Skocz do zawartości

Zdjęcia, filmy z RDR2

maciekww28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie przypominam sobie, by zelda "ciela jak poyebana", jedynie w kilku obszarach zdarzały się spadki, w porownaniu do innych gier open world to chodzila naprawde niezle biorac pod uwage ze to gra na wii u i switcha :-). a rdr2 bedzie chodzilo pieknie na X1X, wleci w 2019 na promicji jakiejś :banderas: 

Opublikowano

ale co mnie obchodzi ze masz slaba pamiec? przeciez w drodze z jaskini do kosciola to przy walce kijkiem framerate klekal do 15fps miejscami

na premiere chodzila gorzej od wiekszosci open worldow, , pierwszy miesiac od premiery to byl praktycznie przymus grania przenosnie, dopiero po ktoryms tam patchu ogarneli

Opublikowano (edytowane)

Zelda na premierę chodziła w 23 fpsach, a czasem spadała nawet do 15-6 (lokacja z wróżka).

Edytowane przez Starh
  • Plusik 1
Opublikowano

oko rayosa widzi do 24fps

gta4 na ps3, zelda na premiere, wiesiek na ps4 na premiere na bagnach czy miasta noca - imo powinny miec to wygarniete w reckach

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

oko rayosa widzi do 24fps

potwierdzam, ja jestem szalenie niewrażliwy na dropy fpsów i ich nie zauważam :lapka: wolę cieszyć się grą a nie liczyć klatki animacji 

nie kupuj ficek teraz na prosiaka, poczekaj albo na patche albo kup koxa i graj jak należy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...