Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ostatecznie nie było tak zle, skoro platynkę wbiłem, a ostatnio nawet jakiś update wyszedł. @kanabisbedzie zadowolony :lapka:

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem w zeszłe wakacje w ramach Early Access - nie było w grze nic do roboty. Ostatni raz odpaliłem w listopadzie zeszłego roku - ot jeżdżenie po niedokończonych trasach z AI-kami/żywymi graczami, z

• Bardzo liczę na ten tytuł, po tym jak zaorali Bizarre i druga część Blura już raczej nigdy nie ujrzy światła dziennego. No i na obecnej generacji nie ma żadnego tytułu w tym gatunku, nie licząc kolekc

• Ktoś się wykosztował na wersje konsolową? Ten split na 4 osoby mnie kusi, bo mało gier do lokalnego coopa w tej generacji.

Opublikowano

Odpalilem. Pierwsze wrazenie nieciekawe. Grafa jak na ps3. Ale jak juz sie rozkreci gierka to nawet idzie pogiercowac fajnie. Czuc mocno budzet no ale 30zl za nowke w pudelku wiec :yao:

Troche obciachowo wygladaja te promienie przy dopalaczu. Ale wyobrazilem sobie wszystko w next genowej grafice, dopalacze i eksplozje z pieknym hdr. Jakas ostra muza ale byloby to dobre :banderas:

No ale za taka kase mozna popykac jak najbardziej

Opublikowano

E to nie gram, lubie dobrą graficzkę zwłaszcza w takich grach. Lepiej se odpale Jak X na ps2.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja kupiłem, nie warto. Mało emocjonująca, chaotyczna, nie zachęcająca. Takie meh. 

Edytowane przez addhoc