Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie fajnie

• Odpowiedzi 969
  • Wyświetleń 93,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• MaZZeo
    MaZZeo

zgodnie z tą maksymą postanowiłem sprawdzić w końcu co i jak z tą chmurą i czy rzeczywiście to realna opcja na granie na WSZYSTKIM   stało się to przy okazji kupna routera z wifi 6, bo zaczę

• creatinfreak
    creatinfreak

Testuję sobie to i powiem szczerze jestem bardzo miło zaskoczony bo to działa. Z problemów to jak większość uświadczyłem rwanie dźwięku w Forza i lekkie artefakty. Lag lekki jest ale o dziwo da się gr

• ciebie tez powinni najpierw przetestowac zanim wypuscili na rynek   na szczęście ms robi lepsze produkty

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

noice, będzie testowane jutro

this beta will be available for select members only

invites will be sent out tomorrow to XGP Ultimate members

Opublikowano

ja niestety nie, 

napisz coś jak działa ogrywanie gier w przeglądarce jak potestujesz

Opublikowano

Działa dalej źle, sekundowy lag w forzie 7, odpaliłem jeszcze początek kampani w halo 5 i zamroziło mi obraz w cutscence po minucie.

Wracam grać w spongeboba na stadii, bo na razie niestety xcloud lata świetlne w tyle.

Net to nie problem image.png.65424eec6ed65c2927ccc59c0bd9cf88.png

EDIT

testowałem dzisiaj i jest lepiej, nawet byłem w stanie celować w halo xd

Input lag jest dalej ale mniejszy, ale nie miałem zrywania połączenia.

Testowałem na edge gdzie jest lepiej i operze na której się nie da grać dalej.

Edytowane przez wojtas011

Opublikowano

Jak to działa na telefonach? Jedna gra mnie tylko interesuje na dobra sprawe, Tell me why, wiec przy takiej przygodowce input lag nie powinien byc problemem.

Opublikowano

Raz działa elegancko, a raz tnie jak pojebane xd testuje na ios i jest całkiem okej ale no nie jest to geforce now 

Opublikowano
10 minut temu, kubson napisał:

Raz działa elegancko, a raz tnie jak pojebane xd testuje na ios i jest całkiem okej ale no nie jest to geforce now 

Jak się nazwywa ta apka? Szukam pod XCloud i Xbox, ale nic mi nie znajduje.

Opublikowano

To nie jest apka. Będzie działać przez przeglądarkę, ale na razie zaproszenia dostały tylko wybrane osoby.

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak się nazwywa ta apka? Szukam pod XCloud i Xbox, ale nic mi nie znajduje.

Xbox game streaming

Opublikowano

Działa przez przeglądarkę, ale trzeba zrobić skrót na pulpit i po odpaleniu wyglada jak apka 

547CF246-C9BB-439D-9488-5594E15214D8.png

Opublikowano

DO kiedy ma być zamknięta beta i czy wiadomo kiedy będa otwarte testy?

Opublikowano

nie wiadomo

Opublikowano

Ktoś tu gra na telefonie z Androidem? W co gracie? Jakieś dynamiczne gry jak Forza czy Doom (ten z '93) mają odczuwalnego laga a ostatnio po prostu apka mi się zawiesza na moim P30Pro. 

Opublikowano
3 minuty temu, marbel007 napisał:

Ktoś tu gra na telefonie z Androidem? W co gracie? Jakieś dynamiczne gry jak Forza czy Doom (ten z '93) mają odczuwalnego laga a ostatnio po prostu apka mi się zawiesza na moim P30Pro. 

Mam ten sam telefon i niestety średnio to wszystko działa. 

Opublikowano

Też dostałem zapro do grania w przeglądarce, odpaliłem z ciekawości, lag okrutny i rwanie obrazu. Wiem że to Beta ale do listopada dużo nie zostało.

Ktoś pisał że na xclouda chce się przerzucić z konsoli xD powodzenia :asax:

Opublikowano

szkoda ze MS ma problemy z ogarnięciem tego bo na GeForce Nów śmiga wszystko jak złoto, stadia ponoć to samo 

Opublikowano
57 minut temu, Daddy napisał:

Też dostałem zapro do grania w przeglądarce, odpaliłem z ciekawości, lag okrutny i rwanie obrazu. Wiem że to Beta ale do listopada dużo nie zostało.

Ktoś pisał że na xclouda chce się przerzucić z konsoli xD powodzenia :asax:

Listopad już potwierdzony czy to plotki?