zdrowywariat 454 Opublikowano wczoraj o 21:49 Opublikowano wczoraj o 21:49 (edytowane) Miłej zabawy, ale pozwolisz, że skomentuję twoje podpunkty? 1. Jesteś na początku, zapewniam, że jest więcej nowych melodii - równie świetnych - niż zremiksowanych ze starszych części. Przekonasz się o tym, jak będziesz szukał puzzli i odkryjesz wszystkie melodie w galerii. Tylko szkoda, że nie ma ich więcej. 2. Tak. 3. Tak. 4. Warto dodać, że odrzutowa beczka to taki trochę inny wagonik. Idealnie wpasowała się w serię. 5. Jeśli chodzi o sterowanie to jest precyzyjne, ale w DKyu musisz być pewny ruchu - znać level - w grze nie ma miejsca na zmianę decyzji w ostatnim momencie. 6. Jeszcze nic nie widziałeś. 7. Czekam na twoją recenzję, bo widzę, że jesteś wielkim fanem DKya, tak jak ja p.s. ja już mam 175%, przechodzę grę na jednym serduszku - i to na jakim flow, jak już pokonuję złotą świątynię, nie chcę wiedzieć, co się dzieje w przechodzeniu na czas - DKey jak Sonic Edytowane wczoraj o 21:57 przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi