_daras_ 725 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 2 godziny temu, Labtec napisał: Historia bedzie poprostu ta sama co z GTA 5, na PS3 wszyscy ograli w 20fps, GOTY, potem nastepna konsola, remaster (wszystko poprawione i podbite) i odnowa pieniazki dla Rockstar A no nieprawda, GTAV na premierę na PS3 działało bardzo dobrze, nie przypominam sobie żadnych bugów wizualnych, ani uniemożliwiających skończenie fabuły. Po prostu dziś nie kupuje się gier na premierę, pierwsi gracze to testerzy, a po dwóch/trzech miesiącach można kupić 20zł taniej i grać komfortowo psychicznie. Ja nie zacznę tego RDR póki nie zostanie naprawione, a grę kupiłem na premierę i zainstalowałem kurła. Przynajmniej widzę czy będzie patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 4 godziny temu, ornit napisał: Miałem wczoraj za(pipi)istego buga (szkoda, że jednorazowego). Artur natychmiastowo oskórował wilka bez żadnych animacji ściągania skóry ze zwierzaka Nie nagrales tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 7 minut temu, _daras_ napisał: A no nieprawda, GTAV na premierę na PS3 działało bardzo dobrze, nie przypominam sobie żadnych bugów wizualnych, ani uniemożliwiających skończenie fabuły. Po prostu dziś nie kupuje się gier na premierę, pierwsi gracze to testerzy, a po dwóch/trzech miesiącach można kupić 20zł taniej i grać komfortowo psychicznie. Ja nie zacznę tego RDR póki nie zostanie naprawione, a grę kupiłem na premierę i zainstalowałem kurła. Przynajmniej widzę czy będzie patch. Ale co tam ma zostać naprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 14 minut temu, MEVEK napisał: Nie nagrales tego? Nie ale dziś też zostałem napadnięty przez watahę wilków. Z pierwszego ściągnąłem skórę normalnie, z drugiego automatycznie a z dwóch pozostałych ponownie z animacjami skórowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 20 minut temu, _daras_ napisał: A no nieprawda, GTAV na premierę na PS3 działało bardzo dobrze, nie przypominam sobie żadnych bugów wizualnych, ani uniemożliwiających skończenie fabuły. Po prostu dziś nie kupuje się gier na premierę, pierwsi gracze to testerzy, a po dwóch/trzech miesiącach można kupić 20zł taniej i grać komfortowo psychicznie. Ja nie zacznę tego RDR póki nie zostanie naprawione, a grę kupiłem na premierę i zainstalowałem kurła. Przynajmniej widzę czy będzie patch. Tak na szybko, bugi byly choc nie tak czesto slyszane Cytat GTAV Title Update 1.02 Fix for the Vanilla Unicorn occasionally becoming locked Fix for issues where the character’s money could drop below zero and become stuck there Fix for the Epsilon Program missions not progressing properly after delivering some cars Fix for issue where the Atomic Blimp sometimes does not appear as a phone contact for Collector’s Edition owners Fix for issues with saved vehicles going missing, or losing their upgrades Fixes for several map escape and collision issues along with other various bug fixes GTAV Title Update 1.02 Notes Fixes an issue that caused Story Mode missions to be missed in some instances. Removes the autosave that occurred when transitioning into GTA Online from within GTAV Story Mode to prevent the chance of Story Mode saves becoming corrupted. No ale tez mozna popatrzec na dobre strony bycia "testerem" $$$ to nie problem w RDR2 bo jest glitch na to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 16 minut temu, ornit napisał: Nie ale dziś też zostałem napadnięty przez watahę wilków. Z pierwszego ściągnąłem skórę normalnie, z drugiego automatycznie a z dwóch pozostałych ponownie z animacjami skórowania. To nie jest żaden bug, tylko jak kilka zwierząt leży obok siebie, albo w miejscach trudno dostępnych, to animacja się nie odpala. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 34 minuty temu, Pupcio napisał: Ale co tam ma zostać naprawione? No a o czym my tu dyskutujemy i po co w ogóle ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Nie wiem, nie czytam tego tematu. Zadań zbugowanych nie ma, bugów uniemożliwiających skończenie fabuły nie ma. No dla mnie gra spełnia wszelkie wymogi do komfortowego grania Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Taa jasne, a bug na początku drugiego rozdziału, gdzie znikają Ci 4 osoby z obozu, inna firma dawno byt już to naprawiła, a R ma to gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 51 minut temu, Pupcio napisał: Nie wiem, nie czytam tego tematu. Zadań zbugowanych nie ma, bugów uniemożliwiających skończenie fabuły nie ma. No dla mnie gra spełnia wszelkie wymogi do komfortowego grania Jak nie ma, przeczytaj temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragen 3 Opublikowano 12 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2018 Jeżeli ktoś z Was ga na zestawie XoX plus ks7000 i cierpi na objaw "mleka" przy włączonym Hdr, polecam ustawienia: Podświetlenie 20 Jasność 44 Kontrast 100 Ostrość 50 Kolor 65 Gra wygląda wręcz powalająco. Potrzebna aż taka duża ostrość przy 4K? wszędzie zalecają ustawić na 0 zwłaszcza przy 4K. Jeżeli ktoś z Was ga na zestawie XoX plus ks7000 i cierpi na objaw "mleka" przy włączonym Hdr, polecam ustawienia: Podświetlenie 20 Jasność 44 Kontrast 100 Ostrość 50 Kolor 65 Gra wygląda wręcz powalająco. Potrzebna aż taka duża ostrość przy 4K? wszędzie zalecają ustawić na 0 zwłaszcza przy 4K. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2018 (edytowane) Ktoś wie dlaczego co jakiś czas wylogowuje mnie z konta i to zupełnie bez przyczyny? Najpierw się tym aż tak nie przejmowałem. Ale teraz gdy prawie miałem legendarnego jelenia i mnie wy(pipi)ało to ja prdl O co z tym chodzi? NVM to musiało być wi fi gubiące sygnał Edytowane 14 listopada 2018 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 17 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 Teraz z tym patchem to niech oni idą sobie w diabły. Większość już grę przeszła. Teraz pora na różowe konie, zielone rewolwery i inne takie czyli RDR Online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 13 godzin temu, da$io napisał: Teraz z tym patchem to niech oni idą sobie w diabły. Większość już grę przeszła. Teraz pora na różowe konie, zielone rewolwery i inne takie czyli RDR Online. What? 50h i ciągle jestem w czwartym rozdziale, Partnerze. Swoją drogą wyłączyłem HDR pograłem trochę i jednak z włączonym gra wygląda lepiej. Chodzi o kolory i oświetlenie. Problem widocznie nie jest jednakowy dla wszystkich konsol i telewizorów. No ale o oczoyebnosci jak w Forza Horizon 4 czy Battlefield V nie ma mowy. Tam faktycznie widać hdr od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 13 godzin temu, da$io napisał: Teraz z tym patchem to niech oni idą sobie w diabły. Większość już grę przeszła. Teraz pora na różowe konie, zielone rewolwery i inne takie czyli RDR Online. Czyli mieli w ogóle nie wydawać parcha? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 18 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2018 11 godzin temu, chris85 napisał: What? 50h i ciągle jestem w czwartym rozdziale, Partnerze. Możesz grać i 100h i być w rozdziale II. Mnie zbieranie piórek nie za bardzo kręci. Poza tym mogliby nam, pierworodnym wdzięcznym kupcom, uprzyjemnić ten czas i postarać się z patchem wcześniej. Tak jak podobało mi się jak wydają gry bez kręcenia hajpu przez 10 lat, tak robienie tego samego w przypadku poprawek trąci ignorancją. HDR jest dziadowski w tej grze i sobie można kombinować suwakami w TV ale to niewiele pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 A po co jakiś patch? U mnie wszystko śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 Nie ma to jak nie zagrać w GOTG bo ktoś (i to jest jakiś promil na ilość spustów) napisze, że miał jakiegoś buga lub na jego TV HDR nie swieci po oczach. Eh ci gracze... Przez 45h grania miałem UWAGA jednego buga - koń ohu jał i chodził w kółko. Reset gierki pomógł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 19 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2018 Porownujac do tak duzych tytulow jak np gta 5 i wiedzmin 3 to ta gra jest IDEALNA jesli chodzi o bezbugowosc. Do w3 codziennie wychodzil jakis patch, centralnie codziennie. To cos wrecz niemozliwego ze ma wyjsc dopiero pierwszy patch w tak rozbudowanej grze po takim czasie od premiery. W sumie tez nie wiem co mialby naprawiac. Okolo 50h na liczniku i mialem jeden bug gdzie moj kompan nie chcial prowadzic dylizansu. Powrot do punktu kontrolnego i po klopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 To kiedy dokładnie ma się ten patch ukazać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 14 godzin temu, kanabis napisał: Okolo 50h na liczniku i mialem jeden bug Około 5,6h na liczniku i bugów kilka miałem - znany bug ze zniknięciem Marstonów w obozie po misji Wujaszka - Wrogowie stojący w T-Pose - problemy z poprawnym ustawieniem się Morgana by wykonał jakąś akcję (w prologu przy przeszukiwaniu domu np. chciałem wziąć coś z szafki i Arthur się zawiesił na drzwiach, nie mógł ich obejść i po paru sekundach gra go przeteleportowała - nie mogłem karmić konia bo stał na jakimś kamieniu malutkim i animacja karmienia urywała się na samym początku i się nie wykonywała gram na KOXie jak coś. także gratuluję, że Tobie nic się nie zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Akurat ze tobie sie te wszystkie nieszczescia zdarzyly to sie nie dziwie. Tobie to by i cegla na leb w drewnianym kosciele spadla Kryspin wiec nie jestes obiektywnym przykladem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Dlatego nie chodzę do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 Nie no takie pierdoły to nie są bugi dajcie spokój (oprócz tych Marstonów), kilka glitchy i znikające bronie z konia i to tyle co mi się przydarzyło i tak jak mówi Kanabis, ktoś wykonał tytaniczną pracę w dziale QA tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2018 nie no, jasne, to akurat rzeczy które w grze nie przeszkadzają, w sumie Marstonów też bym nie zauważył nawet, że ich brakuje jakbym o tym nie przeczytał na forum. Ważne, że ich questy się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi