Azarath 2 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Witam dzisiaj kupiłem sobie kabelek component za 10 zyla do PS3 i PS2 przez chwilkę działał i potem czarny obraz co 10 minut pojawia się i znika i tak za każdym razem czy to możliwe że złącza oba zepsute w PS2 i PS3? w ps3 dodam że tak lekko śnieżą napisy tak samo się dzieje w PS2,Dodam że zepsułem soft w HDMI,,w ps3,wydaje mi się że kabel był złej jakości prędzej czy później by mi się zepsuł sprawdziłem kabelek composite i wszystko hula,dodam że to kabelek od PS1 i działa z PS3 i PS2 ,kabelek jest oryginalny z roku 2000 więc jest tu mowa o dobrej jakości i dłużej pożyje ale też lekko śnieżą napisy tak jak na component to dacie namiary jakieś dobre serwisy w kłodzku? byłbym wdzięczny przepraszam że ciągle tak zakładam tematy a matka znowu zepsuła ten kabelek nie chcę nikogo tu denerwować ale proszę o pomoc.. Edytowane 10 Października 2018 przez Azarath Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) problem rozwiązany kabel component jest zryty ,a na av ok jest ale też taka sama jakość jak na componencie śnieży jak przeskakuje z napisu na napis znacie jakieś serwisy komputerowe w kłodzku które naprawiają stare konsole? Mam uszkodzone złączę ale przetłumaczcie to starym wiedzą jak najlepiej Edytowane 10 Października 2018 przez Azarath Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 42 minuty temu, Azarath napisał: problem rozwiązany kabel component jest zryty ,a na av ok jest ale też taka sama jakość jak na componencie śnieży jak przeskakuje z napisu na napis znacie jakieś serwisy komputerowe w kłodzku które naprawiają stare konsole? Mam uszkodzone złączę gdzie mogę to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Azarath 2 Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Nikt nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi