creatinfreak 3 826 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Bez pada z uchwytem na telefon to nawet nie ma co podchodzić. Na telefonie to ja nawet w tetrisa nie gram bo nie mam fizycznych przycisków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Ja siebie nie jestem w stanie wyobrazić powracającego z szychty w kolejce elektrycznej z padem od koksa, gripem i Motorolą. Wyglądałbym jak ulung. Dziękuję, postoję. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 ku,rwa musze rzutnik w kiblu zamontować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 3 godziny temu, szejdj napisał: Fajnie, że próbują, ale przecież do sprawnego działania potrzebne jest mega szybkie i STABILNE łącze, czyli światłowód. Ja takowy posiadam w Polsce. Ale kto z naszych kolegów żyjących na prężnym Zachodzie posiada? @raven_raven @Lucek @Siara_iwj @Maus @Orzeszek? A jak nie światłowód to zwykłe pasmo, ale z prędkością >100mbit? 100Mbit/s to minimalna zalecana przepustowość w domowej sieci, by korzystać z udostępniania gier z XO na Win10, a jak wiadomo opóźnienie wtedy jest bliskie 0. Skoro Sony nie dało rady i nawet testowo nie uruchomili u nas tej usługi to wątpię, by Microsoft, który do niedawna olewał całkiem nasz rynek i głupią konsolę wypuszczają z rocznym opóźnieniem zdecydował się na otwarte testy w 2019 roku Fajne, ale nierealne. Złote, a skromne #pdk. Ja mam 50mbs (telefon). W Polsce pewnie bede siedzial na WIFI. Fajnie, bo sie indie gierki z Game Passa bedzie w pociagu przechodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 W robocie na fonie mam 35 down / 17 up wiec dawac mi te chmure Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Nie ma to jak grac w forze na telefonie i w trakcie wchodzenia w zakręt dostać smsa "kup bułki, bakłażana i mąke". Może to zły przykład bo jest przeijanie, ale w girsach? albo halo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No ogólnie MS idzie w steaming i już wycofuje się ze sprzętów stacjonarnych. Teraz Halo i Gearsy będą przystosowane pod ekran telefonów, obowiązkowo w opcji F2P i płatnymi przeładowaniami broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Teraz to Cię poniosło @Paolo de Vesir. Scarlet wyjdzie 2020 tak więc przynajmniej do 2026 masz pelnoprawną konsole stacjonarną a streaming to tylko opcja/dodatek dla nas hardcorowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 (edytowane) Nabijam się nieco z Milana bo mam wrażenie że tak właśnie ten streaming widzi. Edytowane 9 Października 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 53 minuty temu, milan napisał: Nie ma to jak grac w forze na telefonie i w trakcie wchodzenia w zakręt dostać smsa "kup bułki, bakłażana i mąke". Może to zły przykład bo jest przeijanie, ale w girsach? albo halo? Przecież już teraz Mendrek może ci wyslać wiadomość z życzeniami śmierci, więc niewiele sie chyba zmieni. Na szczeście jest Switch który jest wolny od wiadomości tekstowych Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Nabijam się nieco z Milana bo mam wrażenie że tak właśnie ten streaming widzi. PDP 3 minuty temu, oni napisał: Przecież już teraz Mendrek może ci wyslać wiadomość z życzeniami śmierci, więc niewiele sie chyba zmieni. Na szczeście jest Switch który jest wolny od wiadomości tekstowych Nie może Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Grania na małym ekranie nie pojmuje 30+ letni koń, którego pierwszą konsolą był xbox 360. No cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) https://wccftech.com/microsoft-xcloud-as-good-as-console/ Pisałem wczesniej, że streaming to tylko opcja. Konsole jeszcze będą. Edytowane 10 Października 2018 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 PPE i news z niczego Jak ja gardze tym serwisem Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Czy możemy się w końcu umówić, że za linkowanie ppe powinny być warny? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 @raven_raven poprawione, przepraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 21 minut temu, raven_raven napisał: Czy możemy się w końcu umówić, że za linkowanie ppe powinny być warny? Czy możemy się umówić, że za bezpodstawne obrażanie serwisu czasopisma, bez którego to forum by nie istniało, powinny być warny? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Teraz, Rayos napisał: Czy możemy się umówić, że za bezpodstawne obrażanie serwisu czasopisma, bez którego to forum by nie istniało, powinny być warny? Czy możemy się umówić, że Gruszczyk jest nie tyle podstawą co fundamentem do obrażania serwisu ppe.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Rayos chyba sobie żartujesz, jeśli próbujesz wmówić, że ppe jest rzetelnym źródłem informacji. Nie rób syfu, ja tylko chcę, żeby tutaj pojawiały się solidne newsy, którym mniej lub bardziej można zaufać, a nie linki do jednego z najbardziej clickbaitowego serwisu jaki istnieje. I to jest obiektywny fakt, a nie bezpodstawne obrażanie. Osoby związane z portalem, a taką jesteś, proszone są o niewypowiadanie się na temat jego rzetelności i ocenę zostawić odbiorcom, bo konflikt interesów widać jak na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 1 minutę temu, Bzduras napisał: Czy możemy się umówić, że Gruszczyk jest nie tyle podstawą co fundamentem do obrażania serwisu ppe.pl? Czy możemy się umówić, że to Wojciecha możecie obrażać za jego newsy, a nie ogół PPE.PL, który nie składa się jedynie z wiadomości od redaktora Gruszczyka? Teraz, raven_raven napisał: Osoby związane z portalem, a taką jesteś, proszone są o niewypowiadanie się na temat jego rzetelności i ocenę zostawić odbiorcom, bo konflikt interesów widać jak na dłoni. Ale ja sam często po newsach na PPE jadę o ile mam podstawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Ale to był news Gruszczyka właśnie xD. ZM Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 1 minutę temu, Rayos napisał: Czy możemy się umówić, że to Wojciecha możecie obrażać za jego newsy, a nie ogół PPE.PL, który nie składa się jedynie z wiadomości od redaktora Gruszczyka? Przecież newsy "Wojciecha" to jakieś 75% treści na PPE Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) To stronniczy serwis z pisanymi na kolanie newsami. Są przebłyski, ale generalnie (niski) poziom jest. No i śmiem twierdzić że forum PSXExtreme istnieje dzięki pismu, a nie ppe. Edytowane 10 Października 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 @raven_raven No to tego nie wiedziałem, bo okrzyczałeś creatina i nie widziałem do czego podlinkował bo usunął Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 nie krzyczcie na creatina Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi