Skocz do zawartości

xCloud

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Odpaliłem dziś ojcu aplikacje Xboxa na Fire Sticku Amazona. Neta ma do 600megabitów. Działa to naprawdę zaskakująco dobrze a przede wszystkim stabilnie. Chłop zadowolony :)

Nie ma Xboxa, nie ma problemu hehe 

Jakby jeszcze faktycznie korzystali z chmury Nvidii to by całkiem baja było

Najpierw Amazon pozwala na swoich urządzeniach na działanie Xlouda, teraz Xbox pozwala na streamowanie z GeForce Now.

Mam wrażenie że przyszłość będzie bardziej polegało na współpracy i synergii, niż na ograniczaniu dostępu.

Świetna opcja, choć nie wiem jaki interes ma w tym NVIDIA ;)

Tak czy siak musieli coś wymyślić bo wystartowali z tym Amazonem tak sobie, bo wiadomo że jakość ich usługi pozostawia sporo do życzenia dla bardziej świadomych graczy

I chyba póki co to działa tylko w przeglądarce. Chyba.

Edytowane przez drozdu7
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Niedawno nvidia udostępniła serwer GF NOW w Wawie, 6 ms chyba niżej się już nie da ;)

pograłem trochę w Starfielda na planie 4080, no muszę powiedzieć że jakość super ale niestety tylko na laptopie / monitorze, kiedy podpiąłem lapka pod oleda działało to tak sobie, widać było kiepski frame pacing i było widać że to stream

Edytowane przez Alpha Trion
  • 1 miesiąc temu...

Niby spoko, ale decydować będzie jakie gry będą dostępne.

Bo Geforce Now priority to 54zł za miesiąc w 1080p i 6 godzinne sesje

Xcloud to jednak 70zł/m za jakość xboxa series s, co prawda dostajesz przy okazji gamepassa, no ale jak komuś zależy tylko na własnych grach to cena jest dość słaba za oferowaną jakość.

A nawet dzisiaj wbiłem sobie na gfnow na darmowym koncie i czekałem chyba z 3 minuty maksymalnie o 21

Edytowane przez wojtas011