłuł w oczy. Ale to takie czepianie się na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 21 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2020 Spoiler Moim zdaniem mogli zwyczajnie zatrudnić nowego aktora. W "Solo", pomijając jakość filmu i talent aktora byli w stanie nagiąć wizerunek postaci. Przez tą cyfrową mordę emocjonalny punkt kulminacyjny serialu znalazł się o centymetr od ideału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi