zdrowywariat 373 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Skończyłem Ori2, genialne jest, Donkeya trylogię ze SNESa, no i maratonik lecę z Marianami, SM64, SMG i teraz 3D World, później drugie podejście do SMS i niedługo Crash Bandicoot 4 :). Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Prawie 90 godzin w Cyberśmieciu Ale ani jednej nie żałuję! Rozgrzebane State of Decay 2. Nawet mi się śniło, że jestem w grze i chodzę po tych miejscówkach Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 28 minut temu, Boomcio napisał: Prawie 90 godzin w Cyberśmieciu Ale ani jednej nie żałuję! Rozgrzebane State of Decay 2. Nawet mi się śniło, że jestem w grze i chodzę po tych miejscówkach I jak śmiga ten Cyberfunk na Switchu? Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 (edytowane) Del. Edytowane 4 marca 2021 przez Boomcio 1 Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Godzinę temu, zdrowywariat napisał: I jak śmiga ten Cyberfunk na Switchu? C00rwa, teraz załapałem Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 1 minutę temu, Boomcio napisał: C00rwa, teraz załapałem Spoko, you made my day, dzięki :). 1 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 Obecnie Bravely Default 2. Moja druga gra na Switcha Cytuj
Bzduras 12 450 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 Deadly Premonition 2, jeden z dwóch (po jedynce) najlepszych gniotów, w jakie miałem zaszczyt grać. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 Swego czasu grając u kumpla w growe rewelacje na Switcha, jak w klasyki na tę konsolę: "Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy", czy "LEGO Worlds", naszła mnie myśl, czy Nintendo, które jest ogromną korpo marką, ma rynku gier video ze znaczącą pozycją, postanowi pójść o krok na przód i wprowadzić do głównego oprogramowania swych konsol (nie mam pojęcia czy na 3DSach jest tak samo jak na Switchu) algorytm, który zbuduje bazę trofeów w podstawowym interfejsie Nintendo, który do dyspozycji ma użytkownik Switcha. Czy firma w końcu stworzy dla tych wymagających graczy a.k.a. ,,łowców" takową bazę do większości tytułów, zwłaszcza tych współczesnych. I nie chodzi mi o realizację listy trofeów dla klasyków, jak "Super Mario Bros", "Donkey Kong" i inne, raczej dla wszystkiego, co wychodzi specjalnie na tę opcję konsolową, i jest specjalnie pod jej oprogramowanie i specyfikację techniczną portowane. Jak myślicie jest szansa, aby Nintendo spróbowało wdrożyć taki pomysł? Na pewno wielu graczy - znam takich - specjalnie kupiło by Switcha, aby ,,ładować pucharki" na profilu. Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 5 marca 2021 Opublikowano 5 marca 2021 Jakby chcieli to by to skopiowali na fali popularności trofeów. Obecnie nie ma to sensu jak szał minął. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 Właśnie skończyłem Super Mario 3D World i dodatek Bowser’s Fury. Korzystając z posuchy w temacie nowości zamówiłem ponownie Xenoblade Chronicles 2. Nie mogę się doczekać aż ponownie przejdę to arcydzieło. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Crosscode. Dopiero prolog ale może być super gierka. Klimat, muzyka, design od razu kojarzą się z Chrono Trigger. Gameplay to hmm, Zelda? Zobaczymy. Odbiłem się za to od Dead Cells. Mój pierwszy i ostatni rogalik. Nie mój rodzaj rozgrywki. Children of Morta i Hadesa też przez to od razu skreśliłem z mojej listy. Chyba, że dla coopa sprawdzę jeszcze children of morta. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Godzinę temu, Harbuz napisał: Crosscode. Dopiero prolog ale może być super gierka. Klimat, muzyka, design od razu kojarzą się z Chrono Trigger. Gameplay to hmm, Zelda? Zobaczymy. Odbiłem się za to od Dead Cells. Mój pierwszy i ostatni rogalik. Nie mój rodzaj rozgrywki. Children of Morta i Hadesa też przez to od razu skreśliłem z mojej listy. Chyba, że dla coopa sprawdzę jeszcze children of morta. Spróbuj Into the Breach. Żeby rogalik się podobał tu musi też być w gatunku, który lubisz. Mam ponad 600h. 1 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Monster Hunter Rise - uzależniajacy tytuł i w ramach odpoczynku Bravely Default 2 najlepsze final fantasy od ponad dwudziestu lat. 1 Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Gram własnie w port Bioshocka Infinity - gdzies w połowie już jestem. Moge tylko powiedzieć że jednak słabiutko to na HH wygląda. 30 fps i mocny blur na wszystkim. Co prawda jak w to grałem na 360-tce to też było 30 fps ale po niedawnym ograniu pierwszego Bio w 60 klatkach to troche boli. Inna sprawa że szczelanko fajnie się sprawdza na switchu i po 2h godzinach można się przyzwyczaić i wciągnąć. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Porzuciłem Crosscode. Strzelanie jest niewygodne, nie da się precyzyjnie celować prawym analogiem i jednocześnie strzelać R i robić uniki L. A gra wymaga coraz lepszej precyzji. Na PC pewnie jest o niebo wygodniej. Dodatkowo walki są trochę zbyt chaotyczne. Zacząłem za to Xenoblade Chronicles 1. Gra ma bardzo przyjazny interface i tutoriale, dobry dubbing, no i ogólnie ładnie wygląda, przyjemnie się gra na Switchu. No ale po interfejsie Death Stranding to chyba większość gier to przyjemność. Cytuj
Gość MarvelozaGrzybozaApoptoza Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Obecnie ogrywam "LEGO DC Super Villains" na swoim Ps5 - a to jeden z tytułów, którymi growo aktualnie się zajmuję - i mam jakieś 15% całości ukończonej gry. Ależ to jest zabawowe, nietuzinkowe, takie soczyście legoludkowe! Ale do rzeczy, mam pewien problem: za grzyba nie mam pojęcia, do czego w tej grze z serii LEGO od T Tales potrzebne mi są ,,zarobione" klocki. Mam już kilka milionów, nie wiem co z tym zrobić; nie widzę żadnego sklepu: ani w siedzibie Legionu Zagłady, ani gdzieś w Gotham etc. Czy ktoś wie po co mi będzie potrzebna w dalszej rozgrywce aż taka klockowa ,,ilość mamony"? Postacie? Mnożniki? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 Dlaczego w dziale switchowym piszcie w co gracie na PS5? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 ludziom się strasznie jebią te tematy, ale w sumie co się dziwić - powinien być jeden bez podziału na platformy i tyle, a nie takie chuj wie co, które pojawia się przy premierze każdej konsoli Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 września 2021 Opublikowano 4 września 2021 (edytowane) Jakoś mnie w ostatnim czasie wzięło na horrory w literaturze z okresu 1880-1920 i Amnesia z Machine for Pigs świetnie się w te klimaty wpasowuje. Dodatek znacznie lepszy od podstawowego Dark Descent. Port jednak bardzo słaby niestety. Graficznie w miarę trzyma fason ale płynność w wieku miejscach jest "filmowa" czyli okolice 20 klatek. Edytowane 4 września 2021 przez MierzejX Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 5 września 2021 Opublikowano 5 września 2021 Wiedziałem z każdej recenzji, że to słabe porty, ale i tak kupiłem bo 11 zł. Nie wiem ile razy zaczynałem Amnesię i nie kończyłem, kiedyś się pyknie w łóżeczku po nocy. Cytuj
Gość MarvelozaGrzybozaApoptoza Opublikowano 5 września 2021 Opublikowano 5 września 2021 Switch OLED już w przedsprzedaży. Równy miesiąc (chyba?) do prawdopodobnej premiery sklepowej konsoli Nintendo w Polsce. Zamawiacie sprzęt? Czy czekacie aż ,,szał ciał" minie i cena nowego Switcha troszku spadnie? Dla mnie sprzęt wygląda (jak na razie) rewelacyjnie. Za tę lekką poprawę wizualną i pod względem mechaniki obsługi konsoli (7 cali matryca ekranu; ekran OLED etc.), za to, że będzie to nowe coś od Nintendo, jestem w stanie wydać te 1700zł! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 września 2021 Opublikowano 5 września 2021 To szybki zapłon masz, bo w przedsprzedaży jest w wielu miejscach już od lipca i najtaniej można było dorwać pre order poniżej 1600. W sumie to rozmowa do głównego tematu konsoli. Cytuj
Mateusz1989 0 Opublikowano 1 grudnia 2021 Opublikowano 1 grudnia 2021 Witam.Poleci ktoś jakąś dobrą gierkę do kupienia w eshopie?Szukam czegoś podobnego do Children of morta.Wiem o Hadesie,a jeszcze jakieś?:) Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 grudnia 2021 Opublikowano 1 grudnia 2021 9 minut temu, Mateusz1989 napisał: Witam.Poleci ktoś jakąś dobrą gierkę do kupienia w eshopie?Szukam czegoś podobnego do Children of morta.Wiem o Hadesie,a jeszcze jakieś?:) Dead Cells. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi