Skocz do zawartości

PSX Extreme 255

Oceń okładkę PSX Extreme 255  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 255 [Red Dead Redemption 2]

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 255 [SoulCalibur VI]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie na front. Połowa na lewo kalendarz a na prawo grafika. Plus z drugiej strony można rzucić jakaś grafikę tez ;)

Wyobraź sobie wiszący kalendarz tylko ze ostatnie strony są połączone ze sobą kawałkiem tektury ba której może kalendarz stać. Mam coś w ten deseń małego w mieszkaniu z tańców, to podrzucę 

Opublikowano

Pewnie to logistycznie problematyczne, ale proponuję, żeby numery "kalendarzowe" też ukazywały się w dwóch opcjach: z dodatkiem lub bez. Dla mnie to jest całkowicie zbędny gadżet, a zabulić trzeba więcej. inb4 "to tylko parę złotych, nic wielkiego dla pracującego". 

No i tak zwyczajnie osobiście to dziwi mnie, że w ogóle decydujecie się na taki dodatek. To tak jakby wróciły plakaty z gierek (abstrahując od tego, że numery są klejone): można, pewnie ktoś byłby nawet zainteresowany, ale czy faktycznie jest to aż tak oczekiwane ? Chyba, że faktycznie sprzedaż numerów styczniowych od wprowadzenia kalendarza wzrosła, to rozumiem. 

Opublikowano

Logistycznie problem by to nie byl, zeby podzielic np. na pol przy druku, ale juz przy kolportazu zamieszanie by bylo, zeby sensownie to rozwiezc.

A sam numer z kalendarzem zawsze sprzedaje sie lepiej od "zwyklego" numeru i to mimo wyzszej ceny, stad wracamy z tym co roku.

Opublikowano

@Perez a może taki kalendarz jaki był na 2017 rok w CDAction. On był na grubym papierze, więc był wisząco stojący. Karta formatu pisma, albo ciut większa. Więc można było wieszać, oprzeć o ścianę, albo postawić jako /\. A karta wyglądała tak:

DSCN1735.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ide do kiosku po nowy numer, no mysle sobie ale bedzie za(pipi)ista okladka, juz rece zacieram ,nowy RDR 2 po 8 latach,! wreszcie. Idealna gra jakikolwiek kadr z gry na okladke. Patrze ja pierd..ale wiwineliscie mi numer, Wiedzmin na okladce. Wszystkiego moglem sie spodziewac tylko nie Wiedzmina przy premierze RDR 2.  Z takom politykom wróżę wam świetlanom prszyszłość. Chcialbym poznac ktory madry wpadl na pomysl z tą ochydną okładkom.Ale bede mial pamiątke.

Edytowane przez Mędrzec
Opublikowano
1 godzinę temu, Mędrzec napisał:

Z takom politykom wróżę wam świetlanom prszyszłość

Mam nadzieje, że nie jesteś jasnowidzem takim samym jak polonistą. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Roger, zmniejszycie ten dział Listy, please. Czytam extrima od deski do deski, wchodzę na „listy” i znowu mi się odechciewa. Po co wrzucać na 1/3 strony jakieś bzdury z rodzyn, których się nie da czytac? 1/3 strony na jakiś shit, tyle samo co recenzja gier-pasków.

Naprawde, dwie strony to max, no i może już hiva odstawić od listów i dać tam Monike?:) pisałem już o tym,  Hiva teksty, przemyślenia już dobrze znamy, a tak zawsze to jakiś powiew świeżości. 

• Plusik 2