Opublikowano 1 listopada 20186 l dorosłe chłopy a spuszczają się nad okładka. I tak za pare dni o niej zapomnicie. Wrzucacie to w antyramę i wieszacie na ścianie? ://// ech co ci kąsolowcy <westchnął Grzybiarz, po czym wrócił do układania pałacu Harry'ego Pottera z klocków Lego>
Opublikowano 1 listopada 20186 l Godzinę temu, Gregorius napisał: Butcher - świetna recenzja RDR2 , bez spojlerów chociaż czułem podczas czytania, że korciło momentami autora aby uchylić nieco więcej tajemnicy. Kudosy za to,że tego nie zrobił. Okładka też niestety SC VI (Wrocław). no mnie ten fragment z Bonnie zirytowal lekko szkoda, bo to fajny detal, ale ogolnie ok
Opublikowano 1 listopada 20186 l Wszędzie ten Sapkowski, nawet w Szmatławcu. Kto to w ogóle jest? To ten koleś co napisał książki na podstawie gry CD Projekt RED?
Opublikowano 3 listopada 20186 l U mnie w sklepie co miesiąc dwie sztuki schodzą. Jeden gość jak zobaczył okładkę z Soul Calibur to przypalił frana, że niby już ma i nie wziął, ciekawe co drugi powie xd Edytowane 3 listopada 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 3 listopada 20186 l Heh dzisiaj w kiosku kupuje pixela i psx extreme a babka pyta się czemu 2 razy kupuję jedną gazetę xD Tak btw mogę po przeczytaniu numeru jakemuś zboczkowi okładkowemu wysłać psx extreme z rdr 2 u mnie niestety nie było z sc okładki
Opublikowano 4 listopada 20186 l 7 godzin temu, blantman napisał: u mnie niestety nie było z sc okładki Kurde, numer z SC VI już mam zarezerwowany dla @Hoipolloi, więc głupio się wycofywać, ale jak chcesz to mogę Ci zgarnąć sztukę i podesłać, od groma tego w Szczecinie.
Opublikowano 4 listopada 20186 l Jaja se robię. Co do okładki która zrobił rockstar to widać że mają template skoro pixel identyczny. Ciekawe ile pism na świecie wyjdzie z tą samą okładką. Aby nie było tylko (pipi)olo o okładkach to poczytałem sobie wczoraj console wars i widać redakcja mocno nastawiona na ps4 ale i tak się zdziwiłem że są jacyś redaktorzy za xboxem. Sam artykuł taki sobie widać nie byłem targetem (nic nowego dla mnie). Bardzo podobał mi się artykuł o crocu i jak zwykle pan kluska dostarczył. Obecnie zaczynam psx od końca i tam nigdy nie czuje zawodu. Reszty pisma jeszcze nie przeczytałem.
Opublikowano 4 listopada 20186 l Skrobniecie coś może o najlepszej strzelaninie w 2018 roku, Project Warlock w nadchodzacych numerach ?
Opublikowano 5 listopada 20186 l Byłem w empiku po CA, zerkam dalej- jest PSX z jedyną słuszną okładką. No to kupiłem. Na żywo jeszcze lepiej wygląda.
Opublikowano 6 listopada 20186 l No u mnie w całym mieście tylko z SC, jeszcze w do Auchana przy okazji zajechałem, ale też tylko SC, więc co zrobić, kupiłem z SC. Ciekawe, że jak byłem w kiosku u jednego gościa, u którego normalnie tydzień po premierze zostają tylko z 1 czy 2 numery, tak teraz było z 5 czy 6.
Opublikowano 6 listopada 20186 l Kurla czy to jest normalne, że odkąd zamówiłem prenumeratę (jakoś od roku) to za prawie każdym razem przychodzi mi po tygodniu albo później ? wtorek a dalej nie mam, jeszcze jak dostanę z tym caliburem to ... piknie. Nie ma to jak kupno w kiosku - DUSZA Edytowane 6 listopada 20186 l przez Słupek
Opublikowano 6 listopada 20186 l @Słupek mi tak Pixel przychodzi, PSX w tym roku przeważnie był już w poniedziałek, choć ten numer doszedł w środę. Pisz od razu na reklamację.
Opublikowano 6 listopada 20186 l Poczta daje w temacie prenumeraty ciała, redakcja niewinna. Mnie poprzedni numer doszedł w poniedziałek, tydzień po wysyłce, a z zasady bywa we wtorek - środę tygodnia wysyłki.
Opublikowano 6 listopada 20186 l jestem niemal pewien, że to wina poczty. tylko drażni mnie to okrutnie, ponad tydzień zwłoki.
Opublikowano 7 listopada 20186 l Uff juz myslalem ze w Swinoujsciu jak w lesie, ale jednak niemiecka jakosc uslug - extrim schowany za stosem pixela, oczywiscie w TEJ LEPSZEJ wersji okladki
Opublikowano 7 listopada 20186 l Dawno nikt nie pisał o samej zawartości numeru, tylko wszyscy piszą o okładce:/ Ja dopiero teczkę Fify 19 będę czytał, z poprzedniego numeru.
Opublikowano 7 listopada 20186 l W całym miasteczku okładka z jakimś obesranym soul caliburem. MOICH PIENIĘDZY NIE DOSTANIECIE
Opublikowano 8 listopada 20186 l @Perez w tym miesiącu wydajcie szmatławca bez okładki. Ciekawe czy ktoś kupi.
Opublikowano 8 listopada 20186 l Autor 1 godzinę temu, Luqat napisał: @Perez w tym miesiącu wydajcie szmatławca bez okładki. Ciekawe czy ktoś kupi. W tym to nawet ktoś by kupił, bo będzie kalendarz :D. Dla odmiany będzie może dyskusja "łee, no dali art tej gry, a tej nie dali".
Opublikowano 8 listopada 20186 l Dejcie choć raz stojący plox ps przyszedł mi psx. Oczywiście ze zła okładka
Opublikowano 8 listopada 20186 l Autor 21 minut temu, grzybiarz napisał: Kalendarz taki ścienny jak zawsze, czy na biurko? Forma identyczna jak w poprzednich latach. 18 minut temu, Rayos napisał: Dejcie choć raz stojący plox ps przyszedł mi psx. Oczywiście ze zła okładka Ale jaki konkretnie? To stojące kojarzę jako takie małe wynalazki z przerzucanymi stronami - gdzie tam panie arta ładnego dać?