Opublikowano 4 stycznia 20214 l Ostatecznie nie było tak zle, skoro platynkę wbiłem, a ostatnio nawet jakiś update wyszedł. @kanabisbedzie zadowolony
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Odpalilem. Pierwsze wrazenie nieciekawe. Grafa jak na ps3. Ale jak juz sie rozkreci gierka to nawet idzie pogiercowac fajnie. Czuc mocno budzet no ale 30zl za nowke w pudelku wiec Troche obciachowo wygladaja te promienie przy dopalaczu. Ale wyobrazilem sobie wszystko w next genowej grafice, dopalacze i eksplozje z pieknym hdr. Jakas ostra muza ale byloby to dobre No ale za taka kase mozna popykac jak najbardziej
Opublikowano 15 stycznia 20214 l E to nie gram, lubie dobrą graficzkę zwłaszcza w takich grach. Lepiej se odpale Jak X na ps2.
Opublikowano 17 maja 20222 l Ja kupiłem, nie warto. Mało emocjonująca, chaotyczna, nie zachęcająca. Takie meh. Edytowane 17 maja 20222 l przez addhoc