Opublikowano 18 października 20186 l Niedługo premiera na konsole ja ogrywam na steamie bo obecnie można kupić na przecenie za 35 zł więc zakupiłem. Gra to duchowy spadkobierca Road Rash'a tyle, że z elementami rogue-like/lite. Trasa i zadania są generowane losowo i po każdej zaliczonej wybieramy jeden perk za zdobytą kasę. Jedziemy aż zostaniemy zabici wtedy zgon totalny i zaczynamy od nowa ale jak to w roguelite'ach za exp zdobyty za zabijanie motocyklistów wykupujemy perki i skille które zostają na stałe i kolejną jazdę zaczynamy np ze zwiększonym criticalem. Do odblokowania i wyboru kilka motorów i sporo motocyklistów w tym występy gościnne jak np Shovel Knight bądź postacie z Killing FLoor 2 jeżeli mamy sejwa z tej gry. Jeździ się świetnie, a brutalność, kille i unlock perków motywują. Nie jest to niewypał jak np nowy Carmageddon, a solidna produkcja. Polecam recenzję/gameplay Sterlinga. (pipi)any grubas jednak wie co dobre. Shovel knight:
Opublikowano 18 października 20186 l Zaje.biste. Brat ostatnio wspominał, że by sobie zagrał w Road Rasha, ale w dzisiejszej oprawie. Chętnie ogram jak będzie w przecenie. Road Rash miał jeszcze swietny soundtrack, a jak z muza tutaj?
Opublikowano 18 października 20186 l Ale te przydomki to w tagach ukryj, a nie w temacie walą po oczach... No i kuźwa, pierwsze co zobaczyłem to "Red Dead Redemption" i sobie myślę, co za ciul wrzuca kolejny temat z mesjaszem? Road Rash się ogrywało na Amidze - nawet oryginalne pudło miałem, co wtedy nie było takie oczywiste Połączenie tej formuły z rogue-like/lite to całkiem ciekawy pomysł, trzeba będzie wyrwać na jakiejś promocji.
Opublikowano 18 października 20186 l Autor 8 minut temu, Plugawy napisał: Road Rash miał jeszcze swietny soundtrack, a jak z muza tutaj? Elektronika z ciężkimi riffami gitarowymi itp. Rytmiczna, można śmigać. Klimat i świat gry mocno pachnie pierwszym Mad Maxem.
Opublikowano 18 października 20186 l Najpierw ten klon Rollcage w early acces 3 lata, a teraz to. Road Redemption kupiłem na Steamie w 2015 roku. Jak dla mnie kotlet.
Opublikowano 18 października 20186 l Brakowało mi takich gier jak właśnie Road Rash Jailbreak, ale ten rogalik to tak średnio mnie pasuje do gatunku. Jak zbierze dobre oceny to się sprawdzi, ale po Moto Racer 4 jestem sceptyczny, bo na trailerach tez było calkiem spoko.