Skocz do zawartości

PSX Extreme 255

Oceń okładkę PSX Extreme 255 45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 255 [Red Dead Redemption 2]

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 255 [SoulCalibur VI]

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Wklej prosze na prv czym zdominowalem, bo na lotnisku nie mieli niestety jeszcze nowego numeru. ;/

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 21,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Monia.liveteam
    Monia.liveteam

Zacznij chcieć tę której nie chcesz. Oszukasz przeznaczenie.

• Roger, zmniejszycie ten dział Listy, please. Czytam extrima od deski do deski, wchodzę na „listy” i znowu mi się odechciewa. Po co wrzucać na 1/3 strony jakieś bzdury z rodzyn, których się nie da czyt

• PSX Extreme #255       Listopadowy numer dostępny od środy 31.10 Prenumerata - wysyłka 28.10 (niedziela)     Roger: Kto mógł napisać recenzję Red Dead

Opublikowano
  • Autor

Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Wydanie papierowe dostępne w punktach z prasą na terenie kraju, a e-wydanie do kupienia na PPE.pl (PDF) lub na e-Kiosk.pl. Przyjemnej lektury!

Opublikowano

Dziś mi przyszedł nowy numer, oczywiście nie z okładką z RDR2, tylko z tym drugim paskudztwem. 

Opublikowano

mi jeszcze nie przyszło, ale dobrze, że cyfrowa ma obie okładki :cool: 

Opublikowano

Ja juz nic nie pisze, bo mnie znow zacytujecie.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Mojave napisał:

To ja tu wrzucam do GL taką konwersację ciekawą, gdzie pada sporo mądrości o okładce, a tu jakieś fochy. Nie to nie, więcej nie wrzucam!

Opublikowano
18 minut temu, Mojave napisał:

Czyli warto to wrzucić Perez :)

Opublikowano

Udało się dorwać okładkę z Red Deadem już przy pierwszej próbie. :potter:

Opublikowano

15 kilometrów zrobione w poszukiwaniu właściwej okładki.

Recenzja RDR- Moloch.

Butcher, Good Job.

Czy czasem strona 33 nie powinna znaleźć się przed 32 ?

Opublikowano

Myślałem, że wymienię psxa w zaprzyjaźnionym sklepie, gdzie dostają kilka sztuk, ale też dostali z SC. Nawet w empiku koleś szukał właściwej okładki 

Kara dla osobnika, który wpadł w tym przypadku na dwie okładki powinna być oczywista- jedna noga do jednego konia, druga do drugiego i pognać te konie :D

Ogólnie mam pecha do dwóch okładek, bo zawsze dostaję nie tą co chcę. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano
23 godziny temu, PiotrekP napisał:

Ogólnie mam pecha do dwóch okładek, bo zawsze dostaję nie tą co chcę. 

Zacznij chcieć tę której nie chcesz. Oszukasz przeznaczenie.

Opublikowano

Ja wczoraj wbijam do Empiku i myślę sobie, że jak nie będzie okładki RDR2, to pójdę (a raczej pojadę schodami automatycznymi w górę) gdzieś indziej, ale  patrzę - jest! A nie! To okładka Pixela, bliźniaczo podobna, podekscytowanie spadło. Ale dwa miejsca w bok i regał niżej (albo wyżej, nie pamiętam), jest! - okładka PSX EXTREME, największego i jedynego w Polsce magazynu tylko o konsolach również w barwach czystej czerwieni. Biorę czując, jakbym złapał Pana Boga za stopy i był ich fetyszystą (każdy trochę jest). Czułem się winny idąc do kasy z dwoma czasopismami o gierkach dla dzieci, na okładkach których figurowały bardzo podobne arty, więc dla niepoznaki dobrałem jeszcze jakąś książkę i będąc przy kasie zaznaczyłem kasjerce, że te "gazetki to dla siostrzeńca, ma 13 lat". Wybrnąłem?

Opublikowano

Jak lego kupowałem w Tesco jakoś w maju, to tez palnąłem ze to na komunie „pewno się ucieszy hehe”.

Opublikowano

Grzybiarz, sprzedawczynie Lego są w tego typu zmyłkach przeszkolone. One  i tak wiedzą, że to dla siebie kupujesz, widzą to w oczach, ruchach, chodzie.

Opublikowano
W dniu 25.10.2018 o 14:08, Bzduras napisał:

Jak znam swoje szczęście to rzut na Szczecin będzie tylko z okładką SCVI :nosacz2:

No i wykrakałem. Tyle dobrego, że zawartość jest syta, ale jak mawiał klasyk - niesmak pozostał. @Perez, jest możliwość zamówienia tego pojedynczego numeru z tą konkretną okładką? Zazwyczaj olewam takie sprawy, ale jednak tutaj zależałoby mi na dołożeniu do kolekcji takiego egzemplarza szmatławca.

Opublikowano

Panowie, mogę jutro kupić po egzemplarzu z okładką RDR2 w Empiku i wysłać do chętnych (ale dopiero najwcześniej w poniedziałek). Zbieram zamówienia, tylko poważne oferty. Czas przyjmowania ofert - 12 godzin.

Opublikowano
Teraz, Kmiot napisał:

Panowie, mogę jutro kupić po egzemplarzu z okładką RDR2 w Empiku i wysłać do chętnych (ale dopiero najwcześniej w poniedziałek). Zbieram zamówienia, tylko poważne oferty.

PW

Opublikowano

Zamawiacie ze sklepu, w uwagach piszecie którą okładkę chcecie. 

Teraz dopiero doczytałem jak to z tą okładką było, nie dało się tej z SCVI anulować i puścić na wszystkie RDR2? Za mało czasu, kasa czy już zaczęli drukować? 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Teraz przeczytałem, że okładkę RDR’a zrobił Wam sam Rockstar. Czego się nie dotkną, zamieniają w złoto.

Opublikowano

Butcher - świetna recenzja RDR2 , bez spojlerów chociaż czułem podczas czytania, że korciło momentami autora aby uchylić nieco więcej tajemnicy. Kudosy za to,że tego nie zrobił.

Okładka też niestety SC VI (Wrocław).

Opublikowano

Az sie po wsi jutro przejde i poszukam szmatlawca, ze trzy lata nie czytalem

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

dorosłe chłopy a spuszczają się nad okładka. I tak za pare dni o niej zapomnicie. Wrzucacie to w antyramę i wieszacie na ścianie? :////

ech co ci kąsolowcy