SnoD 2 270 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Granie połączone z treningiem nadgarstków, jeden dzień na siłce z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Jak dla mnie to ekran smartfona średno się nadaje chociażby ze względu na proporcje ekranu. Grasz z pasami po bokach i obraz gry jest sporo mniejszy niż by to wynikało z wielkości ekranu telefonu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja Ostatnio gram na tablecie w clouda, polecam tylko trzeba mieć podstawkę jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Ja tam ostatnio gram w Vampire Survivors - ponad 40h XD Zależy od gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Odpaliłem dziś ojcu aplikacje Xboxa na Fire Sticku Amazona. Neta ma do 600megabitów. Działa to naprawdę zaskakująco dobrze a przede wszystkim stabilnie. Chłop zadowolony Nie ma Xboxa, nie ma problemu hehe Jakby jeszcze faktycznie korzystali z chmury Nvidii to by całkiem baja było Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Najpierw Amazon pozwala na swoich urządzeniach na działanie Xlouda, teraz Xbox pozwala na streamowanie z GeForce Now. Mam wrażenie że przyszłość będzie bardziej polegało na współpracy i synergii, niż na ograniczaniu dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Świetna opcja, choć nie wiem jaki interes ma w tym NVIDIA Tak czy siak musieli coś wymyślić bo wystartowali z tym Amazonem tak sobie, bo wiadomo że jakość ich usługi pozostawia sporo do życzenia dla bardziej świadomych graczy I chyba póki co to działa tylko w przeglądarce. Chyba. Edytowane 18 Lipca przez drozdu7 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca a co było nie tak z tym amazonem? Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Chodzi pewnie o to, że bitrate nadal jest niezadowalający, szczególnie jak się gra na TV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca no ale to akurat żadna nowość tak samo jest na konsoli, pc i innych urządzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Odpaliłem sobie w chmurze Dungeons of Hinterberg na moim starym 13" laptopie do pracy i jakbym grał natywnie Bardzo dobry obraz, bez artefaktów, zero opóźnień. No to wypchnie u mnie teraz grę na telefonie przez chmurę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 15 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Dzisiaj na laptopie grałem w Crasha i też nigdy bym nie powiedział, że to idzie z chmury. Z taką stabilnością to już realna alternatywa dla lokalnej gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 31 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Zastanawiałem się czy w Halo Wars 2 się wykrzaczy, ale jest BDB Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 116 Opublikowano 3 Września Udostępnij Opublikowano 3 Września (edytowane) Niedawno nvidia udostępniła serwer GF NOW w Wawie, 6 ms chyba niżej się już nie da pograłem trochę w Starfielda na planie 4080, no muszę powiedzieć że jakość super ale niestety tylko na laptopie / monitorze, kiedy podpiąłem lapka pod oleda działało to tak sobie, widać było kiepski frame pacing i było widać że to stream Edytowane 3 Września przez Alpha Trion Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 474 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października I to jest akurat bardzo dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Ma być kilka tysięcy gier. Niestety nie wszystkie tytuły bedą dostępne, bo niektóre gry mają jakieś tam umowy licencyjne i inne umowy, które na razie blokują możliwość ogrywania ich w chmurze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Ale na gry z X360 chyba nie ma szans? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października No to jest naprawdę spoko wiadomość, fajnie jakby ich streaming się poprawił jeszcze przy okazji. Chociaż na tych mniejszych urządzeniach to całkiem dobre wrażenie robi Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 474 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) Niby spoko, ale decydować będzie jakie gry będą dostępne. Bo Geforce Now priority to 54zł za miesiąc w 1080p i 6 godzinne sesje Xcloud to jednak 70zł/m za jakość xboxa series s, co prawda dostajesz przy okazji gamepassa, no ale jak komuś zależy tylko na własnych grach to cena jest dość słaba za oferowaną jakość. A nawet dzisiaj wbiłem sobie na gfnow na darmowym koncie i czekałem chyba z 3 minuty maksymalnie o 21 Edytowane 11 Października przez wojtas011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października 59 minut temu, SnoD napisał(a): Ale na gry z X360 chyba nie ma szans? Są już teraz niektóre dostępne w ramach xCloud, więc technicznie mają to ogarnięte. Czy dadzą taką możliwość? Zdecydowane być może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października No i fajno. Wspaniały dzień dla fanów xboxa. Niech jeszcze dodadzą support myszki i klawiatury do większej ilości gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października 1 minutę temu, Chewie napisał(a): Wspaniały dzień dla fanów xboxa. Myślałem, że fani xboxa graja na xboxie, a nie na smartfonie z poszarpanym streamem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października 1 minutę temu, Beelzeboss napisał(a): Myślałem, że fani xboxa graja na xboxie, a nie na smartfonie z poszarpanym streamem. W sumie prawie już nie gram w chmurze bo mam series s i kompa ale bardzo dobrze, że to rozwijają i będzie możliwość pogrania w chmurze w posiadane gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi