Opublikowano 19 kwietnia 20213 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: noice, będzie testowane jutro this beta will be available for select members only invites will be sent out tomorrow to XGP Ultimate members
Opublikowano 20 kwietnia 20213 l ja niestety nie, napisz coś jak działa ogrywanie gier w przeglądarce jak potestujesz
Opublikowano 20 kwietnia 20213 l Działa dalej źle, sekundowy lag w forzie 7, odpaliłem jeszcze początek kampani w halo 5 i zamroziło mi obraz w cutscence po minucie. Wracam grać w spongeboba na stadii, bo na razie niestety xcloud lata świetlne w tyle. Net to nie problem EDIT testowałem dzisiaj i jest lepiej, nawet byłem w stanie celować w halo xd Input lag jest dalej ale mniejszy, ale nie miałem zrywania połączenia. Testowałem na edge gdzie jest lepiej i operze na której się nie da grać dalej. Edytowane 21 kwietnia 20213 l przez wojtas011
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Jak to działa na telefonach? Jedna gra mnie tylko interesuje na dobra sprawe, Tell me why, wiec przy takiej przygodowce input lag nie powinien byc problemem.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Raz działa elegancko, a raz tnie jak pojebane xd testuje na ios i jest całkiem okej ale no nie jest to geforce now
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l 10 minut temu, kubson napisał: Raz działa elegancko, a raz tnie jak pojebane xd testuje na ios i jest całkiem okej ale no nie jest to geforce now Jak się nazwywa ta apka? Szukam pod XCloud i Xbox, ale nic mi nie znajduje.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l To nie jest apka. Będzie działać przez przeglądarkę, ale na razie zaproszenia dostały tylko wybrane osoby.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l 21 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jak się nazwywa ta apka? Szukam pod XCloud i Xbox, ale nic mi nie znajduje. Xbox game streaming
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Działa przez przeglądarkę, ale trzeba zrobić skrót na pulpit i po odpaleniu wyglada jak apka
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l DO kiedy ma być zamknięta beta i czy wiadomo kiedy będa otwarte testy?
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Ktoś tu gra na telefonie z Androidem? W co gracie? Jakieś dynamiczne gry jak Forza czy Doom (ten z '93) mają odczuwalnego laga a ostatnio po prostu apka mi się zawiesza na moim P30Pro.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 3 minuty temu, marbel007 napisał: Ktoś tu gra na telefonie z Androidem? W co gracie? Jakieś dynamiczne gry jak Forza czy Doom (ten z '93) mają odczuwalnego laga a ostatnio po prostu apka mi się zawiesza na moim P30Pro. Mam ten sam telefon i niestety średnio to wszystko działa.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l No właśnie. Mam Vectre 300Mbps ale ping 25 na speedtest chyba jest temu winny mimo WiFi 5Ghz.
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l Też dostałem zapro do grania w przeglądarce, odpaliłem z ciekawości, lag okrutny i rwanie obrazu. Wiem że to Beta ale do listopada dużo nie zostało. Ktoś pisał że na xclouda chce się przerzucić z konsoli xD powodzenia
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l szkoda ze MS ma problemy z ogarnięciem tego bo na GeForce Nów śmiga wszystko jak złoto, stadia ponoć to samo
Opublikowano 27 kwietnia 20213 l 57 minut temu, Daddy napisał: Też dostałem zapro do grania w przeglądarce, odpaliłem z ciekawości, lag okrutny i rwanie obrazu. Wiem że to Beta ale do listopada dużo nie zostało. Ktoś pisał że na xclouda chce się przerzucić z konsoli xD powodzenia Listopad już potwierdzony czy to plotki?